Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

ja pierdzielę, ale dziewczyny zasuwacie, ja do szefa, a wy dwie strony naskrobałyście? no jak ja mam to nadrobić? czytać ledwo nadążam ola każda z nas jest niesamowita i tak trzeba o sobie myśleć aga damy rade, wrócą, juz my sie o to postaramy sis gdzie ty?
DZIEWCZYNY. Ja akurat jestem przypadkowa osoba ktora czyta to forum. Znam sie na informatyce a przede wszystkim na protokole TCP/IP (internecie) i musze powiedziec, ze Dorota W., zle osadzila pogodke/himene. Na tym forum wyswietla sie adres IP, ale nie caly. Caly adres IP wklada sie z 4 rzedow 3-cyfrowych liczb poprzedzonych kropka np. 217.96.245.12 Tutaj na forum wzgledem bezpieczenstwa ukrywa sie 2 pozostale rzedy czyli 245.12 poprzez wstawienie gwiazdki * Robi sie tak aby jakis hacker nie dorwal sie do waszego komputera poprzez adres IP i nie narobil szkod. klasa IP: 77.144.*.* nalezy do sieci PLUSNET, jak nizej i zaczyna sie od 77:144.0.0 do 77.115.255.255 Czyli osob ktore, sa podlaczone do tej sieci moze byc 65 000!!!!!!! inetnum: 77.114.0.0 - 77.115.255.255 netname: PLUSNET descr: Polkomtel S.A. descr: Warszawa country: PL Mam nadzieje ze rozwialem wasze watpliwosci. Pozdrawiam
Cześć!! Nie wiem czy to dobry moment, bo atmosfera jest dosyc napięta, ale mój synek zasnął i mam czas, żeby coś napisać. Chciałabym podziękować Wam za gratulacje, bo rzeczywiście jestem w ciąży w 4 tygodniu.Wczoraj byłam u ginekol. Na razie jest wszystko w porządku, ale o lekach mogę zapomnieć w najbliższej przyszłości. Tylko kwas foliowy i inne witaminki. Jakoś mnie to nie przeraża , może dlatego, że teraz czuje się dobrze i od paru dni nie miałam ataku. Mam juz jedno dziecko i w czasie tamtej ciązy nie męczyły mnie tego typu dolegliwości, wróciły ze zdwojoną siła po porodzie. Być może teraz będzie podobnie, ale mam dużo czasu , żeby sie przygotować na najgorsze.W końcu teraz mam psychiatrę i Was. Dzięki za wysłuchanie, chyba idę sie położyć bo ogarnia mnie straszna senność. Życzę wam dużo siły, cierpliwości i mniej nerwów!
Gość agnieszka28
no ja mam 3 malych oszolomkow,no moze niewszyscy juz tacy mali bo najstarsza w kwietniu 11 lat ale daja tak popalic ze szok.na razie siedze z jednym bo dziewczyny wybyly do babci spac(dzieki bogu)troche spokoju,ale mam straszne wyrzuty sumienia bo nie zajmuje sie nimi tak jakbym chciala tylko cholera skupiam sie na sobie i swoich chorobach jak z ego wybrnac to jest chore
no i dzięki tobie M skończyły sie chyba nasze domysły, myślę, że wiesz co mówisz i jeśli to prawda z tym IP, to dałyśmy ciała jednak tak jak mówiłam ludzie popełniają różne błędy w życiu , ale przeciez mozna je naprawić prawda? wydaje mi sie niestety, że pogódka już tu nie wróci smutne to, ale juz chyba niebardzo odwracalne
Gość krystyna 3
CZARNA kochanie tak krok po kroku wejdz na www.garnek.pl wyskoczy ci strona główna w prawym górnym rogu będzie takie prostokącik i wpisz tam KASIALINA i kliknij POKAŻ i pojawią sie zdjęcia IWONKO NA MIŁOŚĆ BOSKĄ co z tobą zaczynam się martwić jak zaraz nie napiszesz to zadzwonie. AGA sciskam cię słoneczko zresztą wszystkich ściskam jak zawsze nhgjfvm,kgfdxm.f a to dzeło mojego wnósia bo go dzisij mam i nie za bardzo mogę pisać .
Gość agnieszka28
no to Gosiu nie masz czasu sie nudzic przy malych rozbojnikach ))))Czarna pewnie ze was potrzebujemy nie raz podnioslam sie z dolka dzieki to bie i innym dziewczynom,takze mam nadzieje,ze wszystkie wroca.czekamy na was kobietki i na Loopa ktory sie stresuje za bardzo tymi krostkami.
Witaj M. mądrze piszesz dobrze że to wyjasniłes,bo pewnie że Pogódka zostala zle osądzona,ale jak kto nie ma co robić...to wiadomo co...szuka dziury w całym. Najważniejsze to nie brać do głowy takich oszczerstw,to przecież forum nerwicowe,więc po co się dodatkowo denerwować.Żegnam.
Agunia: Wiem ze fajne, sam mialem *lekkie* stany nerwicowe i czulem sie z tym sam. Czytajac wasze posty zrozumialem, ze nie tylko ja mialem mysli, ze zaraz umre i chcialem wzywac pogotowie z tego powodu. Teraz przynajmniej wiem jak to wyglada i troche inaczej na to patrze i wiem jakich przyczyn w sobie szukac. Jesli chodzi o oblude i falsz, to musze powiedziec, ze Dorota W. mogla poprzez swoja niewiedze rzeczywiscie tak stwierdzic. No ale zanim sie kogos oskarzy trzeba byc w 100% pewien i to tyczy sie wszystkiego w zyciu. Pozdrawiam
Agunia - forum jest fajne i nie ma na nim obłudy, są poprostu czasem przerastające nas sytuacje, ale jesteśmy od tego żeby wszystko prostować, wyjaśniać i się wspierać.Więc się wspierajmy, wspierajmy również pogódkę-himenkę czy huk wie kogo jeszcze - w końcu nic nam nie zrobiła tak naprawdę, nie trzepmy niepotrzebnie piany, c*est la vie!
A i jeszcze dodam tylko,że ja,Pogódka,Krysia,Wiki i parę jeszcze znanych mi osob tworzyliśmy te forum od bardzo dawna,znamy się równiez od dawna i dlatego pewne fałszywe opinie nie są tu na miejscu,a jeśli ktoś kogoś nie zna to niech lepiej nic nie pisze,albo pomyśli zanim skrzywdzi drugą osobę. Ja nikogo nie chce krytykować tylko chce powiedzieć,że jak wszyscy najechaliście na Pogódke to nikt nie myslał wtedy o niej,czy to prawda,tylko od razu się jej uczepiliście.Jak jedna napisała tak cała masa osób zaraz jej zawtórowała,nie wiedząc czy to jest prawda czy nie.A oskarżanie kogoś na zasadzie poszlak jest nic warte.Świadczy tylko o inteligencji osoby,która to wypowiedziala.Pisząc to zburzyła spokój tego forum,na którym jak pisalam wcześniej my jesteśmy od dawna.Ale to by było tyle.Miło było poznać niektóre osoby,które nadal są mi bardzo bliskie i nigdy ich nie zapomnę.No to by było na tyle.......................
agunia, rozumiem, że jako bliska pogódce osoba jesteś oburzona, ale teraz ty zaczynasz oceniac nas stało się jak sie stało, nie uważam, żeby na tym forum była obłuda i fałsz, zresztą myśle, że napisałaś to w złości ja potrafie przeprosić i juz to dzis zrobiłam, nic innego zrobic nie mogę przykro mi, że zaistniała taka sytuacja, ale pisałam juz wcześniej, że ludzie popełniają w zyciu błedy, ale chyba można to wybaczyć prawda? pozdrawiam cie ciepło