Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Matko jedenasta to grzech!! Dwie godzny spania w dzieć to lekka przesada, Jeszcze bardziej jestem przymulona po tym spaniu niż przed nim. Kurde na dodatek zapomniałam o psie sąsiadki.Dopiero teraz mi się przypomniało jak mój się do mnie przyczłapał.Lęcę wsypać temu potworowi karmę. Dziewczyny jak nie wrócę za pare minut to bądżcie pewne ,że to straszydło z sąsiedztwa pozbawiło mnie którejś z dolnych kończyn albo w nalepszym przypadku wrócę bez jednego półdupka.Śmigam bo już go słychać ,pewno jest nieżle głodny.
Gość OG - rodzynek
Kurde juz 2 dzien mam silne zawroty glowy i za cholere nie wiem co robic sciska mi gardlo zaczely bolec plecy szyja kark - wiem to od nerwow. Ale dzis mamy calkiem niezla pogode bez mgly wiec nie wiem co jest przyczyna zawrotow. Prosze o podpowiedz
OG: Moze pewne rzeczy Ci dokuczaja?bierzesz jakies leki?ja mam codziennie zawroty juz sie przyzwyczailam z tym zyc. ale ostatnio jak wstalam z lozka po ziemno si sie zrobilo przed oczyma pozadnie zakrecilo mi sie w glowie, nagle na calym ciele mrowienie nawet na jezyku. zdazylam tylko wrocic do lozka i przytomnosc stracilam obudzilam sie za kilka min dopiero. Ale jeszce nie mialam nigdy takiego czegos-myslalam ze juz umieram!
hej dziewczyny dziś faktycznie mały tu ruch, ale myśle sobie, że to chwilowe ja oczywiście zrobiłam wszystko, co nalezy do pani domu, i juz miałam do was wchodzić, ale zadzwonił znajomy i godzinka wyjęta z życiorysu powiedziałam mu jednak, że już jusze na forum i jestem!!!