Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

krysiu własnie mnie to tez dziwi, że zulom nigdy nic nie dolega(choc maja jeden objaw podobny do naszego- telepie ich:), a na błedy nie zwracaj uwagi, kto na to zwraca uwage dorotko, ból głowy miłym nie jest, ale jakos sobie chyba poradzę, choc to niefajne wstac z boląca czachą aga ty marku nocny, nie spisz, a potem zaniedbujesz forum tak?
Gość krystyna 3
DOROTKO do ciebie też wysłałam esemesa na dobranoc bo ewcia mnie zgoniła z kompa ale nie wiem czy dostałas nia chciałam iść spać nie powiedziwszy wam dobranoc taka ta moja ewcia jak wróci z pracy to ja muszę ustąpić jej miejsca ale musze ładnie poprosić malżonka to może będę miała swój komputer IWONKO AGUŚ A GDZIE WY?
Gość krystyna 3
Ciekawe co by się z nami stało jakbyśmy się tak natrunkowały i o świecie nie wiedzały kurde aż strach pomyśleć chyba byśmy się wykończyły brrrrr ale mi się piepszy od rana czarnulko ty moja a może nam się coś w główie robi znowu sie nakręcam ale ze mnie wariatka nie?
krysia ty sie kobito nie nakrecaj ja cię proszę, ja teraz robie sie na bóstwo i biegne do biedronki:)moze tam jakis fajny mężczyzna zwróci na mnie uwagę?hehehe mój stary ma zaraz korki, więc skrobne cos dopiero po południu, ale może sie zdzwonimy krysiu , tylko ja juz nie mam minut, a stary płaci za tel, więc nie chce, żeby się wydzierał
Gość krystyna 3
Ja chciałam tylko powiedzieć że jest już 10 godzina a naszych smerfetek ani widu ani słychu to ja spadam nastawić obiad mam nadzieje że jak wrócę to któraś wreszcie się odezwie a jak nie to dzwonie do każdej po kolei bo to coś nie podobne do was żebyście się od rana nie odezwały. CZARNA już na zakupach seksowną bielizne wybiera a wy dziewczynki co ?
Witajcie! jasne,że nie śpię tylko nastawiałam obiad i takie tam...Niewyspana jestem jak diabli!Budził mnie ból zęba/nie taki straszny,ale jednak/ i ból brzucha , tak na zmiane...nad ranem dodatkowo takie napięcie jakiego dawno nie miałam.Ciśnienie..powtórka z wczoraj 90/55 jestem zmęczona,śpiąca i obolała...ładny dzień się zapowiada... Witam Andrzej...wiem,że dla Ciebie było szokiem taka diagnoza...trudno coś doradzić..najlepiej byłoby zacząć psychoterapię,ale jest kwestia pracy.Leki Ci z pewnością pomogą,ale same nie wystarczą żeby nerwica znikła.Dość trudna decyzja przed Tobą.Trzymaj się i zagladaj do nas
Gość Andrzej(27 lat)
dzięki Iwonka za odpowiedz...kurde staram się jakoś nie myśleć:/ pomimo tego że biore leki na senne,to o dziwo wstałem dzisiaj o 4 i nie mogłem już zasnąć:( serce mi waliło...kurde mam 27 lat a czuję się jak 70 letni dziadziuś:( chyba jestem hipochondrykiem bo codziennie mnie co innego boli:( czy to normalne w stanach nerwicowych? już nie daję rady:( pozdrawiam
Krysiu3 nie jest tak zle...fakt ,że pobolewa to i owo i śpiąca,ale jakoś się trzymam.Przespie ten dzień czy co:) powinnam iść teraz do sklepu,ale mi się nie chce..siadłam przed komputerem i myslę czy się zebrać czy wysłać syna :)
Andrzej spokojnie,najgorzej jest jak cos zaczyna się dziać z czym do tej pory nie mieliśmy styczności.,potem podchodzimy do tego spokojniej.Wrażenie,że co chwile coś Ci dolega to kwestia nerwicowa,ale pamiętaj,że tak naprawdę to nic Ci się nie stanie.Przy sercu spróbuj Validol to ziołowy lek przy nerwicy serca, niekiedy pomaga.A radę oczywiście że dasz...najlepsza byłaby psychoterapia,może całkowicie wyleczyć nerwice,albo zmniejszyć znacznie jej objawy.Tylko u Ciebie dochodzi kwestia pracy...jeśli naprawdę czujesz się coraz gorzej nie ma możliwości zostać w kraju kilka miesięcy ? to mogłoby wystarczyć żebyś się podleczył..
Hej dziewczyny!fakt buszuje po nocy bo spac nie moge,ale od ranka juz na nogach.Zakupy zrobione,szlam za sklepu jak slon:)posprzatane,obiad zrobiony a teraz jestem wasza. Dorotko lepiej cos? Krysiu3 dzieki za smska fajnie sie spalo!Dalej masz zawroty glowy,kurcze. Iwona znowu niskie cisnienie,musisz z tym cos zrobic bo sie wykonczysz,do tego zab,brzuch no fajnie. Czarna znowu glowa fatalnie,choc mnie tez boli,ale wezme dwie mocne moze przejdzie. Ponawiam wczorajsza propozycje dajcie mi swoje choroby,mi to nie zrobi roznicy,co?a Wy bedziecie zdrowiutkie! Witaj Andrzeju! A reszta to gdzie sie podziewa?
muszę się skonsultować z lekarzem czy mogę brać ten Validol razem z Depakiną i Trittico? jeśli mój stan jakoś się nie zmieni będę musiał latać częściej do polski na jakieś terapie...masakra...nie chce żeby moje plany życiowe zniszczyła ta choroba:/ dlaczego ja? ech...najgorsz,że jestem tu sam i sobie wkrecam jakieś filmy...idę się gdzieś przejść bo w głowę dotanę...postanowiłem się zalogować jako AndrzejW bo chyba będę częściej tu zaglądał:*
Gość catullus
Dobry dzień wszystkim! Dzis nawet udało mi się spać całkiem nieźle - a z małych rzeczy należy się cieszyć. Lewy bok rwie cały czas, ale cóż poradzić. Andrzej, rozumiem Cię, bo jestem w podobnej sytuacji, przez póltora roku mieszkałem poza krajem, studiowałem, a teraz muszę wszystko rzucić, bo wiem, że tam sobie nie dam rady.
Gość krystyna 3
ANDRZEJU walidol to taki lek który nie koliduje z innnymi lekami napewno konsultowałam to z lekarzem a biore pare innych leków ale oczywiście porozmawiaj ze swoim lekarzem żebyś był spokojniejszy i nie martw się to są uroki tej naszej choroby paskudne ale co zrobić pisz z nami napewno poczujesz się lepiej AGA a ja myślałam że śpisz sory DOROTKO A TY GDZIE
Gość matiiaga
Witam Ja dopiero wstałam. Czarna - te bóle głowy nas wykończą. Ja już trzeci dzień. Wczoraj zrobiłam te inhalacje, ale to chyba trzeba częściej i dłużej bo po jednej nie bardzo pomogło. No chyba że na spanie działają, bo padłam jak mucha. Krysiu 3 - tak sobie czytam i widze, że się rozruszałaś. A tak mało wcześniej Cię tutaj było. Fajnie że więcej piszesz i jak zauważyłam humorek też masz lepszy:) DorotkoW - mam jeszcze jedną wizytę przed porodem i wypada na 29.02. Oczywiście jak wytrwam:) termin mam na 12 marca. Aga, Iwonka - wy super gospodynie jak i reszta z Was. Kurde o 11 już obiady pogotowane, posprzątanie. A ja jeszcze śniadania nie jadłam:) A trzeba iść po bułeczki:) Widzę że wszyscy mają dobre humory. Fajnie. Ja nie wiem jak dostanę się dzisiaj do komp to też troszkę popiszę z Wami, ale syn jest w domu i jeszcze siostrzenica przyjechała i od ósmej rano siedzą i albo graja, albo coś tu grzebią. No ale jestem najstarsza to może puszczą trochę:)
Mattiago jak ja slysze ze idziesz po buleczki,to odrazu mi sie przypomina jak wtedy nam zaginelas z tymi buleczkami;) Krysiu3 spoko,nic sie nie stalo! Dorotka to gdzie sie podziewa co? Czarna tez znikla? Iwonka miala isc do sklepu ale nawiedzila ja sasiadka;) Catullus spanie to Ty masz! Reszta to chyba spi?
Witam Wszystkich !!! Ostatnio jestem w tyle.......ale myślę o Was i wpadam chociaż na chwilę by poczytać.Mój mąż wrócił więc jakoś nie wypada bym go zaniedbywała...ale poprawię się. Witam Nowych !!! Dorotko, czy już wyzdrowiałaś ? Aga, Ty to chyba niewiele potrzebujesz snu....albo szybko śpisz. Pozdrawiam Wszystkich - Olka.
Witam Was serdecznie Kurcze u mnie dziś fatalka ,w nocy co chwilę się budziłam to mi było gorąco a pózniej zimno a wstałam z takim bólem głowy i wywalonym jednym migdałem aż mi niedobrze ,wszystko mnie dziś wkurza a złość pięknośći szkodzi Aga ty nasz strażniku nocny ,widzę że nie mogłaś spać Krysiu3 masz rację z tymi żurkami i te zawroty powinny już odejść Czarna napewno niejednemu wpadniesz w oko Dorota cieszę że juz lepiej a teraz mnie coś dopada Catullus fajnie ze nocka minęła dobrze Andrzej miło Cię poznać