Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

hej dziewczyny (i chłopaku)cos loopik nas opuscił - szkoda widzę, że wszystkie gracie na kurniki , a ja chyba w nic nie umiem, wchodziłam tam ,ale wszystko wydaje mi sie skomplikowane(chyba, że może tępa jestem) czarnasko jak sie czujesz? iwonko widzę, ze dostałas speeda aga co porabiasz? tez na kurniku siedzisz? krysiu usciskimałgoś, olu i matiiago pozdrawiam goraco
Witam ponownie ;) Od kilkunastu dni mam *furczenia*, świsty gdzieś jakby na klatce piersiowej/oskrzelach, utrudniony oddech... Czasem boli mnie gdzieś w okolicach mostka, mam też często nerwoból zlokalizowany jakby na lewym oskrzelu... Od dwóch dni w nocy czuję jakbym miała bezdech. Wydaję mi się, że w ogóle nie mam odruchu oddychania. Pocę się z nerwów strasznie, oddycham głęboko. Po chwili czuję się, jakby coś nagle przerwało mi oddychanie, dochodzą w tym momencie zawroty i muszę się szybko podnieść. To zdarza się co jakieś 5 minut, dopóki nie zasnę... Myśl o nadchodzącej nocy napawa mnie przerażeniem. Boję się, że to coś poważnego... Na lekcji nie potrafię myśleć o niczym innym - wsłuchuję się w *furczenie* na klatce, próbuję brać głębokie oddechy. Do czego zmierzam... lekarze po niedawnej tomografii komputerowej głowy [miałam robioną 18 stycznia], nie chcą mi dać skierowania na prześwietlenie klatki piersiowej. Męczę się strasznie z tą myślą, że mam raka, albo że lada chwila umrę. A wiem, że dopóki nie zrobią mi tego prześwietlenia ten horror będzie się tylko pogarszał...:(
czarnasko jak w pracy? no ja oczywiście szukałam jak debil statystyki z poprzedniego roku, zeby zrobic tegoroczna, bo cos ześwirowałam, ze mam termin do 28 stycznia, więc szukałam, az spotniałam (jak mówia babcie) i co sie okzazało? , ze termin mam do 21 lutego kuźwa ostatnio jestem jakas tak rozkojarzona, że nie wiem, czy głowy gdzieś nie zostawię z jednej strony to niedobrze, że nie możesz zbic gorączki, a z drugiej to znak, że organizm walczyuściski dla ciebie najmocniejsze na świecie ty moja kochana sasiadko sis a co u ciebie? loop a ty wrócisz, czy juz krzyzyk na nas postawiłeś?
Gość krystyna 3
Dziewczynki do obiadu tak się fajnie czółam a teraz klapa jakaś nostalgia mnie dopada zaczynają mi się jakieś doły kurde szlak by to wzioł jutro mam wizyte kardiologa może tym sie denerwuje już sama nie wiem naskoczyłam na małzonka bez powodu aż sie przestał odzywać a piernicze to wszystko może przejdzie ale mam nerwy kurde Narazie dzewcznki.
Gość krystyna 3
DOROTKO (WIŚTA WIO ŁŁATWO POWIEDZIĆ)on ma chyba już doś tej mojej zminy nastrojów i wcale mu sie nie dziwie bo ja na jego miejscu już bym dawno mjała dosyć takiej baby a w nosie mam nich odejdzie odemnie będzie miał spokój w du......pie mam to wszystko ale jestem potyrpana co ja bym bez nigo zrobiła ale sie zawzioł nie odzywa sie dobrze mi tak.
krysiu mnie dzis telepie cały dzien, łapy mi latają, serce na szczeście przestało walic nie wspomne już jak dojechalismy do olsztyna i wchodzilismy do hoteli, w którym było szkolenie, oczywiscie kulka w gardle i trzesiawka przy składaniu podpisu a kiedys tak uwielbiałam jeździc na szkolenia ale krysiu my ci pomożemy wiesz o tym prawda? dorotko, no to zostałysmy tutaj dwie:)
Krysiu kochana co się dzieje? Dopadają nas ostatnio te zmienne nastroje...Pamiętam,że mówiłaś ,że męża masz bardzo fajnego,jak naskoczyłaś na niego bez powodu to sie odezwij do niego...ucieszy się.Jak chcesz mogę zadzwonić. Jestem kochane,ale gram na kurniku,piszę do was,rozmawiam z dwoma znajomymi i juz się gubię :))
iwonka no kurcze bez jaj, wracaj tu, smutno nam tłumacze nieobecnośc czarnaski-ona rozgoraczkowana ale aga?no cos ty aga, gdzie wsiąkłas? sis kurde co z toba, nastepny kurczak? ola!!!!!! małgos i reszta, no przecie zmy z dorotka płaczemy, co z waszymi sercami?
czarna piszę do Ciebie bo Ty pierwsza się do mnie odezwałaś jak ja się wypowiedziałam przyjechałam dzisiaj ale już wczoraj się dowiedziałam od Pogódki że posadziłyście dziewczynę o rzeczy nie prawdziwe DOROTA W to kiepski detektyw jest mi bardzo przykro że na takim forum nie ma się zaufania i chyba jestem kretynką że dałam się namówić żeby do WAS pisać i to jeszcze ddo tego o takich sprawach wywaliłam wszystko z siebie ale jestem starą idiotką WIECIE CO? POGODKA jest młodsza odemni 25 lat i na tym konczę dziękuję za wszystko