Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

dla osÓb uczciwych p*aga nie przejmuj siĘ aguniĄ i m spŁawimy ich* osoby uczciwe forum nerwica serca* ktoŚ z was to ma? strona 184 i niech mi tu nikt nie mówi o uczciwości to już totalne świństwo, też kłamię??? pozdrawiam,,pseodo koleżanki - które dla mnie są z....) bez komentarza
Droga Pogódko i Aguniu do tej pory sie nie odzywałam w tej sprawie bo ( nie obrażać sie) nie interesowało mnie to pod jakimi nickami ktoś pisze jeśli było ci tak lepiej ok ale błagam was dziewczyny wybaczcie jeśli ktoś was uraził przepraszam w imieniu swoim bo nie moge w czyims i prosze piszcie już normalnie choćby do osób ktore sie nie wypowiadały w tej sprawie kiedy złość minie to wszystko wróci do normy bo ja naprawde potrzebuje tych rozmów bez nich nie dam sama rady a nie chce wracać narazie do leków zróbcie to dla mojego 2,5 m-go dzidziusia prosze
POGÓDKO jeżeli mam możliwość kontaktu z Tobą to proszę Cię grzecznie o wyjaśnienia. Wiem ,że najlepszą obroną jest atak ale mnie to nie przekonuje. Mam do Ciebie pytanie;a mianowicie czy możesz mi wyjaśnić sprawę z tak częstym zmienianiem nicku i historiami ,które tak bardzo różniły się od siebie za każdym razem??? Nie mam zamiaru obrażać Ciebie lecz wyjaśnić sprawę ,raz na zawsze!!! Nie wyżywaj się na innych osobach bo to co się stało dotyczy tylko nas obie. Mam nadzieję ,że uzyskam wyczerpującą odpowiedż na moje pytanie. We wczorajszym poście wyrażnie napisałam ,że nie mam zamiaru Ciebie skrzywdzić a jeśli to uczyniłam to przepraszam. Wdzisz moja droga z Tobą to jest przedziwna historia .Wchodzisz na forum ,chcesz pomocy ale jak można jej udzielić skoro Ty sama nie wiesz czego chcesz i kim jesteś. Zauważyłaś chyba ,że osoby piszące tutaj są bardzo szczere i serdeczne a Ty zwyczajnie nie potrfiłaś wykorzystać dobroci którą Ci oferowano.Pogubiłaś się w pewnym momencie zmieniając zbyt często swoją tożsamość. Nie mniej do mnie żalu ale nie mogłam pozwolić aby osby bliskie memu sercu zostały nabijane w butelkę.
Aguniu! Wiesz co utwórzmy sobie nowy watek, dla osób naprawdę uczciwych i tyle, może mnie się też chciały pozbyc, Małgosi i innych.... I jeszcze ci pisze( Dorota ), żebyś sie od niej odczepiła, a mi zebym wyjaśniała...chore... Do czarna! Ależ umiwem wybaczac, ale, co??? to, że od razu kur...od ciebie dostałam, było zapytac, z chęcią bym odpowiedziała, i może byś mi pomogła w tym, czego nie wiedziałąm, jeżeli zasiałm ziarno niepewności. A bronic się będę , bo nie zasłużyłam, ale naprawdę takie rzeczy wracają, bo jak ktoś cierpi to potem sytuacja się odwraca, aletago..już mi sę nie chce,,,mam nadzieję dobrze spac dzisiejszej nocy i w końcu składnie pisac dla....moich przyjaciól , ale gdzie indziej pozdrawiam uczciwych i prawdomównych
pogódka przeprosiłam cie juz nie wiem ile razy , je.sli przyjmujesz cieszę się, jesli nie-nie moge nic zrobić piszesz, ze chcesz utworzyc wątek dla osob naprawdę uczciwych, myslisz, że jestesmy nieuczciwe*? ok nie bede ci zawracac gitary skoro jestem taka zła
Dlaczego mi się dostało? Nie będę brała udziału w kłótni,mam nadzieje,że większość mnie poznała i nie ocenia...jeśli ktoś ma wątpliwości,proszę o sprawdzenie strony na której ja niby pisałam o bełkocie i rzuciłam się jak sęp....Wiecie co? macie lepiej,umiecie się złościć...ja nie potrafię,nie ma sensu mnie atakować bo się nie będę broniła..całe moje dni to walka ze smutkiem i płaczem...i tak mi już nikt więcej nie może zadać bólu niż przeżywam od miesięcy,walcząc z depresją.
krysiu! dziękują za zaufanie, no ale sama widzisz, skrzywdziła mnie i dalej karze się tłumaczyc, nie wiem co z tym nickiem, bo to nie ja wchodziłam, tylko koleżanka mi zakładała i coś wpisywała - NIGDY SAMA SOBIE NICKA NIE WPISYWAŁAM, tylko zawsze jak coś z kompem było nie tak to prosiłam kogoNa początku byłam black, potem pisałąm black_pogódka, żeby było wiadomo o kogo chodzi, nawet jak katarzyna pisałam to pisałam też, że zmieniłam swoje pseudo, bo nastrój mój nie pasuje do tego, tłumaczyłam też , ża z himeny kompa pisałam, bo to moja koleżanka, która mieszka obok No ale nie, tera zzobaczysz krysiu i, ja do niej zadzwonię i na trzy , cztery razem napiszemy??? Żeby mnie od razu nie osądziły może i bym tak zrobiła, ale teraz myślę po co?// Nie wiem , czy ty tez tak uwarzasz, ale najważniejsze, żeby miec czyste sumienie....ja mam na 1000%, o one???ich sprawa, ja będę z Agunią tworzyła nowy wątek, jesteś Krysiu mile widziana, bo jako jedna z nielicznych nie rzuciłaś się na mnie...dziękuję Krysiu Pzmiętazs może historię Wiki, Vinga, też Vingi nie oceniałam, no i mi się spłaciło, z nawiązką, szkoda, że w drugą stronę... Krysiu jeszcze raz pozdrowienia, naprawdę, myślę, że jakbyśmy miały okazję się spotkac, zobaczyłabyż jakim jestem człowiekiem, i gwaerantuję, nie pożałowałabyż, że tak się odniosłaś do tego Przykład...przyjaciól mam masę, i wszyscy mi ufają, za....prawdomównośc i to, że nigdy nie plotkuje Dlatego niech się nie dziwią, że otwarcie piszę, a co mam byc miła a myslec inaczej???nie potrafię. Pozdrawiam Cię Krysiu zapraszam na nasz wątek
Każdy z nas nie po to wydobywa się z tej cholernej nerwicy i depresji,żeby takie rzeczy przeżywać i czytać oszczerstwa na swój temat,albo czytac oskarzenia na temat niewinnych osób,które nie zrobiły czegos o co je się posądza dlatego myśle że wszyscy ucierpielismy w tej sprawie.To dla mnie też jest ból przekonać się że osoby którym sie zaufalo mogą zadać ból.Przykro mi bardzo.
no i zapomniałam o Oli! A tak z radością czytałam jej wypowiedz! Dziękuję Olu, nie oceniałaś i właśnie mogłaś pomyślec, że coś jest nie tak, ale NIE OCENIŁAŚ, o tym cały czas wcześniej pisałm.Od razu się nie ocenai. Ja nie rozumiem, jak ktoś może pisac, zapomnijmy, niech będzie jak dawniej? to bądżcie!!! rozumiecie, że ja już nie umiem wam zaufac?? Aga, pisałaś o wykurzeniu M i Aguni z forum i jesteś taka spokojna??? wielkie nieba, przecież o czym my tu piszemy, gdzie uczciwośc, było tak tu napisac, dlaczego tam?? myślałaś, że nikt nie przeczyta, pisałam już str.184 nerwica sreca - ktoś z was to ma jak takie rzeczy to nic, a moja zmiana pseudo i to jeszcze z niewiedzy, że ktoś może coś pomyślec to wielkie coś, to wybaczcie, ja tu jestem bez sensu
ok pogódko, jednak wybaczac nie potrafisz powodzenia na nowym wątku to, ze ktos napuisał :Kur....nienawidze oszustwa sprawia, że uważaz , że jest obłudny i do dupy, to smutne po prostu nie narzucam się trzyma j sie ciepło, zyczę wszystkiego dobrego
dziewczyny moje kochane wszystkie was bardzo lubie wszystkie równo ani mniej ani mocniej i nie chce nikogo skrzywdzić swoimi wypowiedziami rozumiem dorotke i rozumiem pogódke bo patrze na to wszystko z boku i jest mi łatwiej wiem ze to nie proste ale prosze zapomnijmy o ty wydarzeniu i zostawmy to za nami już sie tego cofnąć nie da. Dorotko,Iwonko,Aga,Agusia Sis Matiaga Czarna Czarnaska Pogódko AGuniu, Gosiula Joopek cholipa chyba was wszystkich nie zapamiętam pozdrawiam was bardzo serdecznie i z całego serca życze spokojnego wieczoru acha i Małgosiu-Himeno to jakoś głupio wszystko wyszło ale prosze nie zrażaj sie bo tu naprawde jest super i pisz do nas
Gość agnieszka28
Czaena jasne ze mozesz z synkiem,dziewczyny przestancie juz to naprawde daje w kosc nie tylko wam,bo mi i napewno nie tylko tez chociaz nie wypowiadalam sie po zadnej stronie i chyba nie bede poniewaz to prowadzi do jeszcze wiekszej klutni miedzy wami.zreszta nie mam zdania na ten temat nie wiem co myslec.ale nie wazne.sprobujcie chociaz zakonczyc ten temat.prosze was.pozdrawiam