Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Aga już sie przestraszyłam że mnie olewasz hihihi i jeszcze lanie mam dostać a ja byłam szybciej od ciebie Klaudio kurcze ja już tydzień chodziłam za tą receptą ale mi nie chcieli wypisać - prosze isc do swojego psychiatry - tak bym poszła gdybym miała wolną 100 ale za wypisanie recepty to troche dużo no ale sie udało A z tym uzależnieniem to macie racje ja tez musze tu wejsc chociaz by po to żepy poczytać co piszecie tak jak to robie wieczorami bo stary mnie wyzywa że tylko w kompie siedze no ale niech sobie wyzywa a ja i tak bede tu zaglądac czy mu sie to podoba czy nie kropka
ahoj! Malgosia - w tym ważnym dniu życzę Ci, aby dorosłe życie przyniosło tylko radosne, szczęśliwe chwile, bez trosk i zmartwień, niech spełnią się marzenia i zrealizują plany, bądź szczęśliwa, spełniona, zakochana i kochana... a wszystkich innych na forum pozdrawiam i całuję w czółko, trzymajcie sie w ten beznadziejnie pochmurny dzionek
No hej jestem! Po psychoterapii czuję się jak zwykle cudownie. Nawet nie macie pojęcia ile optymizmu i pozytywnej energii przekazuje mi ta kobieta. Dzisiaj poraz pierwszy rozmawiałam z nią o Was.To forum nie jest jej obce i pozytywnie się na jego temat wypowiadała.Porównała je do terapii grupowej a ja z całą odpowiedzialnością to potwierdzam.
DO MAŁGOSI!! Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu,wiary w siebie, trafnych zrządzeń lou, ile gwiazd na niebie, wielu wrażeń i morza radości spełnienia marzeń i bezkresnej miłości. szczęście w swe ręce łap każdego dnia życzy Ci tego..... zgadnij kto?.....ja !
Wczoraj wieczorem dostalam dziwnego sms-a od wrózki:,,masz pewnosc ze nikt nie przeszkodzi Wam byc razem i czy to jest mozliwe?Mam wazne wskazowki.Posluchaj mnie a unikniesz smutku. Pozniej znowu nastepny sms od uzdrowiciela zebym sie z nim skontaktowala w celu jakiejs przepowiedni. bardzo sie przestraszylam tego. a najgorsze jest to ze te ich przepowiednie zawsze sie sprawdzaja.Boje sie bo moj chlopak jest za granica , boje sie ze stanie sie cos. nawet boje mu sie wyslac smsa. a moze on juz tak kogos ma juz dziwne myli mi przychodza do glowy. pol nowy przeplakalam a potem caly czas myslalam i myslalam nie moglam zasnac .spalam gdzies z 2 godzinki niecale. rece mi sie telepia brzuch mnie boli ztego wszystkiego.
Klaudia tylko spokój te sms-y to taki trik bo chcą ludzi naciągnąc na kase i własnie szukają takich osób które w to wierzą ale ty sie nie daj to jeden pic na wode uwierz to tylko taka zagrywka markietingowa a nie zadne przepowiednie nie słuchaj tych bzdur do mnie tez przysyłają ale ja nigdy nie odpisuje bo po co komus moim kosztem zdrowia i kasy nabijac kiese tak ze spoko