Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Madziu nie znam tych tabletek,ale kochana nie czytaj teraz wszystkiego o chorobach,myśl o czymś miłym,oderwij się od złych myśli...bądz z nami jest tu dziś wesoło :) Andrzej wesoły chłopaku widzisz jaką błyskawiczną terapię przechodzisz na forum:)) już Ci lepiej....mnie też niezle rozbawiłeś tym....terrorystą ..hi,hi Gdzie reszta? Matiiaga,Ola,Krysia-waw...nie będę wszystkich wymieniać,odezwijcie się
no coz....moj chłopak chyba mnie juz nie chce, pewnie ma jakąś babeczkę pod bokiem, ale zniosę to, czego sie nie robi dla miłosci:))))) krysiu jak sie czujesz kochana iwonko, podaj mi jeszcze raz nazwę tego leku na sen klaudio, wiesz, dziewczyna+fajny mężczyzna= amory
Madziu niektóre osoby całkowicie wychodzą z nerwicy,inne mają dużo słabsze objawy,a jeszcze inne uczą się z nią żyć.Najważniejsze,że każdy ma szansę żeby funkcjonować jak dawniej im bardziej w to uwierzysz tym większe masz szanse.Już się lepiej czujesz? Czarna!! co tak wolno piszesz bo sobie pójdę grać :))))))
Gość matiiaga
Dziewczyny jestem. Ale sie wyspałam. Połozyłam się tylko na chwilkę o 16 a dopiero niedawno wstałam. Prawie 5 godzinek. Ale głowa trochę mniej boli. Ale żeście zapisali. Muszę nadrobić, ale dopiero jak wszyscy pójdą w domu spać bo teraz to warunków nie ma. Miałam z mężulkiem do sklepu jechac, ale on jest takim kłamcą, tak lubi mnie kur.. że mam go dosyć. Już która godzina a on jeszcze do domu nie wrócił. A jak wróci to powie jak zwykle: Kochanie już jestem:) I liczy że mu się rzucę na szyję i będę bardzo wdzięczna że raczył na noc być w domu. Tylko szkoda że zapomina o nas. Idę coś zjeść bo mi maluch brzuch rozsadzi że go tak głodzę:) Niedługo wracam:)
Matiiaga! szalona,ale pospałaś:)) znaczy będziesz z nami teraz długo? Czarna juz nie będę...nie wybaczyłabym sobie jakby Ci coś kołatało ...hi,hi.Nazwa leku to Imovane . Madziu , głowa do góry ! znam osoby które całkowicie wyszły z nerwicy i od lat nie mają objawów,może Tobie też się uda? :) Piwko już mi się kończy....
mattiaga wyluzuj z mężem, ja wiem , że niełatwo, ale mozna dac radę mój juz dawno o mie zapomniał i jakos wytrzymuję, dzis tez sobie poszedł i nawet nie wiem z kim, tylko postanowiłam nie przejmowac sie pierdołami jutro ide z moja sunia do weterynarza(i teraz wszyscy mysla:o jezusie słodki czarna zwariowała, chce isc do weterynarza w niedzielę?)tak, tak, zaprzyjaźniony pan lekarz umówił sie ze mna na jutro, ega bedzie miała zastrzyk, dzieki któremu amanci nie beda za nia biegać
Czesc kochani. No wiecie co nie ma mnie 5 godz a tu juz 10 stron do czytania,ladnie to tak,no no.Musialam nadrobic wszystko,ale sie udalo.Dzialo sie tu u Was,dzialo,plakalam ze smiechu jak to czytalam:)Na urodzinach myslalam tylko kiedy wroce do domu,teraz jestem szczesliwa.Mnustwo ludzi do tego sama rodzinka,nie lubie takich spotkan,ale mus to mus. CZARNASKA-nareszcie sie odezwalas.Ciesze sie ze u Ciebie nie najgorzej,ale kochanie jednym postem to nas nie zadowolisz,prosimy o jeszcze..........:) DOROTKO-serce moje!No tak antybiotykk zawsze dziala cuda hihihihi.Chyba bylas bardzo glodna ze posty ci wzeralo;)Ale jak uslyszalam o tych arabach to plakalam ze smiechu-terrorysci;)a z tym s.....nie jestes sama,ja tez wegetuje i chyba tak szybko nie bede szczesliwa. IWONA-kochanie bylas na spacerku,teraz piwko no no:)a przylaczam sie do Was i robimy wypad na miasto ok?bedziesz i tak naszym kurczaczkiem,chcesz czy nie:) CZARNA-No ladnie jestes nawiedzona;)a bielizna bomba!A wiesz my z Iwa mamy plan,jak wyjdzie zabiezemy Was wszystkich i objezdzimy caly kraj,zeby zajzec do kazdego,tylko najpierw musimy zrobic napad na bank;) ANDRZEJ-ten terrorysta Ci sie udal:)nie jest z Toba jeszcze tak zle jak kobieta jest najfajniejsza nagusienka,myslisz jak facet wiec masz jeszcze zdrowe komorki;)a jak ten validolek ssiesz jeszcze? KLAUDUI-pewnie ze gramy w chinola na kurniku to moj nic aga1500,podaj mi swoj? MALGOS-nie masz czego sie bac w solarium,ja uwielbam tam chodzic szczegolnie zima,wygrzac sie,teraz jest to niemozliwe ze wzgl.na kase ale jak zaczne pracowac to pewnie co jakis czas bede tam zagladac. DOMI-z tego co czytam to rozklada Cie na dobre,nie daj sie sloneczko! MADZIA-musisz sie uspokoic i badz z nami,dzialamy jak terapa grupowa:)i wez moze validol. KRYSIU3-widze ze sie martwilas o mnie kochanie,juz jestem,dzieki za troske,a jak Ty sie dzis czujesz? A tu macie cos ode mnie: Stara chałupa na końcu świata, biedne małżeństwo, wychowujące sporą gromadkę dzieci. Pewnego wieczora chłop, pouczony przez lekarza, zakłada prezerwatywę. Małzonka oburzona podnosi lament: -Jasiek, czyś ty zgłupioł do reszty? Dzieciska butów na zimę ni mają, a ty se ptaka stroisz?!