Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

sorki, chciałam napisac, że już nie jestem na was zła, szybko pisałam sorki za błąd, JUŻ NIE JESTEM NA WAS ZLA, o to chodziło pozdrawiam też wasze forum czytam, życzę jak najlepiej, ale nie jestem ironiczna i perfidna dlatego odeszłam, żeby nie drążyc. przepraszam za zamieszanie, ale nie czuję się winna, jestem człowiekiem i mam swoje uczucia Olu, odważna napisz na naszym forum , jak dziewczyny, czy mimo draku honoru , odwagi też brak?
Dziewczyny ja naprawde nie wiem co sie stalo tutaj!jakies klutnie! Teraz jak przeczytalam POgodki wypowiedz to nie wiem co mam myslec o tym wszystkim.Jest mi przykro.Nie lubie sie klucic i nie chce sie z nikim klucic. Wchodzac tutaj na forum chcialam sie wygadac a przy okazji pomoc innym i nawazac nowe znajomosci.Ja czytam wypowiedzi prawia wszystkich od kad tuytaj jestem i kazdemu chce pomoc jak tylko moge! Pocieszac, wsppierac w ciezkich chwilach!I wchodze na rozne fora i odpisuje i odpowiaam na pytania wszystkim nowym na innych forach. Teraz czuje sie jakas dziwna! nie wiem ale mysle ze cos popsulam a nie chcialam niic zrobic zlego.Bez wyjatku kazdego tutaj polubialam i z kazda osoba dobrze mi sie rozmawaia.Ale czy ja cos zlego zrobilam? niewiem juz sama!placze juz sama a lzy mi leca na klawiature. Niewiem o co w tym wszystkim chodzi w tym zamieszaniu.nie wiem co sie wydarzylo bo mnie przy tym nie bylo. Moze bedzie lepiej jak juz tutaj nie bede wchodzila bo juz cos chyba wywolalam.Dzieki za wszysko.czesc
Po pierwsze Pogódko po co od razu takie słowa nie chodziło mi w wypowiedzi o ciebie tylko o kogoś innego i mnie zabolało to że ta osoba pisala że jak można mówić do siebie kochanie lub coś w tym stylu i podłe jest to że od razu jej to nie przeszkadza a do ciebie nic nie miałam więc po co znowu zaczynasz jakomś walke słowną nie jest mi to potrzebne i nie chodziło mi napewno o to żebym komukolwiek mówiła gdzie ma wchodzić nawet nie miałam takiego zamiaru przeczytaj w spokoju to co napisalam a nie od razu robisz afere i psujesz wszystkim humor po co to robisz bawi cie to ze denerwujesz wszystkich.Przez ciebie mnie znowu żołądek rozbolał i to wcale nie ja rozdmuchuje tylko ty Zycze ci spokojnej nocy
Klaudia wracaj bo to nie jest twoja wina i nie o to mi chodziło żeby znowu coś roztrzasać tylko o zupełnie coś innego Bardzo lubiłam z tymi babkami gadać i mimo wszystkiego do tej pory je lubie dlatego tam wchodze ale już nie będe po tym co Pogódka napisała a ty nie jesteś niczemu winna
Czarna już się zaczęłam martwić o Ciebie. Teraz mnie uspokoiłaś Ja obudziłam się dzisiaj zakatarzona i z bolącym gardłem normalnie śliny nie mogę przełykać. Mimo tych dolegliwości dobry nastrój mnie nie opuszcza i mam nadzieję ,że tak pozostanie przez cały dzień
Witam wszystkich. Przepraszam że wczoraj nie pisałam, ale jakoś takiego lenia miałam, że nawet do kompa nie dochodziłam. Większość dnia przespałam, ale chyba tego potrzebowałam. No i pierogów nie zrobiłam:) Teraz też piję kawkę i nic mi się nie chce. A prasowania tyle, że do wieczora się zejdzie. Jeszcze muszę poczytać co pisałyście, ale macie natchnienie tyle stron zapisać:) Jestem trochę wkurzona bo mały cosik kaszle i katar jak diabli. A w poniedziałek ma bal i jakoś tak widzę, że chyba nie pójdzie. Tylko jak to wytłumaczyć czterolatkowi? Zobaczymy może mu przejdzie. Kurcze boję się żeby od niego nie złapać, bo jakoś nie chce mi się teraz chorować. Dzisiaj z rana taka myśl mnie naszła: jakbym urodziła maleństwo 29 lutego to urodziny miałby co cztery lata? I osiemnastka by go ominęła:) A tak sobie wbiłam w tą głupią głowę, że właśnie tego dnia urodzę, że cały czas o tym myślę.
ja dziś mam oczy jak zombi , po wczorajszych płaczach i spac mi sie chce jak cholera fajnie dorotko, że dzionek ci sie dobrze zaczął widzę, że jakieś akcje były wczoraj, kiedy mnie juz nie było, dobrze, że poszłam spać klaudia wracaj aguniu jak tam relacje z męzem? iwonko już kurnik okupujesz? olu nie przejmuj sie tym, co było wczoraj, nie warto czarnasko jak sie czujesz?
DZIEWCZYNY-Ja przed chwilą wróciłam z apteki. Mam teraz cały arsenał broni do walki z grypą i bólem gardła Dobrze ,że to wczoraj porozmawiałam z Wami przez telefon bo dziś bym tak charczała ,że ze strachu rzuciłybyście telefony w kąt. Oj Matiiago każda data jest dobra.Jak dzidziuś zechce w tym dniu przyjść na świat to nie ma rady .Tego nie zatrzymasz .Niech się dzieje wola nieba .Najważniejsze aby wszystko poszło prawidłowo i maleństwo było zdrowe
Czesc dziewczyny. dzisiaj juz lepiej.Jakos dziwnie sie wczoraj poczulam. Tak jakbym miala tylko 2 fora do wyboru i bym miala wybrac jedno. A ja nie chce sie z nikim roztawac. Nieraz pisza starsi ludzie i potrzebuja jakiejs pomocy ale na innych forach i ja wchodze staram sie im jakos pomoc pocieszczyc a jak niewiem zabardzo jaka maja chorobe czy cos wtedy najczesciej wchodze na internet i czytam i diagnozuje wszystko a potem odpisuje.W taki sposob wiecej rzeczy sie dowiaduje o roznych chorobach i wiem jak im zaradzic. Zycze milego dznia wszystkim. Wszystkie was lubie bez wyjatku. tutaj mnie jeszcze nikt nie skrzywdzil. Chce tutaj zostać bo juz sie przywiazalam.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i caluje!
Fajny wczoraj był dzień:) Jedne gadały tel, inne się pieniły i znowu się wcięły. Inne się denerwowały. To tak w skrócie. Samopoczucie pół na pół. Dorotko ja wiem że zdrowie maleństwa jest najważniejsze, ale tak sobie myslałam, że synek np zapyta na drugie czy któreś tam z kolei urodziny, czy np będzie impreza, a ja mu powiem nie kochanie bo ty masz urodzinki co cztery lata:) Ale mam jazdę:) sama się do siebie śmieję z moich myśli. Kurcze coś mi się w główce poprzestawiało.