Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Ja niby jestem,a jakby mnie nie było:) wzięłam natrysk ,jeszcze do Was zerkam,ale jestem nieprzytomna. Dorotko,przeczytałam to co napisałaś...widzę,że rozumiesz..ciężko jest patrzeć rodzicom na dziecko,które niby jest w porządku,ale ta rezygnacja...daltego staram się przy nich udawać choc nie zawsze mi to wychodzi.Dużo przez nich przeszłam ,głównie alkohol,brak wsparcia,zainteresowania mna w zasadzie od dziecka.Ale też i oni wzywali pogotowie po mojej próbie samobójczej,mama mnie reanimowała przy zapaleniu mózgu...też dużo przeszli.A ja bardzo ich kocham pomimo tego co było,a oni mnie i sama widzisz ,że wciąż się staram,nie poddaje.W zasadzie jest duzo lepiej,szczególnie teraz jak mam Was,może ten post nie jest wesoły,ale ja czuję się dobrze,jedynie zmęczona.Mam nadzieję,że jutro będę pełna sił i sobie z Wami popiszę,choć mam tyle do zrobienia! Miłej nocki
Dorotko masz szczescie moj pluszaczku:) Czarna albo gram na kurniku,albo na poszkole,buszuje po internecie,siedze na naszej klasie,duzo czytam na tematy medyczne bo je uwielbiam,juz wiem wszystko o ablacji,jak bedzie wygladac moja operacja kregoslupa,ogolnie interesuja mnie takie rzeczy wiec jak tylko czegos nie wiem zaraz szukam i czytam.Latem jest wiecej mozliwosci sport,rower,rolki czasem robie rozne rzeczy,lubie rysowac,muzyke,zwierzaki,przyrode i mnostwo innych rzeczy.