Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie spojrzałam za zegarek:) A tak mi się fajnie zrobiło. Chyba przesadziłam z tą drzemka:) Oczywiście jak dotrwam do wakacji to sie wproszę:) Ale z dziećmi i mężem, bo bez niego nigdzie sie nie ruszam:) Dobra ja chyba tez spadam. Bo jutro od rana sama z małym, mąż do pracy. Dobranoc wszystkim. Pa Czarna:) Do jutra.
Witajcie kochani w niedzielny poranek. Przepraszam ,że wczoraj zniknęłam tak nagle ale wieczorami nie daję rady ze samotnością . W dzień trzymam się nieżle bo nie mam czasu myśleć o chorobie ale wieczorem strach przed samotną nocą nie daje mi spokoju. Lęk ,że rano się nie obudzę jest tak silny i męczący ,że bez relanium nie mam szansy na przetrwanie. Będę dziś z Wami to może dam radę przetrwać kolejny dzień. Pozdrawiam Was moje skarby . Cieszę się ,z powrotu Loopika. PA!!!
czesc wszystkim ale fajnie wczoraj było całkiem zapomniałam o tej cholernej chorobie no i dzisiaj tez lepiej może dlatego że wreszcie przestało wiać Mój stary spał całą noc w samochodzie ochyda przylazł przed ósmą pokrecił sie i poszedł dalej spać maluszek śpi wiec jestem tak jakby sama no ale mam was pobódka wszystkim nowy dzione nastał
czesc ola ja jestem , ale zaraz ide tłuc kotlety (nigella zawsze powiada, że to dobra terapia) jak sie czujesz kochana? a starego olac, niech spi, przynajmniej masz spokój dorotko no więc własnie kiedy jest ci źle, to badx z nami, wiesz jak wczoraj było wesoło?a moze ty tez jestes na naszej klasie?
Hej Czarna wiem ,że pobyt z Wami to cudowna trerapia ale niestey lęk i panika dominuje nad moim ciałem i duszą. Na naszej klasie jeszcze mnie nie ma ale jak tylko się pojawię to będziecie pierwszymi osobami ,które się o tym dowiedzą. Olu kochanie musicie mieć super wygodny samochód skoro wygrywa z ciepłym łóżeczkiem (hihihi ).
Dziewczyny mi dla samej siebie też się nie chce gotować obiadu ale jeść coś trzeba więc walnę na patelnie dwa kotlety z piersi kurczaka i otworzę pudełko z surówką bo w przeciwnym razie będę skradać się do lodówki co 15 minut i dojadać. Spadam wyżyć się na kotletach .Stłukę je niemiłosiernie.pa