Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Natii! od kilku lat moje cisnienie najczęściej wynosi 9060.., niekiedy nawet niższe..to nie jest niebezpieczne,raczej uciążliwe bo człowiek czuje się słabo.Lekarz przepisał mi te krople,teraz sama kupuje bo są bez recepty. Krysiu!Jak robisz TSCH podany jest wynik,a obok normy.Jeśli nawet TSCH jest niskie,ale mieści się w normach to jest w porządku,jeśli nie trzeba iść do endokrynologa i on ustawia leczenie.Ja przy niedoczynności tarczycy zaczęłam zażywać letrox,najpierw 25mg,obecnie potrzebuję już dawki 100 i dopiero przy jego zażywaniu mój wynik jest w normie,niestety jak powiedział lekarz będę to brać do końca życia,a muszę co pół roku kontrolować TSCH żeby wiedzieć czy dawka jest wystarczająca.Zanim się dowiedziałam że mam niedoczynność miałam takie objawy jak; chudnięcie,wypadanie włosów,osłabienie,trudności z oddychaniem i niekiedy silny ból w szyi gdy chciałam wziąć oddech.Uff , ale się rozpisałam :) sprawdzę czy nie rozgotowałam kapusty :)
Gość krystyna 3
No jestem kochaniutkie w sklepach mało osób to szybciutko zrobiłam zakupy. NATI niskie ciśnienie to tak jak ja cały czas 100 na 60 nie martw się lepiej mieć niskie jak za wysokie moja córka ma 90 na 60 DOROTKO pospałam kurde wstyd ale ewcia mjała na 12 do pracy to spała bo jak ma na 8 to wstaje wczas a ja razem z nią pijemy razem kawe a dzisij jakoś fajnie mi się spałó IWONKA terz jest jak tam muj cukiereczku samopoczucie dzisiaj?ale czytając posty nie najgorsze . MAŁGOSIA posze jaka spostrzegawcza KRYSIU a co u ciebie jak tam te zawroty głowy? A gdzie AGA ? SCISKAM WAS dzisiaj siedze z wami.
Gość Małgosia1990
Wkurzyłam się jak nie wiem bo mojemu chłopakowi po raz kolejny nie zaliczył profesor kolokwium.Co za pojechaniec z tego typa nie mogę upierdzielił sobie w tej pustej siedem razy habilitowanej głowie i co kolokwium zalicza sobie 8 wybranych osób.No rzesz kur....cze
No co wy...ja byłam pierwsza...nie wiem o co chodzi:)) grałam w 358,a niech to faceci mnie ograli! Ależ mnie rozbawia Krysiu ten cukiereczek,aż się rozesmiałam znowu.Nastrój ok,ale cos za długo siedzę przy komputerze,a robota....czeka:) A szampana...to bym się napiła :) Małgosiu! przecież byłaś uśmiechnięta i tak trzymaj,...olej profesora:)