Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

ja tez coś jestem słaba i mam dość tego choróbska ja słonko dziecku robiłam bo nie spala kilka dni tak ja dusiło ze ja załamywałam ręce tylko od lekarza do lekarza ale co najważniejsze stwierdziłam ze w moim mieście są lekarze do du.......? mówiłam lekarce mojej ze po tym antybiotyku mnie boli brzuch i mam biegunkę a ona gardło czerwone i przepisała mi 2 taki sam nie biorę nic i pomału mi przechodzi ale ta pogoda tez chyba ma wpływ dzisiaj namnie
Ja jestem. Próbuję wybielic bluzki po zafarbowaniu, ale nic nie pomaga. Ale mnie mąż opieprzy. Do tego głowa coraz bardziej boli i spać! Ale jak się teraz położe to do jutra nie wstanę. gosiula - coś nam z tym praniem dzisiaj nie idzie:) A ta pogoda wykańcza wszystkich widzę. gdzie jest reszta dziewczyn? Ola, Sis, Dorota i inni co jest? To ja wracam a tu tak cicho. Nieładnie.
Hej Kobietki,mnie też strasznie na spanie bierze,to przez deszcz i niskie ciśnienie pewnie. Czarna kochanie,ja też ciągle myślę o naszym spotkaniu i nie mogę się doczekać. Szkoda tylko ,że synka nie możesz wziąc ze sobą,ja tak bardzo uwielbiam dzieci:)) Matiiaga-współczuję zafarbowanego prania,moze męzuś nie będzie aż tak wściekły.
czarnaska słonce moje wiesz jak dobrze sie poczułam kiedy sie umówiłysmy? pomysle jak cos wykombinować, żeby zabraz mojego synia, może sie uda, tylko wiesz-on gaduła jest gorsza niz mama, mówi, mówi i mówi, nie wiem ,czy by cie nie zameczył aga no troche powagi koleżnko, wstan juz z tego łozka i chodz do nas loop widzę, że na dobre zrezygnowałes z forum, juz nas nie lubisz?
WITAJCIE KOCHANE !! Jestem już z Wami , niedawno wróciłam od rodziców- obiadek był pyszny . Gosiula70 jeżeli masz problem i mogę Ci w jakikolwiek sposób pomóc to nie ma sprawy .Jestem do Twojej dyspozycji /// WŁAŚCIWIE MÓJ TATKO/// Buziaczki dla Wszystkich jak zwykle bez wyjątku.
Hej dziewczyny! jestem najedzona,wyspana.Kurcze ale musialam nadgonic z czytaniem,zaszalalyscie no,no:) Czarna-juz nie jestes nowa,chcialabys hihi Gosiula70-no co tak slonko,mala daje Ci popalic:) Mattiago-poprawi Ci sie humorek,tak dziurawiec obniza cisnienie sama uzywalam.A wiesz tak z humorkiem to niebieski jest na topie,tak powiedz mezowi. Czarnaska-to czemu sie nie polozysz,juz na pol godzinki do wyrka. Ewa26-fale,muszelki fajnie,Czytasz ksiazki w temacie,niezle. Iwona-martwie sie o Ciebie slonko.Wiem ze bardzo cierpisz,ale nie pozwole Ci sie poddac!Goraczke w takich tanach masz zawsze juz sie o tym przekomalam,jest to nie ciekawe,ale tak zawsze masz.Pisalas mi na gg ze forum teraz kojarzy ci sie tylko z jednym,ale My to zmienimy pomalutku.Wiem ze potrzebujesz czasu i to sporo zeby dojsc do siebie i rozumiem to,ale ulozy sie wszystko zobaczysz moja przyjaciolko!!!wieze w to,zreszta wiesz ze mozesz na mnie liczyc i gdzie mnie znalesc,zawsze jestem dla Ciebie,wiesz o tym prawda? Krysiu3-jestem juz kochana,jakos spanie mnie zlozylo. Dorotko i reszta dziewczyn gdzie sie podziewacie?
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani=* Wybaczcie ale przez jakiś czas opuszczę nasze forum dopóki sprawa z Pogódką nie ucichnie bo zrobiło sie tu na prawdę nie przyjemnie i nawet nie przeczytałam wszystkich wypowiedzi i wkurzyłam się że tak się zaczęło dziać na tym forum:/ Pozdrawiam=*