Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Domi-kochanie. Każdy z nas ma jakieś lęki i się zamartwia tym co jeszcze nie nastąpiło. Ciebie również to spotkało ale z całą pewnością jest to strach zbyteczny. Musisz cieszyć się szczęściem rodzinnym,wspaniałym mężem i robić wszystko aby ten związek pielęgnować. Nigdzie nie jest powiedziane ,że szczęście nie może być wieczne.
Klaudia - nie przejmuj się tymi sms - ami, ja też co i rusz dostaję takie *perełki*, gdybym brała je na poważnie to miałabym już siwy łeb od trosk Aga - czuję się po japońsku czyli *jako-tako*, fizycznie nawet nieźle ale ta dusza cierpiąca mnie dobija i jakieś czarnowidzenie przyszłości. Nawet nie mogę się zmobilizować żeby do psychologa zadzwonić, takie mam opadnięte skrzydła. Wmawianie sobie, ze byle do przodu, też już niewiele pomaga, w Was kochane nadzieja na poprawę
Małgosiu W dniu Twoich urodzin, w dniu pełnym radości, najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, zawsze uśmiechniętej buzi, mnóstwa słodkich uścisków, i spełnienia wszystkich marzeń!!! Ola zauważyłam że Twój synek nazywa się Mateusz? A wiesz co takich Mateuszków wyrasta?:) Mój ma cztery lata i juz pokazał na co go stać:)
Gość krtstyna 3
Witam moje kochane dziewczyny pozałatwiałam swoje sprawy i już jestem. Jestem terz po wizycie kardiologa noi oczywiście leki jak zwykle a co do AFOBAMU to mam go brać myślałam że będę z niego zchodzić ale niestety prosiłam o jakiś lek zastępczy ale powiedział że narazie nie porozmawiałam oczywiście na temat tej nerwicy lękowej o tym że byłam w szpitalu przeczytał wypis ze szpitala ale ponoć leczenie szpitalne w przypadku nerwic lękowych jest nie najlepszym wyjściem psychoterapia ponoć daje bardzo dobre efekty dostałam terz skierowanie do górniczego szpitala do tz przychodni naczyniowej a to ze względu na moje nogi bo zaczeły mi się robić coś podobnego do żylaków kurde jeszcze tego mi potrzeba och nie ma spokoju.POZDRAWIAM potem napisze znowu będę myśleć co z tymi żyłami sie robi znowu znając siebie będe miała doły bo jak by to nie było takie ważne to po co to skierowanie ja pierdziele kolejny powód do myślenia.
Krystynko nie martw się bo to najgorsze co może być ,wiem że to nie jest łatwe ale u ludzi takich jak my to ciągle coś jest ,ja też ostatnio poszłam na kontrolę do ginekologa i okazało się że mam na prawym jajniku jakąs otoczkę lekarz twierdzi że to jakiś dermoidi to trzeba usunąć operacyjnie idę w lutym a jakiego mam stracha odrazu mam czarne wizje(rak ,że nie przeżyję narkozy itp)i jeszcze muszę zrobić markery czy komórki rakowe u mnie nie są powiększone .Też się boję ale myślę że bozia mi jakoś dopomoże