Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Wrocilam dziewczyny i wodzu! Bylam na herbatce i wlasnej roboty ptasim mleczku u kumpeli,wyciagla mnie z domu choc nie chcialam isc.Ale nie zaluje mniam. Serce moje-oczywiscie ze tesknilam,czekalam i czekalam a tu nic,ale jestes cala i zdrowa,ciesze sie. Czarna-nasza Nicole Kidman moze zmienisz nic:)nie nie zartuje,ale sie rozkreca fajnie,ciekawe co z tego wyjdzie wszystkiego.Za pewne humor dopisuje tak przypuszczam? Krysiu-pamietam Cie,dlaczego nie pisujesz juz? Himeno-super babka jestes! Iwona-kurcze gdzie sie podziewasz? Krysiu3-kotus jak sie czujesz? Aguniu-zamilklas? Mattiago-gdzie Ty jestes,martwie sie? Malgosie wcielo na tych poszukiwaniach? Wodzu a Ty to co fory masz,nic z tego! A nasze dziewczyny Iza,Zuzia,Gosiula,Sis chyba spia jak myslicie?
no i co aga? same zostałyśmy, takie kolezanki... zostawiły nas posłuchaj po wizycie czuje się jak nowonarodzona, myślę, że niedługo tak jak ty bedę uwielbiała chodzić do psychiatry (ja pierdziu, wódz zaraz powie, ze nie dośc , że nimfomanka, znerwicowana , to jeszcze krejzolka) pani dzis zaproponowała mi czwartek 21 lutego, a ja ja prosiłam o wcześniejsza wizytę kumasz?, nie podejrzewałabym siebie o to
Gość Małgosia1990
Już jestem:) oczywiście wszystko załatwiłam:) Tylko jeszcze jutro muszę dokładne menu ustalić.Lokal jest prześliczny,czuję się w nim człowiek jak w domu:) Świetna obsługa bardzo miła,kierownik otwarty na pomysłu.Normalnie cudownie:) Jutro tylko myknę na miasto po buciki :D Iwonko nie chciałam powiedzieć że nie zmieścisz się w hula hop tylko że jak założy je jakaś baaardzo puszysta pani to raczej go później nie ściągnie ale nie chodziło mi o Ciebie...
Gość agnieszka28
witajcie.ale tu od wczoraj wesolo)))mam pytanie,poniewaz mam ząb do wyrwania a biore propranolol.czy ktoras z was musiala wziasc znieczulenie u stomatologa a jednoczesnie brala propranolol.czy tak mozna czy to bezpieczne.wiem,ze nie na temat pisze,ale dzisiaj dowiedzialam sie ze musze wyrwac zab a ztego strachu zapomnialam zapytac sie czy moge znieczulenie jak biore propranolol i chcialam wiedziec czy ktoraz z was byla w takiej sytuacji.jestem przerazona a jesli nie bede mogla znieczulenia przeciez nie wyrwe bez.odpiszcie jak mozecie i jeszcze jesdno musze sie pochwalic moim 1 dniem bez papierosa(wiem ze to niewiele ale dla mnie to malutki sukces).pozdrawiam
Jestem,jestem....pojawiam sie i znikam jak ta zjawa ,a to z tego powodu ,że mam humory jak ..nikogo nie obrażając ..kobieta w ciąży:)Martwić to się nie ma co...ostatecznie zacznę palić..na razie wytrzymuję:) Aga słonko więc się nie martw, sprzątam,albo się wyżywam grając na kurniku:) Czarna ..co za pytanie..jasne ,że tęskniłam!A na dodatek to co piszesz...wypisz ,wymaluj jak ze mną...dawniej to się niczym nie przejmowałam,a odkąd się pojawiła nerwica z depresją w kupie...bardzo rzadko się złoszczę,ktoś nawet bez złej wiary cos powie,a ja...zalewam sie łzami.Ale u mnie tez powiała psychiatra,że niekiedy jest taki moment,że smutek trzeba przeżyć,wypłakać się to potem jest lżej.I co z tego ..jak ja bardzo nie lubię tej płaczliwej iwony... Dorotko! jaka sama...my jesteśmy! Sis! miałaś sie odezwać! Loop! o jakże skromny facecie! Krysiu super ,że jest juz dobrze :) Matiiaga,Olu ,Wiki czemu milczycie? Czarnaska jak dziś ?
Moi drodzy !!! Z góry Was przepraszam ,że poruszę zupełnie inny temat ale moje serce mi podpowiada,że muszę tak postąpić,ponieważ jestem osobą która nie nawidzi oszustwa i kłamstwa.Sama tego nie robię i nie mam ochoty aby ktoś robił ze mnie idiotkę. Sprawa ta dotyczy pewnej osoby wchodzącej na **nasze forum***podpisującej się dwoma nickami. Droga pani granie na cudzych uczuciach może jest Twoją mocną stroną ,natomiast wiedza w zakresie informatyki równa się zeru. Sprawdziłam dokładnie IP; Twoich postów i nie mam żadnej wątpliwości ,że Nas oszukujesz.Kilka miesięcy temu rówież to zrobiłaś. Przepraszam Wszystkich za moją szczerość ale taka już jestem .Jeżeli ktokolwiek uważa ,że żle postąpiłam ujawniając prawdę to proszę mi to napisać ja zniosę wszystko. Tak droga pani -nie miałam zamiaru robić Ci przykrości ,ponieważ jestem chyba ostatnią osobą ,która mogłaby skrzywdzić drugiego człowieka ale jeśli ktoś robi to w stosunku do mnie i ludzi ,których darzę szczególną sympatią a nawet uczuciem to nie pozostawiasz mi wyboru Poszę Cię zacznij wszystko od początku ,zmień może nick i bądż z nami szczera przecież chyba zdążyłaś się przekonać ,że jesteśmy osobami z otwartymi serduszkami dla każdego ,dla Ciebie także pogódko vel. himeno Jeszcze raz wszystkich przepraszam za moją szczerość, jeśli mnie za to zlinczujecie --zrozumiem i z bólem serca Was pożegnam.
Widzę,że razem wskoczyły nasze posty :) Małgosiu! przecież ja żartowałam,wiem,że nie mnie miałaś na myśli :))Super,że załatwiłaś lokal i po co było się martwić ?? Agnieszko ! ja niestety nie wiem ,przy wyrywaniu zażywałam xanaks i afobam...szczerze mówiąc sama sobie aplikowałam,żeby nie stchórzyć...po tym nic mi się nie działo.Ale stomatolog będzie przecież wiedział ! Czarna ! ja też lubiałam wizyty szczególnie u mojej psycholog...rozsiadałam się na fotelu i czułam się jak u przyjaciółki :)
Dorotko! Oczywiście,że dobrze zrobiłaś...co nie zmienia faktu ,że jestem w szoku...Jakby to ująć żeby odzwierciedliło to co czuję...Jestem bardzo ufną osobą,nikogo nie sprawdzam,nie podejrzewam...Ludzie to niekiedy wykorzystują,a ja bardzo cierpię bo nie mogę potem dojść do siebie.Właśnie takie nadwyrężone zaufanie do kogoś sprawiło,że 2 lata temu wpadłam w tak ciężką depresję,że do tej pory nie mogę sobie z nią do końca poradzić.Wspominałam kiedyś Czarna,że zle jak wspomnienia wracają.Dorotko jesteś dużo lepsza ode mnie....bo ja już nie potrafię zaufać drugi raz i nic na to nie poradzę...
Przepraszam ale nie potrafię wytłumaczyć zachowania Tej dziewczyny .Być może za mało interesowałyśmy się losem pogódki więc mocniejsza i efektowniejsz historia himeny miała zwócić nasz uwagę i litość. W każdym razie bardzo mocno Wam dziękuję za zrozumienie i jeszcze raz powtarzam ,że moim celem nie było skrzywdzenie tej dziewczyny lecz prawda z którą najwyrażniej się ta pani minęła
MOI DRODZY!jest już dość póżna pora i choć mam za sobą ciężki dzień to chyba nie zasnę z powodu wyrzutów sumienia. Już dwa dni temu zoriętowałam się o sprawie pogódki vel himeny lecz musiałam upewnić się w 100% aby nie rzucać bezpodstawnych oskarżeń. Ujawniając prawdę miałam na celu przede wszystkim nasze dobro. Wiem jak bardzo każdy z nas jest przygnębiony gdy komuś z forumowiczów dzieje się krzywda. Nie mogłam pozwolić,żeby fałszywe historie ciążyły na naszych sercach. Mamy dość kłopotów i rozsterek a branie na siebie kolejnej lecz nie prawdziwej opowieści to niepotrzebny balast ,którego musiłam sie pozbyć dla naszego dobra. Wybaczcie mi moją szczerość ale uczciwość,prawda i miłość to moje cechy,którymi mogę się szczycić i nigdy nie pozwolę, aby ktoś wykorzystał je w nieuczciwy sposób
dorotko prawdziwy rutkowski z ciebie, nie mysl, że w ciebie wątpiłam, zapytałam i juz znam odpowoedź, nie gniewaj sie na mnie, proszę gdzie reszta do jasnej cholery!!!!!wodz, to rozumiem , przygruchał sobie jakąś panienkę, ale dziewczyny???? no kaman!!!