Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

justine - mam nadzieję, że nie zrazisz się do dzidziusia:) Dasz radę. Aga - ty to robotna babka jesteś. Ja w piżamce jeszcze siedzę:) Ale trzeba jakieś śniadanko zjeść. DorotkoW - czasami musimy mieć gorsze dni żeby póxniej było lepiej. Bo jak jest cały czas dobrze to nudno się robi:) Niedługo synkowie wróca to od razu będzie dobrze. U mnie za oknem jakoś tak jasno. Wiatr się uspokoił, deszcz nie pada i nawet dużo ludzi chodzi, a to znak że nie jest źle. temp. 6 st. Czarna - przynajmniej w wawie nie porwie ci męża:) Ale w nocy tak dawało, że strach było spać.
Gość krystyna 3
Witajcie dziewczyny Rosołek się gotuje kotkeciki ubite a ja zaglądam co u was ale widze że humorki dopisują to klawo u mnie wietrzysko jak cholera DOROTKO co ty tak pesymistycznie nastawiona Aga się nie wyspała no to żle ale Aguś może po obiadku sie prześpisz troszkę Czarna idzie do mamy na obiad szczęściara Pozdrawiam was kochani po obiedzie się odezwe bo nie przeczytałam wszystkich postów IWONKO jak zaglądasz na forum to cię pozdrawiam i trzymaj się słonko
Juustine jak Cie szukac na naszej klasie dolacz do nas,co?I pisz a nie mow ze sie wcinasz,co Ty gadasz kochana. Malgosiu a Ty slonce jestes na naszej klasie jak tak to daj namiary,my wczoraj z dziewczynami szalalysmy o 23.00 ale bylo fajnie w piatke bo reszta jyz spala. Czarna wracaj szybko? Mattiago pewnie jak juz wstane to koniec musze sie czyms zajac,moze zrobic Wam cos:) Dorotko W a Ty jestes na naszej klasie?Fajnie jak wszyscy cie tam spotkamy.
Widze,że duzo wlasnie osob ma male problemy. Pare lat temu tez mialam nerwice- w ogole caly czas plakalam nie mozna bylo mnie uspokoic. Straszne! Ale ta choroba wziela mi sie z domu.nie dziwie sie!atmosera okropna! ojciec ciagle pijany przychodzil. jeszcze wtedy bylam mala chodzilam do 5 czy tam 6 klasy podstawowej. moj lekarz rodzinny dal mi skierowanie do psychologa i poszlam na wizyte i tak chodzilam prze pol roku. ale mnaprawde rozmoy z ta pania psycholag duzo mi pomogly.
Witaj Klaudia. Cieszę się, że podoba ci się tutaj na forum. Mam nadzieję że będziesz z nami na codzień:) justine - ja odwrotnie, za żadne skarby nie chcę cesarki, a grozi mi ze względu na nadcisnienie. Bardzo boje się leżeć w szpitalu, a po cesarce trzeba tam być dłużej niż po zwykłym. Ale dziewczyno na pewno przeżyjesz te 9 m-cy. Ja też się bałam, kilka razy miałam doła, ale teraz cieszę się, że już końcówka i że dałam rade. To jakies tam moje małe zwycięstwo nad chorobą. Jak byście zobaczyły co mój synek narobił. Wymalował mi flamastrami meble i cieszy się, że wreszcie tu kolorowo. Chyba oszaleję.