Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
DOROTKO wszyscy twierdzą zgodnie że mogą być od wszystkiego od tych spiepszonych moich kręgów szyjnych od nerwicy od niskiego ciśnienia i nie wiadomo jak i czym leczyć ale jeśli mam ucisk na tętnice szyjne to powstaje niedotlenienie mózgu noi zawroty gotowe ja to myślę że to wszystko się skópiło się do kupy i to są efekty ściskam was kochane bo mi klawiatura mini się w oczach odczekam chwilę potem napisze
aga, a ja chce, żebyś mnie w tyłek nakopała, bedzie okazja do spotkania:) dorotko, umiesz człowieka wzruszyć,łzy mi poleciały jak tak ładnie o mnie napisałaś krysiu bidulko ty, zebym tak mogła wziąc na siebie te twoje zawroty głowy...byłoby ci lżej, a moze przyjedziesz do mnie i pomożesz sprzątać, bo mnie jakis leń ogarnął, poza tym łeb mi rozsadza i serce niestety wali, ale to norma, więc nawet nie powinnam o tym pisać:) iwonko zajrzysz do nas?
iwonka ja wiem, ze tobie znowu jest cięzko, miałam nawet zadzwonić, ale nie wiem, czy będziesz miała ochote odebrać, bardzo smutno tu bez ciebie, bardzo krysiu, a czy oprócz zawrotów głowy jest ok?w miarę dobrze się czujesz?
dorotko, ja bardzo chiałabym spać i nawet kilka razy mi się to udało:), ale niestety znowu nie jest kolorowo wiem, ze w porównianiu do waszych problemów, moje spanie to pierdoła jakaś, ale piszę, bo chce do was pisac o wszystkim co mnie dotyczy po prostu sen= lepsze funkcjonowanie, a mnie ścina z nóg gdzieś ok.12, czasem 11 ziołowe leki niestety mi nie pomagają, moge wziąć cały listek ipo prostu nic cóż może kolejna wizyta coś zmieni gardziołko cię nie boli?
witajcie dziewczyny, często tu zaglądam bo sam jestem nerwicowcem ;( tylko sie zastanawiam czy ja jako jedyny facet mam tą chorobe.. czy mężczyzni jakoś inaczej sobie z tym radzą?? mi przepisali salipax i propanarolol i doraznie afobam. ale odkąd to sie zaczeło to moje życie jakby staneło w miejscu, nic mnie nie cieszy nic mi sie niechce ogólnie do dupy ... Czy to sie kiedyś skończy??
Ja dziś dosyć milcząca bo jestem słaba,zmęczona i śpiąca w zwiazku z tym i humor nieciekawy.Mam duże kłopoty ze snem,a tymczasem zasnęłam w ciągu dnia , a teraz też bym poszła spać...pojecia nie mam dlaczego. Krysiu,a pytałaś lekarza o te krople? ja też mam problem z kręgosłupem szyjnym i niskim ciśnieniem..biorę krople,pije kawę lub mocną herbatę.Ale dziś mi nic nie pomaga,wypiłam 3 kawy bardzo mocne i dalej jestem śpiąca. Aguś przestań się zamartwiać...dziś jestem śpiącą królewną i tyle. Czarna,ale mi się zrobiło miło,że do mnie napisałaś! jakos jak mam takie nastroje to wydaje mi się ,że nikomu nie jestem potrzebna więc post od Ciebie mnie ucieszył. Jak nie zasnę , to znowu napiszę :)
iwonka ty głupolu jeden, jak to nie jesteś potrzebna?ja tez dziś w pewnym momencie pod wpływem silnych emocji pomyślałam, ze wszyscy mają mnie w d....i to bardzo bardzo głęboko, ale okazało sie , ze tylko sobie wkręcam jesteś potrzebna nam wszystkim i na przyszłośc zabraniam ci myślec inaczej dzis z agą obiecałyśmy sobie, że nie będziemy robic juz akcji typu:odchodzimy z forum, bo to moze wykonczyc po prostu, jesli jest gorzej wystarczy napisac, że chwilowo pas, ale wrócę tworzymy przecież (tak mi się przynajmniej wydaje) zgraną pakę iwonko kochanie ty nasze jesteś potrzebna , potrzebna, potrzebna aga co na ból głowy?wykańcza mnie
Gość Dorota W
IWONKO-za dużo się napracowałaś ,Teraz wychodzi zmęczenie a do tego nie ciekawa pogoda za oknami spawia napewno ,że jesteś śpiąca. 3 mocne kawy-szok.Mnie Iwonko napewno nie postawiły by naogi tylko położyły do trumny--a tak uwielbiam kawusie ,aż mi żal ,że nie mogę sie napić.Jeszcze troszkę i zapomnę ten cudowny smak i aromat kawki -no cóż zdrowie jest ważniejsze.Całuski o Dorotki
Gość Dorota W
Ricku- z pewnością nie jesteś jedynym mężczyzną cierpiącym na tę paskudną chorobę.Pojawiają się tu faceci ,może nie tak licznie jak babki ale bywają i także zmagają się z nerwicą.Z ich opisów wynika ,że radzą sobie w podobny sposó jak my . Napewno cofając się w stecz spotksz na forum posty pisane przez mężczyzn,są bardzo ciekawe więc wato przeczytać. Pozdrawiam Ciebie serdecznie. Męskie towarzystwo bardzo mile widziane
Teraz się będę pławiła w szczęściu,że jestem potrzebna:)Ale tajemnica mojej senności częściowo odkryta,zmierzyłam cisnienie i po 3 kawach mam 88/58 puls 52..tak więc nie ma się co dziwic, że energią nie tryskam... Ricku,spoko...nie jesteś jedynym facetem z nerwicą:) panowie się tu przewijają tylko szybko nas opuszczają nie wiadomo dlaczego,takie jesteśmy miłe...:)Jeszcze Ci nie raz wróci chęć życia to wszystko zależy od dnia,są takie kiedy się świetnie czujemy.Czy chodziłeś na psychoterapię ? to bardzo pomaga
ricku przeciez jesli śledzisz to forum, to wiesz, że wielu facetów na nim pisało nie jesteś jedynym facetem chorującym na nerwice, a uwierz, ze mnie tez przez to choróbsko czesto sie nie chce nic, nikogo ogladać, z nikim gadać, wolę byc sama, tylko wtedy jest problem-zaczynam sobie wkręcać i jest jazda na temat tych leków nie potrafie ci nic powiedzieć, bo ja biorę cos innego, ale dziewczyny pewnie ci pomogą 3maj się
Czarna ja biore zabujcze dawki juz chyba raz pisalam co biore na bol glowy.Jesli boli Cie mocno to wez cos mocnego albo dwie normalne na to samo wyjdzie,napisz mi co masz w domu,tak ciezko powiedziec,a z checia Ci powiem co wziasc? Iwonko moja ale masz cisnienie,nic dziwnego ze chce Ci sie spac.