Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dorotko - hehe, uwierz mi, ie jestes jedna ktora tak mysli - tak ja napisalem - ja tez do tego podchodze sceptycznie, aczkolwiek nie sa to tabletki ktore pan daje do lapki, tylko wypisuje recepte a Ty je kupujesz w aptece;)Spróbujemy-zobaczymy-co mi szkodzi, gorzej byc nie moze...fakt, faktem widzialem efekty dzialania ww rzeczy u roznych osob i musze przyznac, ze czsamai bylem naprawde zaskoczony - zobaczymy...nie oszukujmy sie - jestesmy naturalnym, zywym organizem i powinnismy sie odzywiac oraz leczyc w naturalny sposob!!!popatrzmy na takich indian - całe zycie na bosaka, w deszczu i upale, jedza węze i pajaki a wszystkie dolegliwosci lecza tym co maja w dzungli - i zobacz jacy z nich twardziele i zdrowi ludzie...
LOOP oczywiście zgadzam się z Tobą co do życia Indin---sama natura,ale skąd my możemy wiedzieć tak do końca jak to jest z ich statystykmi w leczeniu czy w umieralności.Książki i filmy to fikcja . Cieszę się oczywiście ,że masz szansę pozbycia się tej dołującej Cię choroby i życzę powodzenia .Buziczki od DOROCI
witajcie kochani ja oczywiście juz od 4 rano przewracam sie w łózku i spać nie moge, bo mój organizm nie wie, ze o tej godzinie normalni ludzie śpią, więc powiedział mi: no czarna nie rób se jaj, spac o 4?no kto w ogóle spi o 4, wstan, zrób cos kobieto sensownego, napisz np. do dziewczyn i pisarza, to nic, ze oczy na zapałkach, i ze będziesz chodziła jak neptyk pół dnia, nic to, nic to, twarda badx nie miętka jak kazał organizm , tak czarna zrobiła, jestem juz po herbacie, zabawie z psem, wstępnym prasowaniu, poprawianiu paznokci, bo pomyślałam sobie, że pisać do was o 4 to jakas perwa by była zatem melduje się i pozdrawiam wszystkich widzę, że wesoło wczoraj było, kiedy poszłam spać, jak zwykle wiele fajnych rzeczy mnie omija a ty loop to chciałbys szamanem byc , czy takim zwykłym indiańcem szarakiem, co to wioske w żarcie zaopatruje? aga brawo za dobry humor, mimo paskudnego dnia dorotko no kurde balans dasz radę, nie ma siły himenko nie wymiękaj, tylko pisz buziaki, buziaki, buziaki, jeszcze tu wrócę:)
DZIEŃ DOBEREK !!! Ja także jestem już na nogach.Mam od rane taką nerwówkę ,że nawet ciężko o tym pisać.Cały czas powtarzam sobie słowa (**dam radę dam radę ,muszę dać radę,**) ale czy dam to sam PAN BÓG tylko wie. Z domku wyruszam około 8-mej bo na lotnisku musimy być o 11-tej . Z tych nerwów latam siusiu co parę minut---dobrze ,że tylko siusiu prawda? Dobra schodzę na dół obudzić męśkie towarzystwo i zrobić im herbatę bo śniadanie już na stole czeka
czarna - ja to bym chcial byc szamanem wszystkich szamanow - takim szefem wszystkich szefow;) cholera kolejny cięzki dzien - zaczyna byc malo komfortowo - kazdego dnia oczekuje ataku pokrzywki, kazdego dnia zastanawiam sie czy dzisiaj dojda nowe cuednka na mojej gębuli i czy dzisiaj tez bede chodzil czerowny jak burak;(ale sie wszystko popaprało - a rok temu o tej porze byłem najszczesliwszym gosciem na swiecie....
Jeszcze tego brkowało Wysłuchałam we wiadomościach ,że rozbił się samolot w Polce ,którym lecieli wojskowi min.jacyś generałowie na konferencję poświęconą tematowi ***bezpieczny lot***.Zgineli wszyscy --chyba 16 osób. I już się nakręciłam.