Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Widze dziewczyny ze humorek dopisuje! Ewa26-nie mow tak kochanie,mezowie a szkoda gadac ja to przerabiam non stop,a wczoraj to juz przeszedl samego siebie,zalilam sie dziewczynom katastrofa.Mimo chilowych dolkow warto jednak zyc,powiesz co to za zycie do d...y,powiem Ci.Latwo nie jest,na kazdym kroku to sobie uswiadamiam,a wiem co mowie takich sytuacji mialam wiecej,nawet dalej zachodzily,a jednak jeszcze zyje i kolejne mysli nachodza,nie moge powiedziec ze nie,wczoraj byla kolejna naprawde chcialam zasnac i sie nie odbdzic,ale co to za wyjscie tylko chwilowe,fakt ja bym sie juz nie meczyla a bliscy tak mimo ze nie zalezy im na mnie i nie interesuja sie tym co sie ze mna dzieje.No i dziewczyn bym nie poznala a w tym rowniez Ciebie,a to sa plusy tego zasranego zycia.Trzymaj sie i posluchaj tego co mowie,mimo ze nie jestem nikim dostalam juz od zycia szkole i to pozadna. Sis72-dobrze bedzie,jestem z Toba a czwartek niedaleko.Jak Ci zle to pisz.Za bardzo sie stresujesz,ale wiem ze to nie latwe sie wyluzowac,za duzo chodze po lekarzach i wiem hihi. Czarna-jak tam,pojedzone juz? Malgosiu-dobrze robisz,nie pal,trzymamy sie razem prawda! Dorotko-caluski dla Bartusia!!! Olu-jak sie czujesz dzis?
Zuziu - też ostatnio na badaniu krwi mialem limfocyty ponad normę, ale lekarz stwierdził, że nie należy się tym niepokoić. Ewa - właśnie przeczytałem Twój post. Głowa do góry, każdy ma czasem momenty zwątpienia, ale mimo wszystko życie jest (chyba) warte trudu przeżywania. Trzeba widzieć Syzyfa szczęśliwym, jak pisał niejaki Albert C. :)
Gość krystyna 3
IWONKO jak dasz rade to wytrzymaj trzymam kciuki a jak nie to trudno ja zaraz robie sobie kawe właśnie przyszedł małżonek on to zawodowy kopciuch . AGA te dobre chumorki to zasłóga forum przy was to żyć sie chce ZUZIU nie martw sie tylko ić z wynikami do lekarza
Dziewczyny ten mały /// DIABEŁEK /// wykopał mnie z łózka a tak mi się smacznie spało.No trudno trzeba się zabrać za jakąś robotę.Najpierw muszę zrobić obiecany budyniek z malinkami bo inaczej już po mnie. Kompa mam włączonego więc cały czas będę z Wami PS--dziękuje za pozdrowienia dla przystojniaczka !!!!!!!!!
a LOOP sie nie odzywa bo ma kolejnego doła - teraz jestem przekonany, ze te ogromne problemy z moja cera to efekt tradziku różówatego, który jest totalnym dziadostwem...ech...starsznie mi sie wszystko pokomplikowało...deprecha jest wielka...wszystko mi sie przez to rozpieprza...autentycznie - dochodze do stanu w ktorym nie mam ochoty wyjsc z domu bo wyadaje mo sie ze wszyscy na mnie sie gapia i jest jeszce gorzej....;(
Gość Małgosia1990
Iwonka a Nikuitin?? Podobno pomaga....tzn. w reklamie tak mówili:) Ja mam pomysł weź kup sobie paluszki i jak będzie chciało Ci się papierosa to zjesz sobie paluszka:) Albo filtr w papierosach posmaruj sobie chilli i jak będziesz miała ochotę na papierosa to jak weźmiesz do buzi to napewno odechce Ci się go:) Jeszcze wymyśle kilka pomysłów na walkę z nałogiem nikotynowym:)
Wynalazki typu niquitin chyba nie pomagają. Nie wiem, czy piłaś kiedyś Mate (zresztą, gdzieś mi tu jej reklama minęła) - jako taka nie pomaga na głód, ale mocna mate ma lekki posmak papierosów (trudno to opisać) - może pomóc. Trzeba wierzyć w to, że się uda :).
LOOP - nie mam pojęcia czy to coś Tobie pomoże ale wyczytałam ,żę trądzik różowaty występuje u ludzi w srednim wieku i przede wszystkim u kobiet.Myślę więc,że mając 27 lat możesz wykluczyć ten problem.Tobie do czterdziestki jeszcze troszkę brakuje .Nie załamuj się być może to tylko alergia albo za mało sexu
Dorota - moim zdaniem takie *leki* działają tylko na zasadzie autosugestii i trzeba być bardzo podatnym na takową, tudzież mocno wierzyć, że niquitin i temu podobne pomagają. Słyszałem, że są ludzie, którym te wynalazki pomagają. Otóż to - silna wola i determinacja się liczą :).
Gość izakrywult
Cześć! U mnie sprawa się skomplikowała i to bardzo. Najprawdopodobniej jestem w ciąży. Coś dziwnie się czułam ostatnio i wolałam zrobić test przed wizytą u psychiatry, ze względu na możliwość przepisania leków. Wyszły dwie kreski. Powiedziałam o tym psychiatrze i niestety o żadnych lekach nie może być mowy. Ogólnie jestem bardzo zadowolona po tej pierwszej wizycie i niepotrzebnie tak się bałam. Kobieta bardzo miła, mądra, spokojna i sama jej obecność działa uspokajająco. Jeżeli ciąża się potwierdzi i utrzymam ją, przeprowadzi mnie przez nią tylko w sposób terapeutyczny, a potem lekarstwa. Możliwe, że koło 5 miesiąca już dostanę relanium. Do moich dwóch kreseczek na teście jeszcze nie mam żadnego stosunku, bo nie mogę w to na razie uwierzyć, mąż się bardzo cieszy. Mi się nie chce ani śmiać, ani płakać, nie wiem, co mam myśleć. Muszę się z tym przespać.
Dorota W - hehe - potarfisz pocieszyc czlowieka;)a co do sexu - to wiesz jak jest -jak masz doła to nic z tego ;)chociaz moze ;) a tak powaznie to juz mam tego dosyć - od prawie roku ciagnie sie jakies dziadostwo i cholera wie o co chodzi...fakt, faktem dzisiaj doszedlem do wniosku ze przesadzam - musze sie wziasc w garsc...chocbym mial wygladac jak bazyliszek - no more doła...bo naprawde wpakowałem sie przez to w starszna nerwice...dostałem dzisiaj taki opiernicz od sowjej kobity az mi w piety poszło;)*KOBIETA MNIE BIJE* Nie no trzeba dać rade bo dłużej na tym dole nie pojade - mam ega ochote na fajke - a nie pale od roku...swoja dorga to bardzo ciekawe ze wy przy swojej nerwicy palicie...ja jak miałem tak silną nerwice to bałem się wciagać nawet powietzre bo wydawało mi sie ze dostane zatoru w plucach...to bylo w okresie gdy akurat byłem chory a jeszcze od kuzynki dowiedziałem sie ze jej kolezanka wlasnie na cos takiego zmarla...oj ja to mam dużo tych zajobów...