Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Gdzie sie podziewacie ? IWONKO wyczówam w twoich postach żę coś dzisiaj nie zabardzo się czujesz a jeszcze jedno Iwonko jak pooglądałaś zdjęcia to mojego małżonka tam nie ma mjał pilną robote i nie mógł być. Ja dzisij w miare niezle coś mi się wydaje że atmoswera na forum posmutniła co sie dzieje dziewczynki.?
loop to niech cię k....wa nie nosi i przestań sie przeglądać w tym lustrze wiecznie, narcyz jakiś jak boga jedynego kocham anno ja sie nigdzie nie wynosze, forum mnie trzyma w pionie w ciezkich chwilach krysiu wiesz, to przez wczoraj, ale myśle, że niedługo wszystko wróci do normy wchodziłam na ten garnek i nie wiem jak znaleźć twoje zdjecia, bo wiesz ja troche taka głupia jestem:) pomóz!!!! sis iwonka wróci, ale pewnie nie dziś, więc się nie martw
Ale sie dzieje kurcze,no co Wy jak ktos odejdzie to go dorwe kapujecie i skopie tylek.Ja nie zamiezam zwiac,za dlugo tu jestem i zrzylam sie z wami wszystkimi.Sa zawsze jakies spiecia,ale to samo zycie nic wiecej.Jestesmy dorosli a nie smarkacze,trzeba to rozwiazac po ludzku,zgadzacie sie ze mna? Sis72-a mowilam ze bedzie dobrze! Czarna-rob cos kurcze! Loop-chlopie co ty z nowu z tymi krostami,nie masz nic do roboty czy co? Aniu-co slychac?Widze ze interweniujesz,ciesze sie! Ola-wracaj i to szybko,bo z kim mam pisac? Iwona-czekam na Ciebie!!!!!!wracaj kochanie!!!!! Dorota-co ty na to wszystko?
Hej dziewczyny nie wygłupiajcie sie właśnie przeczytałam to co tu sie działo z pogódką ale to nie nasza wina a Ona powinna to wyjaśnić Jesuuuuuuuuuuuu Dupska Wam spiorę jak odejdziecie co ja bez Was zrobię musimy sie dalej razem wspierać A co do Pogódki jeszcze to może faktycznie sie wstydziła pod tym samym nickiem pisać ma problemy to fakt jak każdy z nas ale to jej nie usprawiedliwia również nie wiem zresztą dziewczyny co myśleć ale nie pozwolę żadnej z Was odejść z forum
GOSIULA ja jestem tylko mi trochę smutno że tempo pisania postów spadło, a był już tak fajnie. Tyle radości ,dowcipu i pomocy a teraz co? Spokój taki że aż głupio. Dziewczyny dawać tu nie poddamy się! Obiecuje że ja też nie będę już tylko czytać ale zawsze coś napiszę.
gosiula dobre, oj dobre, tylko niektóre rzeczy niewykonalne, no jak tu ptaszkiem sie nie bawić???? aga posłuchaj musimy temu całemu towarzystwu musztre zrobić i dupska chyba mocno skopać, buty mam , moge ci pożyczyć juz kuźwa jedna odeszła - czarnaska i nie moge się z tym pogodzić, dobrze , że chociaz mam z nia kontakt telefoniczny a teraz cała reszta strzela jakiegoś focha? na forum i to szybko!!!!!!wiem, że iwonka wróci, ale matiiaga ma wracać natychmiast , co ty bez nas zrobisz? smutno ci nie bedzie? w życiu nie takie przykre rzeczy sie zdarzają, ludzie luuuuuuuz loop ty pisz coś do nas , a nie tam te syfy wiecznie oglądasz
Pewnie ze zaczniemy kopac te tylki,moze tak ich sprowadzimy nie ma co,trzeba.Butr sie znajda takie porzadne. Czarna.Gosiula.Ola.Aniu fajnie ze jestescie. Za duzo osob chce odejsc,nie mozemy na to pozwolic!Mattiaga co Ty bez nas zrobisz?Iwonka wracaj szybko!I cala reszta tak samo.
Gość agnieszka28
hej dziewczyny Gosiula70 szkoda ze nie slysze jak spiewasz moze by mi sie chumor poprawil)))a tak nie dosc ze mam cholernego dola(jestem na etapie ze napewno zaczynam wariowac-mam chyba chorobe psychiczna)to jeszcze takie pustki na forum.dziewczyny co wy wyprawiacie???????????wracajcie ale juz jestescie dla mnie prawie jak rodzina,nie robcie mi tego.Mattiaga,Iwona,Dorota W i reszta dziewczyn.jeszcze jedno Loop co ty znowu wymyslasz,miales taka ciezka nerwice ,leki itd to jest straszne i przetrwales to a przejmujesz sie jakimis krostkami?jesli naprawde wygladalbys takjak piszesz to pewnie nie mial bys dziewczyny z pracy by zwolnili bo musialbys twarzowe placic)))))zartowalam nie doluj sie chlopie wystarczy ze ja juz jestem zdolowana na tym forum,a jeszcze sie dobilam tym ze zapalilam fajke czujesz po 1,5 dnia nie palenia,ale czulam ze zwariuje,mialam takie leki itd.mowie ci szkoda gadac.najpierw uporam sie z lekami a potem z fajkami chyba nie dam rady z tym i tym na raz.czekam na wpisy dzieeeeeeewczyyyynyyyyy!!!!!!!!
Gość agnieszka28
no wpisujciesie ja jestem sama w domu z chorym dzieckiem i mam pieprzone lęki.jedyna moja przyjemnosc to to forum jak sie nie wpisuje to przynajmiejczytam co sie u was dzieje a ostatnio sie posmialam takie zarty byly itd.czekam na was nie zostawiajcie mnie tu samej prosze