Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Wczoraj troche przesadziłam z tym siedzeniem tutaj, ale było tak fajnie. Mój kochany synus niestety nie dał mi pospać więc piszę. Ale mnie głowa boli. Kurcze czy dzisiaj wszyscy mają kotlety na obiad??? Dobrze że ja nie muszę gotować, bo idę do tatusia. On super gotuje:)
Na razie jest u mnie ok. Mąż w pracy, musiał skończyć klientów, bo wczoraj nie dał rady. Póxniej ide do taty, a popołudniu ma nas odwiedzic teść. Muszę trochę ogarnąć w domu. Własnie się zalogowałam na tym kurniku, ale jedyne w co tam umiem grać to chyba kości:) wcześniej grałam na wp. Ola to ci mąż troche przemarzł. Widzę że wszystkie mają dobre humory. Fajnie.
Hej dziewczyny! Ja zasnelam dopiero o 1.30 a dzis juz na nogach o 7.30.Zaliczylam juz kosciol,tragedia ale jakos przezylam,juz rosolek gotowy,salatka na drugie danie tak mi sie umyslalo i beda udka pieczone,a Wy co macie? Wczoraj bylo bombowo,ale nam sie umyslalo,musze poszukac jakiegos innego zdjecia moze sie uda.Pewnie nie przypuszczalyscie ze to ja,taki szczawik Wam sie pokazal co,gdzie mi tam do 27 nie,ale coz juz na to eplywu nie mam. Co porabiacie dziewuszki,siedzicie na kurniku,a w co gracie?moze tez wskocze i zagram,dawno juz nie gralam.
cześć stara panno, mnie cosik muli troszkę, mam iść do mamy na obiad(z kotletami), bo ona biedna sama w domku, ale juz mi sie nie chce, pospałabym stary w wawie, wiec my dzis sami z synkiem rządzimy krysia waw aga tłumaczyła, rozumiemy cię, dostałas mojego smsa?
KRYSIU WAW Dlaczego miałybyśmy się gniewać. Gdy zmusiła Cię do tego sytuacja to zrozumiałe.Najważniejsze,żę pozostajesz sobą i pod innym nickiem nie wciskasz nam nowych historyjek. Moja pomoc ,którą wczoraj Ci obiecałam nadal jest aktualna.Trzymaj się kochanie i miłego dnia
WITAJCIE kobietki!nie chce sie tu wcinac do was,ale tak jakos zaczynam lubic tu wchodzic!!fajnie sie znajdujecie w naszej klasie ,to tez moj nałóg!!!miło Was poczytac.ja jakos sie trymam bo leki odstawi lam sie narazie cisza z nerwami ale narazie pewnie,no raz na 4 dni biore połowke leku antydepresyjnego,i przeciwlekoweg ,wczoraj tez wziełam bo sie boje ze zaraz wysiada,terapii juz nie mam od roku bo mija psycholog twierdzi ze teoretycznie jestem obstyukana wiec nie potrzebuje,probuje zmienic myslenie!!!!oby sie udało bede walczyc chocaz nie weim ci-podobno nie mozeny bac sie lękow,mosimy podejsc do tego ok idzie lęk niech se idzie,nie boje sie!!ja tak robie co dalej nie wiem,