Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie, hej, hej! uśmiałam się z wczorajszych wieczornych postów, no no, co to za rozerotyzowane towarzystwo.... Zuzia- nie przejmuj się tymi limfocytami - ja miałam powiększone do 57 przy normie 40 i to przez dość długi czas, lekarz ci wytłumaczy, że one tak muszą zanim się formy młode odbudują czy jakoś tak - na pewno nie przechodziłaś ostatnio jakiejś infekcji? - gdyby ci skoczyły do 90 to wtedy możesz sobie zacząć nerwowo bródkę skubać, ale witaj w klubie, białaczkę, ziarnicę i inne chłoniaki to ja sobie wkręcam od września ub.r. Małgosia od Pogódki - witamy, pisz, żal się, wypłacz nawet - może lepiej się wtedy poczujesz - u nas zawsze możesz liczyć na jakieś wsparcie IZA - gratuluję i wszystkiego dobrego! może uda się przejść ciążę bez leków? trzymam kciuki loop - ty mały zbereźniku, lepiej uważaj, bo my z czarną to chcemy się na łowy wybrać i możesz niechcący stać się naszym łupem, a wiesz, spragnione dziewczyny to prawdziwy ładunek...wybuchowy Krysia - współczuję upadku, ale powiedz sobie, że lepiej mieć siniaka na d... niż substancje smoliste w płucach iwona - moje obżarstwo sięgnęło szczytu - albo raczej dna - wczoraj wieczorem zagryzałam rybę wędzoną gofrem z jabłkami - fuuuuuuuuuuj!-ale nie zapaliłam! pozdrawiam wszystkich bez wyjątku i każdego z osobna, buziaki od niepalącej (hura, hura hura)
Sis72 dobrze sie trzymasz,Iwonka tez daje rade,w miedzy czasie macie taki apetyt i wymyslacie takie cuda ze trzeba napisac ksiazke kucharska:)oczywiscie wszystko jest zjadliwe,juz ja sie na tym znam.Co Wy na to??? A gdzie sie podziewa reszta? Mi jeden lekarz znow wykrecil numer i oczywiscie go nie ma,mam czas wiec do 12.40 potem dalej ruszam.
aguś, no nie wiem nie wiem - taka książka kucharska napisana przez rzucaczy palenia to raczej mogłaby służyć za zbiór wskazówek jak niechcący uśmiercić kogoś za pomocą sznycla lub innych klusek na parze - z truskawkami, mniam! mam nadzieję, że z twoim żołądkiem już lepiej?
No tak - tak jak myslalem - nimfomanki i do tego znerwicowane - takie to nie zrozumieja biednego znerwicowanego loop-ika;( dzisja ide do dermatologa - kobita jak mnie znowu zobaczy to wysle mnie chyba z miejsca do psychologa - cholera jasna, ale tak czy owak cos jest nie tak - moze cos mnie uczula albo wg teorii co niektorych moj organizm sie oczyszcza po tych wszystkich imprezach ktore przezylem przez ostatnie 4 lata ;) a było tego, ze hoho - zastanawiam sie jak tak znerwicowany facet jak ja wogole je przezyl - oj jakbym wam poopowiadał to byscie padły;)
jezu dziewczyny ale dałyście czadu, trochę mnie nie było i tyle napisane? aga szef wrócił, łomatkoooo,,juz mam tysiąc zadań do wykonania iwonka próbowałam go olać , ale przychodzi co chwila, wiec chyba nie moge go ignorować co? i udawać, że nie widzę, czy może jednak moge? sis ja nie wiem, czy loop by wytrzymał z nami jakbyśmy go złowiły, a jeszcze we dwie naraz, uuuuuuuuuuu czarno to widze- jak to czarna krysiu witaj kochana, no ja tak ranny ptasezk jestem, czasem uda mi sie przebić dorotke, ale raczej rzadko loop i co my mamy z robą zrobić, jakoś ci trzeba naprostować kregosłup, tylko jak do jasnej cholery?cosik z iwonka wymyślimy, także miej sie na baczności małgosiu od pogódki pisz!!!!!!!!!!! pogódko jak samopoczucie? dorotko przystojniak znowu czas ci zajął? matiiaga krewka z ciebie dziewczyna, ale ja i bez ciąży rzucam, szczególnie pilotami i powiem szczerze pomaga, oj pomaga
a biedny , znerwicowany loopik znowu na starsze panie brzydko mówi:nimfomanki znerwicowane oj loopiku loopiku chyba strząchnąc cie mocno trzeba:))) a imprez ja w swoim zyciu przeżyłam całe mnóstwo i tez mogłabym ksiażke napisać, albo poopowiadać, ale wtedy dziewczyny mogłyby sie stać bardziej nerwowe:)))
Już jestem! sami rozumiecie..jem więcej więc minimum 30 min muszę tańczyć :) Czarna! gdybym powiedziała ,że możesz udawać,że nie widzisz szefa to byłoby ciekawe doświadczenie...ale może jednak nie? do licha lepiej żebyś nie została bezrobotna:) Loop ! ależ my Cię z pewnością zrozumiemy,ale żeby nam było łatwiej proszę o szczegóły z tych przeżyć :)))))))) Sis! niezła mieszanka! mnie tam też wszystko jedno bylebym jadła :)Swoją drogą chciałabym zobaczyć minę tej lekarki jak znowu zobaczy naszego....grzecznego,porządnego,nie mówiącego o seksie/czarna ,pominęłam coś ??/Loopa :)Idę pomachać hantlami...coś muszę robic do licha....
sis to trzeba znaleźc kochanka i tyle, tylko dobrego o takiego, co by rozpieszczał iwonka nie zabij sie tam tymi hantlami, nie odżałowałabym:) krysiu jestem na luzie , nie wiem jak długo, ale jestem i dobrze mi z tym, no i z wami mi dobrze loop wiesz, że ja żartuję?oczywiście się nie gniewasz
Sis! może brzuch Cię boli z głodu? podejrzewam ,że jak piszesz to nie jesz...ja jem jabłko /dokładnie 4/ tarte z cukrem...jednak musiałam usiąść bo sama rozumiesz jakbym wyglądała jakby mi się ręce za bardzo ugięły i wpadłabym twarzą w talerz.. Czarna...ja myślę ,że ta książka Loopa to te tajemnicze przeżycia o których wspomniał.Co Ci podsuwa wyobraznia?
Gość krystyna 3
Dzwoniłam do gosiuli bardzo chora dopadłają paskudna grypa i jej pocieche terz drugą noc nie śpi bo diecko bardzo kaszle prosiła żeby wszystkich pozdrowić co niniejszym czynie jak się poczuje lepiej to napisze IWONKO to byłnr do gosiuli a ty sie kochana tak nie forsuj Agunia odzywa halo AGUNIU co coś się nie z tobą? Pozdrawiam wszystkich widze że humorki dopisują tak jak wczoraj to super.