Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
Ricku, nie jesteś jedynym facetem, który na nerwicę cierpi.. Czarna - właśnie to jest kurczę najgorsze - kiedy czuję się źle, nie mam na nic siły chcę być sam. Ale wtedy tylko się nakręcam i jest coraz gorzej. Generalnie, lepiej jest się chyba wtedy zająć czymś konstruktywnym, ale trudno przełamać ten marazm. I trudno się czuć dobrze, kiedy boli.
Gość krystyna 3
IWONKO jesteś nareszcie ja teraz wróciłam ze sklepu z małżonkiem troche zaopatrzyłam dom w papu a ty IWONKO pewno przezemnie się tak czujesz zresztą wszystkie zgodnie powinnyście mnie kopnąć w du.....bo sobie dzisiaj na to zasłóżyłam CZARNA z chęcią bym ci odpucowała mieszkanie a tych zawrotów głowy bym ci nie oddała bo nie życzę nikomu tego cholerstwa a na głowę czarna kochanie to ja od czasu do czasu biorę KETONAL ale on jest na recepte przepisał mi go kardiolog ewcia ma bardzo silne boleści przy okresie i jej pomaga teraz gotuje sobie jajeczka zrobie sobie w majonezie taka mi przyszła ochota ale pilnuje żeby mi znowu nie wybuchły NARAZIE SKARBY POTEM SIE ODEZWE
Dziewczyny wlasnie przed chwila przeczytalam post Oli, ktora jest mama dziecka ktore ma wade serca. Ja to nie moge czytac rakich rzeczy odrazu rycze. Teraz tez plakalam w trakcie czytania. Tak mi szkoda tego dziecka juz malenstwo choruje od malego. I zawsze sie zastanawiam w jaki sposob moge pomoc takim ludziom.Kilka tyg temu kolega przyslal mi strone o malej Ani i byly tam jej zdjecia. Odrazu polecialam do PKO wplacic pieniazki, ktore zostana przkazane na operacje.I juz przez cala noc bede myslala o tych dzieciatkach juz.
aga, w domu apap , pabialgina i gardan i tyle:)śmiech co? krysiuniu za to, ze wróciłas jestem w stanie przyjąc od ciebie te zawroty, kiedys brałam ketonal catullus, wiesz co ja wtedy robię*?(ale to chyba wyjątkowo babskie zajecie)biore szmatę i jade z koksem stary, przy sprzataniu bardzo szybko zapominasz o wkręcaniu
Gość catullus
Czarna - przy najbliższej okazji wypróbuję ten sposób ;). Co prawda, rodzina może się trochę zdziwić, ale co tam. A co do bólu głowy - nie wiem, co polecić. 2 lata temu miewałem straszne bóle dyńki i nie pomagało mi nic, lekarz przepisał mi jakiś lek dla migrenowców, ale kieyd przeczytałem skutki uboczne (z półtorej strony w ulotce), to dałem spokój.
Ja juz po natrysku,trochę mniej śpiąca/zaznaczam..trochę/... Krysiu3 co Ty piszesz,to ,że ja dziś taka nie w sosie to chyba przez to cisnienie,po prostu w kółko zmęczona i śpiąca więc trudno tryskać humorem:) Czarna ! mam ten sam sposób co Ty...jak jest cos nie tak,biorę się za sprzątanie,pranie..cokolwiek byle wysiłek fizyczny.Co do bólu głowy to ja Ci nic nie doradzę bo na mnie to prawie nic nie działa:( Domi..rozbawiłaś mnie tym lekiem...hmm skoro izie jest po nim dobrze...:) W związku z moim ciśnieniem zadzwoniłam do męża żeby mi kupił piwo, a co mi tam , z przyjemnością się napiję :)
Krysiu3 ja tez mam czesto zawroty i bole glowy ale ketonal sam mi nie pomaga.Sama wykombinaoalam na bol golwy kosmiczna dawke,ale zawroty sa i nie ma na nie sposobu,moge wziasc od Ciebie na troche jestem przyzwyczajona do tego. Iwonko od Ciebie tez wezme humor mi nic nie bedzie a Ty lepiej sie poczujesz. Od Dorotki wezme angine juz ja mialam wiec sobie poradze bez problemu chociaz nie mam migdalow ale moze jakos sie uda. Czarnulce zabiore bol golwy u mnie to norma wiec co za roznica. Od Catullusa tez wezme co nieco! Malgos ma dzis dobry dzien wiec oki,ale jakbys cos miala to tez wezme. Krysia waw i Iwonka maja bolace zeby nic strasznego spoko,biore. Czy ktos jeszcze cos ma to biore,po co maja wszyscy cierpiec,u mnie to na porzadku dziennym wiec ok,raz dwa sie z nimi rozprawie. A Mattiaga chyba jeszcze cos wspominala!
dorotko widzę, że forma dobra?angina odchodzi? aga ty to mój cukiereczek jesteś, biore 2 apapy iwonko odzywasz sie, wiesz jakie to dla mnie ważne?możesz pisac o pogodzie, możesz o dupie maryni, najwżniejsze, że jesteś krysiu widzę, że wracasz do nas, ze znowu chcesz pomagać, kochana ty moja, jak ty na mnie mówisz?kotuńku?mnie to zawsze rozczula buziaki
~Ola, 2008-02-01 06:20:14 (IP: 83.30.2***) Postanowiłam zalozyc nowy wątek, aby prośby nie umykały z innych wątków. Może tu będa się wpisywały osoby, które są nimi zainteresowane. Dobrze byłoby, gdyby znalazła się jakaś zorientowana osoba, która potrafiłaby je zamieścić gdzieś z dostepem dla wszytskich, aby można było podac tylko link. alrada@gazeta.pl Tylko to znalazlam ale bylo co jeszcze tylko na innym forum i to jest po lewej stronie w najnowszych: w sprawie poradnikow.........