Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

czesc kobietki widze ze humorek dopisuje to dobrze Ja znowu jestem całkiem sama i znowu mi żle ale cóż musze wytrzymać Byłam z małym w przychodni żeby mi lekarz zapisał hydroxyzinum no ale nie dostałam sie do żadnego i musze isc jeszcze raz az sie bije Jak oczywiscie poszłam to od razu mnie zaczeło trzasc jeszcze mi wszystko dygocze klata boli i serducho wali ale narazie nie biore tabletek wiec prosze o wsparcie hihihi. Dzis bede sama do późnego wieczora bo dzieciaki sobie pojechały ale juz jutro wracają bo po 1- mam kolende a po 2-juz im sie znudziło chyba wytrzymam Iwonko ciesze sie ze cie *widze* ja na kurniku gram w remika i tysiąca bo w nic wiecej nie umiem kiedyś umiałam 358 ale całkiem zapomniałam Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku
Dlatego od razu po wejsciu do domu włączyłam kompa i do moich dziewczyn no i już troszeczke mija wystarczy mi nawet że poczytam Ale stwierdziłam że nikt mnie tu nie lubi bo przez kilka stron nawet mnie nie pamietałyście jak mnie nie było buuuuuuuuuuuuuuuu ( żartuje oczywiście ) masiałam chyba z 10 stron przeczytac dałyscie czadu hihihi
Droga Mattiago! dzieki za ofiarowana mi pomoc. Ja , podobnie jak Ty, strasznie boje sie tych pierwszych tygodni ciazy . Mialam probke tego jak moge sie czuc teraz , kiedy czekalam na odpowiedni czas ,by zrobic test. Wyobraz sobie , ze , wstyd sie przyznac, poczulam w pewnym sensie ulge ,kiedy wynik byl minusowy. To przerazajace ,jakich potworow robi z nas ta choroba.Dzis musze dzwonic do mojego lekarza po to , by ustalic co dalej, ale jakos czuje niechec i opor. Boze , gdyby o tym dowiedzial sie moj luby , to bylby bardzo zawiedziony.Kochana , napisz mi ,czy duzo mialas atakow leku na poczatku ciazy? Ja , w przeciwienstwie do Ciebie , wczesniej odstawilam lek , wiec mam taka cicha nadzieje ,ze moze nie bede *tak szalec*? Sama niewiem. Pokrecone jestesmy jak cholera.
To prawda Dorta to jest chore ja na upartego mogłam isc do lekarz od razu po studiach który ostatnim razem i tak mi nie dał recepty bo nie bedzie brał odpowiedzialności za moje dziecko - palant i tyle to po co mam do niego isc pójde popołudniu do dzieciecego może mi zapisze zobaczymy
No wiecie! dałam pościel na balkon,nastawiłam pralkę,zjadłam kapuśniak/co ja dziś tak z tą kapustą/,przysmażyłam cebulkę....a tu tyle napisane! Olu super ,że jesteś:))) jeśli chodzi o kurnik,podać tutaj mój nick czy jak?:)Wtedy zobaczysz jak wyglądam,mam zdjęcie w profilu