Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
NO TAK BRZUSIO NAPEŁNIONY ,TERAZ JEST OK. kRYSTYNKO3 -kochanie gdzie się znowu podziewasz? Wracaj do nas !!!.Mamy całkiem dobre humorki więc będzie miło!! Tak Krysiu naprawdę o wiele lepiej się czuję .W końcu muszę być zdrowa skoro jutro na balety ruszam prawda?
Gość Dorota W
Andrzeju ja podczas kołatania za każdym razem mam wrażenie ,że to koniec,że zawał murowany.Za każdym razem gdy odjeżdża pogotowie ode mnie po ataku,pwtarzam sobie ,że następnym razem obędzie się bez pomocy służby zdrowia,że sobie pordzę ale jak dotąd nie udało mi się i w dalszym ciągu strach przed zawałem czy śmiercią jest silniejszy od moich postanowień. Podczas kołatania podwajam codzienną dawkę bisocardu i dodatkowo biorę 2-3 tabletki relanium o,5 mg
no to teraz ja... Jedzie kierowca nową Beemką, a że auto dobre to jedzie 120... 160... nagle z za zakrętu wyłania się furmanka i rozpierdziuuuu... kierowca nie wyrobił! Wysiada z auta, patrzy - konie zmasakrowane, no to je dobił, żeby się nie męczyły. Podchodzi do bacy ze strzelbą w dłoni i pyta: - Baco, jak z Wami? Na to baca, przykrywając urwane obie nogi: - Nawet mnie kurwa nie drasnęło *no i dalej tuuuli czarną* :*
No i sie zaczelo. Osd wtorku mam zawroty glowy a od dzis tak silne dusznosci ze zajoba dostaje. Panikuje. Bol utrzymuje sie w dolnej czesci pod krtania - bol jak dusznosc , ciezko mi sie oddycha nie wiem co robic - jakies cwiczenia. Dodatkowo cos mnie kluje w okolicach serca - mostka (nerwobol). Prosze o podpowiedz co robic. Chodzi o ta dusznosc pod krtania (w tym dolku) momentami czuje ze mnie dusi - co zrobic czekam