Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

a przeciez ja dbam o siebie, dobrze sie ubieram, uwielbiam dobrze pachnieć, a on nawet na mnie nie chce spojrzec, nie mówiac o przytulaniu, czy czyms więcej czasem myslę sdobie, że faktycznie jestem jakas koszmarna xle mi jest teraz , bardzo xle poza tym powiedział, ze ja tylko tak mu mwię, że piszę na forum, a pewnie pisze z jakims facetem
Raz z ta dolegliwoscia bylem u lekarza - z tym niby swedzeniem mowil mi ze to jest objaw nerwicy. Kurde nie wiem , czasami wydaje mi sie ze sie nasila i ze nie wiem co zaraz bedzie. Do tego bole lopatki lewej i lewego barku - tez nerwy i nerwobol bo badalem serce na wdechu i normalnie i jest wszystko ok. Macie czasem zawroty glowy trwajace zaly dzien, tak ze czujecie jak bola was skronie lata wam obraz od czasu do czasu boli szyja itp... ?? Moj minus to to ze pale papierosy do 12 sztuk papierosow dziennie. Co do zawrotow czasem szumi mi w uszach - tzn takie dziwne piiiiiiiiiiiii
Czarna! Już kilka razy jak pisałaś co mąż powiedział,zwróciłam uwagę,że wiele uwag mówi po to żeby Ci sprawić przykrość.Nie wiem czemu,ale tak robi,co wcale nie znaczy,że to co mówi jest prawdą.Wiem,że to trudne...ale spróbuj na to nie reagować...może wtedy nie bedzie się tak zachowywał....
OG dziekuję za chec wsparcia, ale jak sama sobie z tym nie poradzę, to nikt mi nie poradzi dam rade , bo to nie pierwszy raz, ale juz dawniej zastanawiałam się nad odejściem , tylko bałam się, czy sobie poradzę(chodzi o kase oczywiście) tylko po co byc z kims , kto mnie nie kocha
Dziewczyny ale zasuwacie jak perszingi:)I humorki dopisuja,prawie wszystkim.Mialam troche czytania,nazbieralo sie. Czarna moj skarbuniu nie placz przeciez jestesmy jak lwice,prawda,a przypomnij sobie piosenke big-cyca *facet to swinia* odrazu zrobi Ci sie lepiej.Znam to kochaniutka,nie jestes jedyna. Dorotka,Krysia3 caly czas na posterunku. Iwono jak sie gralo w chinczyka? Ola trzeba to jeszcze powtorzyc prawda? Klaudia sie zaposziala? Czarnaska miala byc i jej nie ma? Mattiage tez wcielo! Domi tez lubie winka,mniam,polwytrawne najlepiej.
UAAAAAAAAAAAAAAAA wiem ze z tym sie zyje - ja daze do zniszczenia tego na amen bo nie chce juz tej dolegliwosci. Czarna nie odchodz od faceta - tzn jestescie juz po slubie? Bo jak nie to maly pikus. O kase nie ma co sie martwic bo nie jest najwazniejsza w zyciu. Kurde a ciekawe jak jutro sie bede czul Sek w tym ze nie spalem mam bezsennosc a zawroty momentami sa takie ze mysle ze zaraz zemdleje