Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Oczywiście czarna mówię wam dobranoc śpijcie smacznie ale coś mi się wydaje że coraz mniej jestem tu potrzebna takie mam odczucie może się mylę piszecie do mnie zdawkowe zdania jakby od niechcenia nie wiem co mam o tym myśleć przepraszam za szczerość miłych snów.
aga jak ja zazdroszcze ludziom, którzy moga jesc bez ograniczen, ja cały czas musze uważac cholera ale to geny, watpie, zebym kiedys była szczupła, tym bardziej , ze stresy zajadam aguniu dobrze ci i niech tak bedzie , pisz kurcze, przeciez tu jest miło prawda/?
krysiu3 no kurcze co ty opowiadasz, jakie zdawkowe zdania?mnie po dzisiejszej rozmowie jestes bardzo potrzebna, jak bedzie wygladało forum bez ciebie*? krysiuniu my wszystkie piszemy do siebie po jednym zdaniu błagam cie, no nie gniewaj sie na nas bardzo chce, żebys tu była, prosze cie o to zrobisz to dla nas?
Dziewczyny ja jeszcze nie śpię.Wygrzewam się w łóżeczku i tylko co pewien czas wstaję aby zaglądnąć na forum. IWONKO czytając Twoj post staneli mi przed oczami moi rodzice gdy pewnego jesiennego dnia odbierali mnie z pogotowia. Mama wówczas zaglądnęła mi głęboko w oczy i stwierdziła ,że ja poprostu gasnę. Do dziś mam przed oczami jej przerażone spojrzenie. Zrobiło mi się wtedy cholernie żal ,że przyspażam im niepotrzebnych zmartwień i że muszą patrzeć na jedyne dziecko ,które im zostało z taki przerażeniem i strachem w oczach. Wtedy ,właśnie tego dnia dotarło do mnie ,że ja muszę żyć ,że muszę wziąć się w garść ,ponieważ tak naprawdę jestem jedyną osobą od której mogą oczekiwać pomocy w przyszłości. No tak rozpisałam się ale jakoś tak mi się smutno zrobiło gdy przeczytałam co Iwonka napisała.Sory
Krysiu3! teraz to przeczytałam,kochana moja jesteś dla mnie jedną z najbliższych osób i nigdy w to nie wątp.Dziś mnie nie było ,ale jutro nadrobimy. Czarna,takie udawanie kosztuje mnóstwo wysiłku i chyba nie jest dobrym wyjściem.Jeśli chodzi o jedzenie to ja nigdy nie miałam z tym problemu,zawsze byłam szczupła,dodatkowo nerwica nie daje mi przytyć:) Dorotko czy ty juz śpisz? Zuzia , lepiej ? Zaraz padnę , wiele dziś nie popiszę...
juz rozmawiając z toba iwonko zdałam sobie sprawe, że silna z ciebie kobieta, ja niestety, kiedy jest mi xle, nie licze sie z innymi i nawet nie staram sie udawać, po prostu nie mam na to siły wiem, ze tym przygnebiam moich rodziców, szczególnie tatę, ale niestety nie umiem, jestem mieczol
Dziewczyny jeszcze jestescie fajnie! Nareszcie jest Krysia3 bardzo tesknie,dlaczego nie piszesz.I co to za glupoty ze nie jestes potrzebna wiesz co!mi jestes potrzebna i juz! Dorotko wygrzewaj sie,na angine to najlepsze! Czarna czekam na tel jutro obiecalas,jak na tej reklamie:) Zuzia co z Toba? Iwonka jeszcze nie zasnelas hihihihi:)
kiedy krysia napisała do nas, że piszemy do niej zdawkowo, zdałam sobie sprawę, że często faktycznie piszę po jakims jednym banalnym zdaniu czasem z braku czasu, czasem, żeby zadnej z was nie ominąc przykro mi, ze ona tak myśli dzis rozmawiałam z nia pierwszy raz i naprawde nawiazałyśmy swietny kontakt, jeśt swietna kobietą nie chce , żeby myślała, że ja olewamy, bo tak nie jest krysiu3 wracaj i nawet nie myśl, zeby stąd odejść
Krystyno3- skarbie gdyby mi na Tobie nie zależało nie zadzwonłabym przecierz do Ciebie.Jesteś bardzo sympatyczną ,ciepłą babką i naprawdę wszyscy Cię potrzebujemy. Zawsze możesz na mnie liczyć i pisać a nawet dzwonić kiedy tylko masz ochotę. Pisz o wszystkim o smutkach i,radościach. Napewno nie pozostawimy Ciebie samej z żadnym problemem. Ja odejdziesz to ja razem z Tobą!!!!!!!
Przepraszam,chwilo mnie nie bylo,moze i lepiej,ale od dluzszego czasu jest bardzo ciezko,juz nie mam sily od wymyslania chorob,doszlam do takiego stanu ze kilka razy dziennie sprawdzam sobie wezly,goraczke to mierze ok 10x i za kazdym razem mam 37.2 (od razu panika)dzisiaj skonczylam chodzenie po lekarzach,odebralam wyniki morfologii z rozmazem-wszystko w normie. (*to niemozliwe ze to moje,ostatnio mialam podwyzszone limfocyty o 0.4,pewnie pomylili wyniki i dali mi czyjes dobre) wydaje mi sie czasem ze jestem psychiczna,a teksty w stylu *wez sie w garsc* *zmien nastawienie* *nie mysl o tym* slysze codziennie po setki razy,przykro ze nikt na zewnatrz nie potrafi zrozumiec..ostatnio tylko sen mi pomaga chociaz i tak sie wierce,budze co chwila..dziekuje Wam Dziewczyny za zainteresowanie i pomoc:)
zuziu nawet do bani nie bierz takich tekstów, bo one jeszcze bardziej dobijają, pomyśl tylko, ze kazda z nas miała podobne problemy i jestesmy razem, wszystkie i ty tez bedziesz z nami, tylko pisz, pisz zawsze kiedy ci źle i pisz, kiedy chcesz opowiedzieć nam o czyms dobrym, wesołym i o tym jak ci dobrze
Krysia3 i Dorotka nawet mnie nie denerwujcie macie tu byc i juz,nikt nie bedzie odchodzil.Jestescie mi potrzebne,jestescie kochaniutkie,milutkie jak pluszaczki tylko sciskac;)Co ja zrobie bez Was i dziewczyny co?No az takie to nie badzcie plisssssssssss? Zuziu bedzie dobrze,damy rade zobaczysz skarbie! Klaudio idz na to EKG uspokoisz sie troszke moja droga. Czarna gdzie jestes!
jestem kurczaki, jestem, jakos nie chce mi się spać dzis, słucham muzy i siedzę jak ta pierdoła przed kompem bardzo sie martwie krysia, ale myslę, ze jeśli poczyta jutro nasze posty, to moze bedzie jej lepiej zreszta zadzwonie do niej, a co! dorotko ty taka chora a spac sie nie chce? aga co robisz oprócz pisania na forum?, ja czytam blogi