Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam sie z wami ja dopiero w czwartek bede mial 4 terapie a iole ich bedzie to nie wiem. Narazie mam lek i strach jazdy - prowadzenia samochodu strasznie sciska mi gardlo i sie wpieniam. Alprox mam do tej pory ale go nie bralem poniewaz bardzo silnie uzaleznia. Postaraj sie sama przezwyciezyc lek i strach. Ja dla przykladu biore kalms 2 tabletki rano popoludniu i wieczor - pomaga. W nocy kurcze nie moge spac co chwila mierze cisnienie i temperature i mam rozne dolegliwosci. Po alproxie wiem ze czujesz sie extra ale postaraj sie jak ci mowie. Dodatkowo jesli gdzies masz zakon bonifratrow udaj sie do niego po ziola - 11-41-40 (nie zawieraja dziurawca). Parz 1 dziennie caly dzbanek i pij przez caly dzien 4-5 szklanek , naprawde uspokaja. Dodatkowo w nocy mam rozne dolegliwosci jak nie duszenie to jakis nerwobol i mysli ktore mnie nachodza co jest grane. Poczym zagladam do poradnika medycznego i czytam co tam jest i co moze mi dolegac. Jednoczesnie wmawiajac to sobie. Czarna ja tez tak myslalem jak ty ze na lekach bedzie git ale sproboj pujsc do psychologa - zapewniam ze pomoze. Leki pomagaja w jednym a na drugie szkodza - ja w tym kmomencie nie moge zbyt duzo jesc bo odrazu boli mnie dolna czesc mostka (watroba). Nie wiem doradzcie mi jak zapomniec o nerwicy - czym sie zajac w jaki sposobja zwalczyc. Pozdrawiam
witaj himeno oczywiscie rozumiem cie, masz prawo miec do nas żal, ale nikt z nas nie jest nieomylny prawda? ja przeprosiłam i to niejeden raz, jesli nie potrafisz sie nie gniewać, to ja juz nic wiecej nie moge zrobic przejełam sie twoja historia, dlatego od razu sie odezwałam, ale juz nie bede się tłumaczyc, bo robiłam to wiele razy i widzę, że wszystko to na nic pozdrawiam cię ciepło
dorotko mnie przede wszystkim oberwało sie za wyrażenie:kur.... nie lubie oszustów*,ale nie od himenki. nie będę jednak bez konca przepraszać my jesteśmy tylko ludxmi i popełniamy błedy do cholery nie będe się z tego tłumaczyć do konca życia nie przejmuje się dorotko, mam wiele innych problemów OG u mnie po lekach jest dobrze, ale nie zawsze rewelacyjnie, ja uciekam w prace, a po p[racy w zajecia domowe, to pomaga mi nie myslec o tym całym syfie jakim jest nerwica najgorsze są weekendy, kiedy nie daj boże brak mi zajecia, wtedy odpadam no i lek przed pójsciem do pracy w poniedziałek mysle jednak, ze sobie z tym poradze z waszą pomoca
iwonko ja juz tez zakonczyłam temat, ale himena napisała, więc odniosłam sie to tego co napisała wiec jaki to film? czarnasko moja, wracaj, bo ja zaraz do łózia biegnę dorotko widzisz ?płaczem je zmusiłysmy do powrotu:) sis a ty zyjesz? ola co z toba
no jak o pani prokurator to cos dla dorotki:) iwonka my miałybysmy ci nie wybaczyć?no kurczaki:)kto jak kto czarnaska juz chyba mnie nie lubi:(((((((( dorotko zmykam do wyrka jutro mam dosc ciezki dzień cała reszte ściskam i dobrej nocki zyczę odezwe sie rano trzymajcie sie dziewczyny (i ty OG oczywiście)
CZARNA -ja jutro rano wcześnie wstaje bo o 8 -mej mam psychoterapię.Pierwszy raz przypadła mi wizyta tak wcześnie. Podejrzewam ,że na forum będę pierwsza i zdążę się z Tobą przywitać bo z Ciebie też jest ranny ptaszek a teraz śpij smacznie.Dobranoc
Hej kochaniutkie jestem nareszcie!Plany sie zmienily i kolezanka wyciagla mnie do knajpki,nie chcialo mi sie ale obiecalam jej spotkanie wiec nie mialam wyjscia.Pogadalysmy sobie tak od serca bo i ja mam problemy i ona rowniez,choc innego typu.Widze ze duzo sie dzielo pod moja nieobecnosc.Ale wiecie jak za Wami tesknilam,bardzoooooooo. Czarnaska-kochanie nie dobrze z ta goraczka idz moze do lekarza co? Krysiu3-slonce co sie dzieje,martwisz mnie? Czarna-kto nie jest czuly,wiesz co,dostaniesz klapsa! Iwonko-odreagowujesz na kurniku,czy co? Dorotko W-moje serduszko jak u Ciebie? Martwie sie Mattiaga nie odezwala sie! A Klaudia juz spi czy co? Reszta tez gdzies zniknala?
Witajcie dziewczynki-ale tu sie szybko stronki zapełniaja-czytałąm dzis troche zaległosci mam!!jak ja załuje ze nie mam wiecej czasu dla siebie i nie mogu tu byc tyle co wy!! wweekendy tylko moge byc ale postaram sie ,czytac i duchem byzc z wami!!!pozdrawiam Age ,czarna , matiiage, bo was dziiewczyny troszke poznałam i mam w swoijej klasie!!hmm pozdrawiam WAS WSZYskie!!trzymajcie sie i mijcie wiere!!