Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

wiem domi, że jak jest xle, to nic nie da to, że inne osoby cie pocieszaja, bo wtedy człowiek ma wszystko w d... i nic mu sie nie chce, ale uwierz, ze to forum naprawde pomaga, tu sa osoby, które przeszły piekło związane z nerwicą jak czasem czytam , co dolega dziewczynom, to myśle sobie, ze moje dolegliwości to *mały pikus*, przy tym co one przeżyły
Domi to sie rozumi! Czarna oczywiscie ze mam chrapke na dluzsza pogawedke:) Dorotko z Toba rowniez:) Iwonka to juz prawie kurczaczek,zle jajka na wielkanoc beda jak znalazl:) Klaudia a Ty jak? Czarnaska martwie sie? Ola rowniez? Mattiaga a Ty co masz urlop? Krysia3 byla i znikla,teraz my musimy jej szukac:)
Gość krystyna 3
Domi nie martw się skarbie te trzęsawki to ja mam nagminnie i zaraz płacze ale wierz mi to tylko chwilowe a tu na forum pisz zobaczysz dziewczynki pomogą wyjść z tego dołka ja już się nie raz przekonałam one są wspaniałe więc prosze nie płacz.
Wiecie! to naprawdę hazard...jak wygrywam to mogę przestać,ale jak przegrywam to chcę się odegrać! do diabła znowu przegrałam ! Domi,nie mysl ,że jesteś sama,mój nastrój wbrew pozorom dziś też jest do...... Pojutrze mam iść do rodziców i nadrabiać miną,że niby wszystko dobrze, no ,ale przecież nie zaleję się przy nich łzami... Matiiaga , a jak Ty? o inne nie pytam bo widzę ,że niezle :)
Gość krtstyna 3
Aguś jestem jak tylko ewcia mi udostępni kompa to zadzwonie na skejpa po 21 IWONKO cukiereczku ale się zawziełaś na tego kurnika wpadniesz w nalóg kurnikowy zobaczysz Czarna co tam u ciebie skarbie jak sie czujesz? Dorotko napewno jeszcze kiedy pogadamy . SCISKAM was mocno
Dziewczyny u mnie dzisiaj ruch w domu jak żadko kiedy.Najpierw sąsiadka a teraz tata zrazy przywiózł,żeby mu córka zgłodu nie padła. Był z Bartusiem a teraz pojechali kupić prezent dla kolegi małego.Mój przystojniaczek jutro idzie na swoją pierwszą impreze.Nieżle co?
kochana krysiu rozmawiałam z mamą, kurcze mam żal do siebie, że nie umiem jej nic poradzić, jest w fatalnym stanie, ale zauważyłam, ze sama wymyślasobie problemy tato jest poza domem, ale jest możliwośc , żeby do niego jechała, a ona sie uparła i nie chce, a wiem doskonale, że jej depresja się pogłebia, kiedy tato gdzieś wyjeżdża nie wiem co robić, szkoda mi jej, a z drugiej strony jestem na nia zła aga rozmawiałam dziś z czarnaską, podleczyła przeziębienie, ale denerwuje się jutrzejszym pójsciem do pracy, dziś ma sie odezwac na forum, to wam wyjaśni, nie chce uchodzic za jej adwokata:)
A o mnie to juz nikt nie pamieta buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu czekam na kolende dzieciaki przyjechały to mi od razu raźniej juz nie jestem sama. Iwonko super sie działo ale i tak guzik wiem z tej gry hihihi a najgorsze jest to że kiedys z mamą i bratem prawie całe noce siedzielismy i w to gralismy ale juz zapomniałam o co w tym chodzi Domi nie martw sie poprostu masz dzis gorszy dzien ja tez nie lubie nigdzie wychodzic a jak juz musze to sie trzese jak galareta i po powrocie nie moge sie uspokoić wiec widzisz sama że w tej chorobie to norma Dorotko widze że humorek dopisuje tak trzymac mi tez od razu lepiej jak czytam że u was ok Krysiu pozdrawiam cie bardzo serdecznie i bardzo podziwiam że mimo swoich kłopotów zawsze pomagasz innym jestes super babka No zresztą to wszystkie jesteście super dlatego tu pisze hihihi TYLKO O MNIE NIE PAMIETACIE BUUUUUUUUUUUUUUUUU