Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

JESTEM. Przyszła do mnie sąsiadka z prośbą czy mogłabym przez dwa dni w trakcie jej nieobecności dokarmić psa i sprawdzać od czasu do czasu czy się nik nie kręci wkół jej domu..Teraz jestem już z Wami. CZARNA ja jestem gotowa jak będę mogła zadzwonić to daj znać Krystyno3 bardzo się cieszę że mogłam z Tobą porozmawiać.Jesteś bardzo miłą i ciepłą osobą.Taką do której z chęcią bym się przytuliła
Dziewczyny wszystkie jestescie kochane bez wyjatku,ma ktos cos do tego niech tylko sprobuje to bedzie mial ze mna doczynienia.Mam ochote Was wysciskac wszystkie.Buziaczki dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Czarnaska to sie dzis chyba jeszcze nie odezwala co? Czarnulko fajnie sie gadalo:) Krysiu3 moze skypik wieczorem po 21.00 moj maz juz pojdzie do pracy i bede miec spokuj co? Iwona ale dalysmy czadu na tym gg gadalysmy dwie godzinki hihihihi;) Gdzie sie podziewacie??????
No wiesz Czarna! pisałam w pierwszym poście:) ciemno,ponuro...dziewczyny ja zasypiam!Coś ostatnio zle sypiam i jestem coraz bardziej niewyspana,jeszcze ta pogoda..ehhh .No...to sobie ponarzekałam chwilkę :) Olu i jak się podobała gra? faceci byli weseli,ale jednak mnie ograli..jeszcze sobie na nich odbije :)