Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Pogódko chodzi o to, że piszesz nie tylko pod różnymi nickami, ale z kilku ID, a to wydaje się podejrzane. Masz kilka komputerów? ID od 112 do 115. No i ta twoja koleżanka też pisze z tych samych ID. Nie dziwne? Dziwnie to wygląda, bo jak ty piszesz jako Pogódka, to ona milczy. I odwrotnie. Dlatego takie sugestie tu wyszły.
i jeszcze jedno, sprawdz najpierw czy himena jest pod tym samym nickiem zanim coś napiszesz, bo jeżeli napiszesz, że tak to wiem juz kto tu kręci, jest mi ogromnie przykro, i z powodu tych co tak szybko uwierzyli, że tak kłamie przez tyle czasu, przecież to chore...
Masz przykład: himena napisała: ~himena, 2008-01-24 08:39:02 (IP: 77.114.***) Pogódko gdzie jesteś miałaś mnie kopnąć w zadek a Ty Pogódko: ~Pogódka, 2008-01-24 23:49:24 (IP: 77.114.***) I jeszcze jedno, sprawdz najpierw czy himena jest pod tym samym nickiem zanim coś napiszesz, bo jeżeli napiszesz, że tak to wiem juz kto tu kręci, jest mi ogromnie przykro, i z powodu tych co tak szybko uwierzyli, że tak kłamie przez tyle czasu, przecież to chore... Czy IP się czymkolwiek różni?
nie, nie do ciebie, ja nawet nie wiem co to jest to cholerne id, ale zawiodłam się na was, dlaczego nikt nie zapytałą, nie znam się ani poczty, ani konta ani nic sobie nie tworzyłam sama, po prostu i to mnie w waszych oczach przekresliło, ktos pisze do mnie kur...nienawidze oszustwa???ja też mół ktoś zapytac o co chodzi.Jak dopiero tu weszłam to o wszystko koleżankę pytałam i ona powiedziała podpisuj się różnie jak się boisz(bo właśnie nie jestem ufna i się bałam), to tak robiłam, nawet nie wiedziałam co to nick, a wy tak mnie wspieraliście...to jak macie przyjaciól obok siebie i jest jakaś sytuacja to od razu wyganiacie ich z domu,nie żądając wyjaśnień, to co tu wszyscy,,,ci dobrzy,,robią.Mam dośc wszystkiego, myślałąm, że jestem tu wśrod swoich
ale ja nie wiem co to jest, rozumiesz, czy np.jak u niej w laptopie wchodziłam na nasze forum, pierwszy raz pisała Małgosia jak byłam u niej, to co to znaczy, wchodziłam też u niej na swoje konto i na pocztę, ja naprawdę nie wiem o co chodzi, teraz trochę łapię, ale tworzył mi to ktoś inny, i od tamtej pory tak piszę z wami i nigdy mnie nie interesowało np.jakiś nick itp
druga rzecz, myślę, że każdy inteligentny człowiek by pomyślał oszukiwac można dzień, dwa, tydzień, ale nie tyle....bo i po co???co ja chcę z tych waszych problemów robic?spektakl, naprawdę jak tyle piszę z wami to chyba nalezy się jakiś kredyt zaufania nawet po to, żeby zapytac.A ktoś mnie oszustką nazywa, ciekawe jakby było tak, że ta osoba nic by nie zrobiła i tak by ją nazwali...widzisz ja piszę z toba nadal, bo nie oszukałam, jakbym to zrobiła na to forum już bym nie weszła , zapewniam
Witaj Pogódko.Ostatnio jakoś nie miałam czasu zaglądać na forum.Nie wiem ,jak w rzeczywistościbyło,ale Twoje wyjaśnienia są dość mgliste.Oczywiście,można zmieniać swój nick,ale po co,jesli tyle czasu jest się na forum i jest się osobą zaprzyjaznioną.Wszystko byłoby w porządku,gdybyś przy zmianie nicku,pozostała przy tym co wcześniej pisałaś o sobie.Tymczasem pojawia się najpierw Małgosia-Twoja przyjaciólka,w której historię bardzo się zaangażowałam,czemu dałam dowód natychmiast odpisując.Pózniej pojawia się himena,która korzysta z Twojego komputera(ten sam IP) i przedstawia nam inną od Twojej historię.Oczywiście masz prawo uzyczać innym osobom sojego komputera, jak też odwrotnie.Upraszczając sprawę,powiedz mi wprost:czy himena i Ty to ta sama osoba.Jeśli tak,to dlaczego ta osoba przedstawia dwie różne historie. Pogódko,często pisałyśmy ze sobą i od dawna,dlatego uważam,że należą mi się jakieś słowa wyjaśnienia.Proszę Cię usuń moje wątpliwości.Pamiętaj przy tym,że każdy popełnia błędy,ale wcale nie musi być tak,że nie można ich naprawić.Prześpij się z tym wszystkim kochanie i wracaj na forum.Myśle,ze wszyscy Ci wybaczą te nie do końca przemyślane eksperymenty z nickami.Pa.
witajcie pogódko, to ja napisałam *kur... nienawidze oszustwa*, a napisałam dlatego, ze nienawidzę chyba jak każdy człowiek, ja cie nie oceniam, tylko czytajac posty dziewczyn zrozumiałam, ze ty i himena to ta sama osoba, jeśli tak nie jest -zwracam honor nie musisz się przed nami tłumaczyc, bo niby dlaczego?to nie sąd, ale powiedz po prostu czy ty i himena to dwie rózne osoby pozdrawiam cię i proszę, żebys tak łatwo nie rezygnowała z forum, bo może nie warto dziewczyny u mnie *piękna* wiosna tej zimy, deszcz leje i wiatr taki, że łeb urywa, więc prawdopodobnie dzis w ciągu dnia bede spac buziaki wszystkim, lece zrobic sniadanie
a wracając do ciebie pogódko, to uwierz mi, ze ja bardzo wczułam się w historie himeny, pamiętasz, ze pierwsza się do niej odezwałam, podziwiałam ją, bo ja nie dałabym rady w takiej sytuacji, dlategonie chcę, żeby sie okazało, że to było kłamstwo, byłoby mi bardzo przykro trzymaj sie pogódko
Witajcie kochani sorki ,że wczoraj tak szybko zniknęłam ale miałam telefon od męża i synów i troszkę zeszło. POGÓDKO; Matiiaga podała Ci jeden przykład i to dość konkretny. Ja natomiat znalazłam ich troszkę więcej. Na przykład na jednej z ostatnich stron Ty wieczorem do nas piszesz IP; 77,144** a z samego rana odzywa się Himena z tym samym IP; pisząca coś do Ciebie. To jest rzecz niestety nie możliwa. Czekałam kilka dni aby się upewnić czy mam rację i gdy się przekonałam dopiero w 100 % mogłam to ogłosić Cały czas powtarzam i swojego zdania nie zmienię .To jest granie na cudzych uczuciach.Po co przy naszej chorobie mamy się przejmować historiami jakiejś fikcyjnej osoby. Oczywiście jesteśmy tu po to aby sobie pomagać ale ta ta pomoc ma być przede wszystkim osobą otwartm ,samotnym ,czującym ogromną potrzebę wyrzucenia z siebie bólu i zmartwień lecz tylko wtedy gdy są szczere. Pogódko gdybyś nawet ze swoim laptopem poszła do koleżanki to i tak IP;zmieniłoby się całkowicie,ze względów oczywistych -poprostu ona ma inne łącza IP; mam prawo zmienić numer ten 3 cyfrowy jak u Ciebie się to zdarzało i staje się tak zazwyczaj po wyłączeniu i ponownym uruchomieniu kompa. Mogłaby także wystąpić sytuacja bez zmiany IP; w przypadku posiadania netu bezprzewodowego ale Ty takiego nie posiadasz ,ponieważ są one inaczej oznakowane
Jeszcze kilka słów do Pogódki Twoje historie pod różnymi nickami zmieniały się radykalnie.Czasami można było naprawdę się nabrać.Nie mam pojęcia co spowodowało takie zachowanie u Ciebie .Czy miałaś z nas ubaw gdy przejmowałyśmy się doradzałyśmy i wspierałyśmy kogoś kto nie istnieje.?
Nie dokończyłam tematu bo Bartuś wstał i biegał na bosaka.Musiałam go zagonić do wciągnięcia ciuszów i zrobić śniadanie. Wracają do tej przykrej sprawy-napewno dziwisz się pogódko skąd taka zwykła dekoratorka może mieć pojęcie o komputerach. Otóż mam ponieważ sporo nauczyłam się od męża ,który jest co prawda architektem ale zainwestował w niepewną przyszłość w swoim zawodzie i skończył podyplomowo informatykę. Całą tą spra właśnie z nim skonsultowałam i jeszcze sporo mogłabym Ci udowodnić. Niechcę i niemam ochoty dalej drążyć tego tematu, mogłabym udowodnić wszystkim jeszcze dokładniej Twoje kłamstwo, znająć Twój numer tel stacjonarnego.i zrobię to jeżeli w dalszym ciągu będziesz się upierała ,że jesteś niewinna
Witam wszystkich.Chciałam cos napisac ws *pogodki*.Wydaje mi sie, ze ma ona powazne problemy rodzinne i emocjonalne,z którymi nie radzi sobie.A do tego alkohol.Nie sadze zeby była to osoba podstępna i chciała z nas zagrac.Pisze posty pod roznymi nr IP ale tak moze być gdy komputer ma podłączony do sieci wspolnej /kilka lub kilkanaście osób/.Pogubiła się w tym wszystkim.Od dawna jej wypowiedzi były takie urywane i taki bełkot. /pisała że piła/ Pogodko wyjaśnij to wszystkim.Należy się to tym osobom ktore z Toba pisały.Niewątpliwie potrzebujesz pomocy i wsparcia ale tylko szczera Twoja odpowiedz i wyjaśnienie jest w stanie przekonać nas, ze mozemy traktowac Ciebie poważnie i że jesteś tylko *pogodką*.i nikim innym. Pozdrawiam wszystkich. Życzę miłego dnia.
cześć dorotko mam jakiś niesmak po wczorajszym wieczorze, ja nie znam sie na kompie az tak jak ty i nigdy bym nie wpadła, ze cos jest nie tak napisałam pogódce, że nie musi wcale odchodzić z forum, po prostu niech nam wyjaśni kto to jest pogódka , a kto to jest himena ja bardzo chciałam pomóc, bo przejęłam sie historią himeny ech kurcze nie wiem co o tym wszystkim myśleć, mam problem w pracy i nie potrafie sobie z nim poradzic smutno mi
Moje serce jst otwate dla każdego kto potrzeuje pomocy ale niech to będzie szczera i prawdziwa historia. Zgadzam się z Tobą Krysiu ,że niektóre posty pogódki to bełkot i niechby takie były ale prawdziwe a nie wymyślane historie ,które sprawiały ,że wyrażnie można było wyczuć kilka osób w jednej.
Przepraszam Was za tą niesmaczną sytuację do której wczoraj doszło ale nie mogę pozwolić aby robiono ze mnie szarą gęś. Jeżeli pogódka vel tia , vel black, vel katarzyna, vel himena udowodni mi ,że nie kłamała to oczywiście przeproszę ją za wszystko lecz nie sądze aby była wstanie sprostać moim oczekiwaniom. Wrócę do Was około 16 -tej
No właśnie niech to wyjaśni jeśli nadal chce porad i wsparcia no i dobrego słowa.Jeśli oczywiście jest w stanie to zrobić.Nie chcę za dużo pisać ale wszyscy tu jesteśmy z zaburzeniami emocjonalnymi /tak nazywają lekarze nerwicę/.Być może jest to trudniejszy przypadek lub cos innego...
Gość krystyna 3
Witam moje kochane dziewczyny! NIE będę sie wypowiadać na temat wczorajszego dnia bo nie znam się na komputerach tak dobrze jak Dorotka mówiąc normalnie jestem zielona wtych sprawach ale uważam że Dorotka napewno się upewniła dokładnie skoro zdecydowała się o tym napisać . A tak wogule to mam nadzieje że nie nie przestaniecie pisać kochani bo co ja bez was zrobie bardzo was prosze napiszcie że zostaniecie na forum IWONKO DOROTKO AGO AGUNIU CZARNA napiszcie kochane.