Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

No kochaniutkie dzieki az mi sie papa od razu uśmiechneła Dorotko a ten twój optymizm i dobry humor juz mi sie udzielił Kurcze jak długo można na kleche czekac już 19 a jego nawet nie widac hihihhi na kolacje przyjdzie a starego tez wcieło no ale podejrzewam ze jak przyjedzie to i ksiądz przyjdzie i mu sie nie upiecze hihihihi ale jazda Jestem głupia wyobraziłam sobie jak ksiądz idzie sobie do nas po tych polach i wchodzi w gówno i przychodzi ze śmierdzącą girą hihihihi ale ja głupia jestem hihihihi
Gość krystyna 3
Czarna to bardzo smutne że mama nie najlepiej sie czuje ale musisz ją jakoś wspierać choć sama nie jesteś zdrowa ja wiem że to trudne ale dasz rade DOROTKO oby tak dalej to chyba te telefony dodały ci skrzydeł. IWONKO ja jak cię nie widzę na jednej stronie to już sie niepokoje o ciebie Ola terz tryska energią i to się chwali calóski dla wszystkich
ech... dorotko, mamie nic ostatnio nie pomaga, ani żaden prezent, ani dobre słowo(jak staram się jej cos radzic, to sie złości), dzis rozmawiałam z tatą, żeby ją zabrał, a ona krzyczała , że umawiamy się za jej plecami dobrze, że zapisałam ja do swojego psychiatry, ale to dopiero za tydzień
Czarna tydzień to trochę długi czas oczekiwania ale miejmy nadzieje ,że stan Twojej mamy do tego czasu nie ulegnie pogorszeniu. Niedziw się ,że mam jest w tej chwili bardziej rozdrażniona niż zwykle ona poprostu cierpi .A zresztą co ja Ci tłumaczę przecież ty to wiesz najlepiej prawda?