Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

AGA jeszcze nie czuję się dobrze ale naprawdę nie mogę uleżeć w łóżku.Już nie pamiętam kiedy miałam takie laby.Ani nie sprzątam ,obiadu nie gotuję tylko żyć ,nie umierać.Na całe szczęście jutro piątek --dzień w który przychodzi pani Ela.To kochana osóbka i pomaga mi we wszystkim jeżeli chodzi o dom. Do niedzieli muszę być zdrowa jak rybka, ponieważ moja mama wyprawia urodziny .Nie może mnie przecież na nich zabraknąć.To byłaby masakra .Takie dobre jedzonko miałoby mnie ominąć.Już czuję nawet przez mój zakatarzony nos te cudowne zapachy achhhhhhhhhhhhhhhhh
Aga, jasne,że zostanę z Wami...a gdzie mi będzie lepiej.Każdemu służycie pomocą, dobrym słowem...zwłaszcza Ty i Dorotka.Ja w tej chwili więcej czytam Was niż piszę..muszę się zadomowić.Jutro wraca mój mąż ......i dzięki temu,że jestem z Wami (dobrze,że dobry ze mnie detektyw..hihihi...) i temu, że on już wraca czuję się lepiej.
czytałam , że tak to nazwę sąsiednie forum jestem dziewczyny, byłam u koleżanki, ale że małemu zrobiło się niedobrze, więc musiałam szybciej wyjsć i gnać na piechotę z drugiego konca miasta, bo taksówką nie dałby rady jechać dorotko juz ci trochę lepiej? aga teskniłas troszkę za czarnulka co? przyznaj się:) olu , matiiaga, czytałam wasze wypowiedzi na tamtym forum, widzę matiiago, że zabolało nas to samo ja w tej chwili nie mam zupełnie nic do tamtych dziewczyn, tez napisałam tam kilka słow, ale nie chce, by ktos obrażał dorote, czy to pod wpływem emocji, czy tez nie iwonka wracaj juz czarnasko, moze dziś się pojawisz? klaudia ty to pewnie możesz dużo pączków zjeść i nic po tobie nie widać, ja tyje powiedziałabym od listka sałaty krysiu3 kochana co porabiasz? domi - ja ci dam bzdetna boze jutro mam zaj.... cięzki dzien, czasem juz myślę, że nie dam rady, ale rano jakos znowu wstaje z zapasem energii, tylko jak długo jeszcze?
hello dziewczyny. dawno mnie nie bylo, komp mi sie zawiesil. ale teraz juz jest ok he he he. a tak w ogole to postanowilam wprowadzic male zmiany w moim zyciu i zaczelam od zmiany psychiatry i psychologa. dzisiaj miałam pierwsza wizyte u lekarza i przepisała mi nowe leki ktorych dotchczas nie brałam i nic o nich nie wiem, moze wy mi pozmozecie, bo wiecie zew tamte tabletki ktore brałm ponad dwa miesiace nie przyniosły zadnych efektów. a wiec nowe leki to Rexetin i Cloranxen, mam je brac obydwa na raz. normalnie mam nadzieje ze pomoga. a psychologa tez mam nowego ale to dopiero za tydzien, wiec juz sie ciesze ze nie bede musiała chodzic do wyłudzaczki pieniedzy.
Ja też już jestem. Cholera kiepsko sie czuję. A jutro ma być jeszcze gorsza pogoda. Głowa mi pęka, niedobrze mi, klatka boli. Jakieś dziwne bóle barków i szyji mnie dopadły. Nie mówic o dolnej części kręgosłupa. Żadne prochy nie pomagają. Tak bym poszła spać, ale muszę pilnować synka bo mąż pracuje. Jeszcze młody włącza sobie taką zabawkę zegar, która wydaje wstrętne dźwięki i gada takie głupoty, że jeszcze gorzej mi niedobrze i głowa pęka. A rano było tak fajnie. Jutro idę pooglądać drugie maleństwo na usg i na kontrolę. Mam nadzieję że wszystko dobrze, ale jak zwykle to przeżywam i cisnienie wariuje. Dobra na razie kończę bo jakoś tak nie mam siły pisać, a jeszcze wszytskiego nie przeczytała o tak dużo napisane, ale przed oczami mi jakoś błyski latają. Jezu ja chyba wariuje. Jak dam radę to jeszcze zajrzę. Pa.
CZarnulko wiec jestesmy umowione na jutro?czekam na telefon! Domi jak tam maly?kiedy ma miec ta gastroskopie? Klaudia to dlatego ze panikujesz,uspokuj sie! Ewo26 no tak dawno sie nie odzywalas.Ale dobre posuniecie z ta zmiana lekarzy.Niestety nie znam tych lekow.Moze dziewczyny.