Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny i Andrzeju weszlam na forum mojej dawnej klasy i sie tak smialam ze smiechu ze lzy mi leca dalej. opowiadalismy sobie najlepsze chwile z zycia gimnazjum.I kolega mial fajne przezycie na lekcji polskiego.moge wam skopiowac i wyslac tutac,
Ja pamietam polski co mialem mocny katar i jak sie nachylilem do pisania to glut mi polecial na zeszyt... cieklo mi ostro i probowalem to zatamowac rekami, niestety nie powstrzymalem tego, a mialem caly ryj i zeszyt w glutach :D Damianek wypadl z krzeselka byl caly czerwony i nie mogl oddychac ze smiechu :D Jeszcze jak ucieklismy cala klasa z gegry co schowalismy sie w kiblu i Kornasowa poszla po Korgowa i nie chciala wejsc do meskiego kibla tylko wrzeszczala: *Wiem ze tam jestescie! Wylazic!* :D:D:D:D To byla wypowiedz mojego kolegi z gimnazjum
Gość krystyna 3
Ja narazie jestem wolna wpadłam na forum zobaczyć co się dzieje ale widze że wszyscy mają się ok Dorotka widzę zdrowieje to super Czarna poszła się bawić Iwonka też chyba nie zle A AGA to gdzie? Anrzej W ssie walidolek na zdrowie Anrzeju Noto spadam narazie.
ale napierdzielacie ludzie, nie było mnie moment, a tu full stron zapisanych miałam wyjsc z domu nie?no i dostałam smsa, ze kolezanka nie może i dupa zimna teraz jak zwykle w weekendy pogadam sobie do ściany i pospiewam razem z proletaryatem no ale jest tego plus, jestem z wami
witaj klaudio zawsze jak tu jestem, to czas leci jak szalony, tylko troche mi smutno, bo chciałam wyjsc z tych czterech scian i co? i nic andrzeju czy validol nie stanął ci w gardle po tych opowieściach o bieliźnie? iwonka ty jestes dzis jakas wyjątkowo sexy krysiu mnie chyba nie jest dane sie rozerwac, ale dupa tam, nie będe przeżywać cały wieczór , że sie nie udało
Czarna, a Ty nie bądz taka dociekliwa co mu stanęło :)))))))) Pomyśl Czarna,jakbyś była z krakowa to byśmy razem się wybrały i poszalały w knajpce:)Mąż się przejął moim ciśnieniem i znowu mi przyniósł piwko...hmmm niezle nawet,jakaś korzyść z tego ciśnienia jest... Krysiu ! wracaj bo zaraz bedę walczyć na kurniku i będziecie tęsknić :) Domi..serce jak młody bóg...no,no
iwonka, no proszę cię z tym stawaniem:)))))dzis jestes demonem seksu, może być? słuchaj ja z krakowa nie jestem, ale jako, ze wpraszam sie już do wszystkich po kolei, to moge do krakowa przyjechac i damy czadu jak sie zapatrujesz na taka propozycję?
A jednak się nie udławił :)) jeśli chodzi o serce to jak nie jest zbyt silne bicie nic nie biore,staram się uspokoić,mam świadomość,że nic mi się nie stanie.Gdy jest gorzej biorę validol lub w naprawdę gorszych momentach afobam/jest przeciwlękowy/ Piję piwko i zjadłam całą tabliczkę czekolady...