Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dorcia bedzie dobrze,nie przejmuj sie tak oki!Zawsze bede przy tobie i innych jesli tylko beda tego potrzebowali.Znasz mnie chyba z tej strony prawda.Mam nadzieje ze nie zawiodlas sie na mnie ani razu bo ja na Tobie nie.Pojawialy sie osoby ktore chcialy za duzo macic ale juz ich nie ma prawda?Pewnie wiecie o kim mowie,ale to stare dzieje. A wiec prosze wszystkich o spokuj i pojawienie sie z powrotem na forum!Co do jednej osoby,wyjatkow nie ma,slyszycie!
dobra dziewczyny kończymy temat aguniu nie obsmarowujemy cię, więc nie pisz w ten sposób dorotka ma rację pogodka powinna to sobie z nią wyjaśnic, a nie z nami ja jak juz mówiłam przeprosiłam i nic więcej zrobic nie mogę to jest forum , na którym mamy sie wspierać, a nie dobijać, więc do kur.... nedzy dośc juz tego było miło przez kilka dni i niech tak zostanie pogódka, jeśli jest wporzo to mimo zalu napewno tu wejdzie i powie wszystkim o co kaman a teraz tak jak pisała krysia:oddzielamy wszystko gruba krechąi zaczynamy nowy rozdział, przeciez nie bedziemy sie kłócić, szarpac i udowadniac sobie nie wiadomo czego do konca świata
dorotko ja potrafię wyrazic swoje zdanie, tylko teraz sie po prostu pogubiłam nadal jednak mam do ciebie szacunek, ale tez mysle o pogódce, bo może kogos tu zraniłam, a to nie jest do mnie poodbne pomijając wszystko dorotko, nadal chce sie witać z toba rano, nadal chce tesknic kiedy dłużej cię nie będzie i nadal chce sie smiaćjak zażartujesz, a czasem wesprzec, kiedy bedzie ci xle
Gosiula, twoj informatyk chyba nie ma za wiele pojecia nawet do czego sluzy IP Changer 2.0 , albo nie zna na tyle dobrze angielskiego badz jego wiedza informatyczna konczy sie na reinstalowaniu systemu windows xp i instalowaniu sterownikow.... Po drugie ukrywanie IP ??? Nie da sie ukryc swojego adresu IP. W momencie gdy laczysz sie z internetem i np odpalasz przegladarke internet explorer i wpisujesz www.wp.pl to server DNS tlumaczy ta domene na adres IP: wp.pl has address 212.77.100.101 wtedy twoj adres, ktory otrzymalas od dostawcy uslug internetowych laczy sie z 212.77.100.101, i jest mozliwosc obejrzenia strony. Nie ma mozliwosci korzystania z internetu bez ujawnienia swojego adresu IP. Dlatego to forum tak jak juz wczesniej napisalem ukrywa pozostale dwie czesci adresu, aby nie byl on do konca jawny. Jesli by tak nie bylo, to moglbym przeskanowac twoj komputer w poszukiwaniu otwartych portow tcp, by znalesc luke w oprogramowaniu i sie wlamac. Badz zaczac wysylac duze pakiety z ktorymi przepustowosc twojego lacza moglaby sobie nie poradzic co by skutkowalo nie dzialajacym internetem po twojej stronie. Jesli chodzi o definicje domeny internetowej to ona nie ma tu zadnego znaczenia. Najwyrazniej zle przekazalas informacje dotyczace tego problemu swojemu informatykowi, albo poprostu sie osmieszyl. Wracajac do sprawy nagle pojawiajacego sie informatyka na forum... Napewno jest wiele osob ktore czyta to forum, a sie nie wypowiada, ja akurat naleze do tej grupy, a ze zauwazylem tego typu sprawe wynikajaca z czyjes niewiedzy to postanowilem jedynie rozwiac watpliwosci i pomoc. Mozecie mi wierzyc czy nie, wybor nalezy do was. Pozdrawiam
Gość krystyna 3
CZARNA kochanie to wszystko co mogłam napisać żeby odzielić to krechą bo nie mogę się w tym połapać Nie martwcie się o Iwonke rozmawiałam z nią przez telefon ona sobie musi to wszystko poukładać bo sama nie wie co o tym wszystkim myśleć jest podłamana i wcale jej się nie dziwie ona na wszystkie nowe osoby reagowała i pomagała jak mogła ja nie bardzo zabierałam głos w tej sprawie bo jak pisałam nie jestem informatykiem i wszystkie kruczki z komputerem są mi obce ja już zakańczam ten temat i jak to napisała AGA niech sobie to wyjaśni Dorotka z pogótką a my wracajmy do tematu na forum AGUNIU dlaczego się nie odzywasz? GOSIULA jak ty się czujesz i córunia jest coś lepiej CZARNA żeczywiście sie zdenerwowałaś skarbie wyluzuj słonkobędzie jak dawniej DOROTKO słóeczko nie denerwuj się już AGA słonko a na mnie terz jesteś zła mam nadzieje że nie TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWCZYNKI i mam nadzieje że na forum będzie jak dawniej na to bardzo liczę .
krysiu tak zdenerwowałam się, bo nie lubie robic ludziom krzywdy, a myśle, ze którejś ze stron zrobiłam po drugie na forum nie jest tak jak niedawno, ale to mam nadzieje, że się zmieni ja tez rozmawiałam z iwonka -genialna kobita, wiem, ze narazie układa sobie wszystko, ale wierzę, że niedługo sie pojawi
Gość Małgosia1990
Szczerze Wam powiem że mam już trochę dość tego co się tu dzieję.Wcześniej było miło a teraz jest jakoś nie smacznie. Dorotka dobrze zrobiła że nam powiedziała, Pogódka powiedziała co miała do powiedzenia trochę w tym niejasności ale mniejsza o większość.Zakończmy ten temat i tyle. A Ty wielki wszechwiedzący panie informatyku nie krytykuj na czym się zna i co umie informatyk Gosiuli bo jakby tak Ciebie dokładnie sprawdzić to też by się znalazło sporo luk w zakresie informatyki....
heja wszystkim od kilku dni tylko sie przyglądam bo sie pogubiłam i nie chcąc tu stac za żadną ze stron powiem jak ja to zrozumiałam Z tego co widze dorocie chodziło o to że pogódka,małgosia,himena to te same osoby a to wynikało z tego że po tym nr ID czy cos takiego wychodziło że pisały z tego samego kopa nie wiem czy to prawda czy nie i szczerz mnie to nie obchodzi jeśli pogódce było tak łatwiej w tym żeby sie zwierzyć to dobrze warzne ze wyrzuciła wszystko z siebie jeśli chciala nas oszukać to tez trudno jej wybór i jej sumienie i tyle wiec skończcie już wszyscy ten temat i prosze o dawne forum bo az trudno sie tu pisze wszystkich bardzo lubie i szanuje wiec prosze dajcie nam wszystkim szanse i zacznijmy od nowa Pogódko - nie było tematu Doroto - nie było tematu no i tyle I moją iwonke bi przestraszyliscie i co ja teraz bez niej zrobie buuuuuuuuuuu
Hejka dziewczyny! Ja juz po kokacji,robilam sobie mega omlet,mniam.Leki wziete wiec spokuj,mam czas dla Was hihihi! Z Iwona dzis rozmawialam dlugo na skypie,ma kiepskie dni ale wroci jak sie troszke pozbiera,wiec sie nie martwcie.Juz ja sie o to postaram hihihihi. Krysiu3-a dla czego mam na Ciebie byc zla,na nikogo nie jestem zla bo niby za co? Dorotko-pewnie ze zasluzylas zawsze tak jest i jeszcze nieraz uslyszysz dobre slowo ode mnie tak jak pozostali oczywiscie.Nie martw sie sloneczko jest dobrze,buzka.I juz mi sie nie smuc,dobrze. Czarna-juz sie stesknilam gdzie sie podziewalas tyle czasu! Agnieszka28-no cos Ty nie wariujesz,spoko! Zuzia,Iza,Gosiula co jest z Wami?Sis72 rowniez,Malgosia,Ania?
Widzę że czas się przerzucić na inne forum bo tutaj można już tylko pogłębić swoją nerwice. Dziewczyny ale dajecie się wkręcić , po co nam jacyś informatycy?Ludzie dajcie spokój!Było miło, wszyscy się lubili i wspierali a teraz co? Wojna gangów. Do du..y z tym. Zacznijmy od nowa, szkoda zaprzepaścić tego wszystkiego. Prosze przestańcie dochodzić prawdy, bo prawdy są podobno zawsze trzy: moja prawda,twoja prawda i gówno prawda! Gdzie się Loop podziewa_ On jako jedyny mezczyzna na tym forum powinien zaprowadzc porzdek!
jak wróci to ok to jestem spokojniejsza Dorotko a jak tam nasz przystojniak już go odwiozłaś? jak u was samopoczucie w dzisiejszym dniu bo u mnie tak sobie Loopik gdzie jesteś? M - dobrze że nam troche to wyjaśniłeś jest ok pozdrawiam wszystkich i życze spokojnego wieczoru
Kochane...doszłam do wniosku,że to forum dawało zbyt wiele tylu z nas żeby z niego rezygnować.Trudno,ostatnio mam niezbyt dobre samopoczucie i mocno na wszystko reaguje.Właśnie tu dostawałam pomoc, a przede wszystkim radość...dawno się tyle nie śmiałam co kilka dni temu. Spóznione,ale szczere gratki dla Sis za dobre wyniki,a wiesz, że bym się napiła tego szampana... Matiiaga,damy radę ,za bardzo lubię czytać co u Ciebie.... Olu ! i jak Cię zostawić....do licha wy mi się nawet smucić nie dajecie w spokoju:),ale jestem Wam za to wdzięczna. Oczywiscie Aga czuwa,Krysia,Czarna i jak tu zniknąć. Małgosiu...nie ma to jak zakupy,ja niestety dzis wydałam na dentystkę... Dorotko! tak nie może być! zawsze mi pomagałaś,troszczyłaś się o mnie, a ja czytam na innej stronie co Ci się dzieje! Jesteś sama w domu,w razie czego pisz,mogę zadzwonic .tylko się trzymaj.I zażyj coś na to ciśnie nie bo jest bardzo wysokie i ja się zamartwiam !!!!!!