Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Iwona - właśnie nie wiem, co się stało. Ostatni tydzień był naprawdę niezły, a wczoraj wieczorem znowu mnie dopadło z zaskoczenia. Ta pogoda trochę dobija, zawsze się człowiek inaczej czuje, gdy jest słońce. Do psychologa idę jutro, ale chyba czas najwyższy pomyśleć o jakichś prochach ;).
Gość krystyna 3
Witam moje kochane dziewczyny i chłopaków. Dzisiaj kolejny sukces poszłam odebrać dowód osobisty do URZĘDU MJASTA poszłam sama a to dość kawałek drogi kurde dziewczynki poszłam sama nie wiarygodne IWONKO AGA AGUŚ DOROTKO to dzięki wam a nie jakiemuś tam leczeniu pewniej staje na nogach zresztą posty wszystkich forumowiczów to jak grópowa terapja która dodaje sił i wiary w siebie choć wczorajszy dzieńbył fatalny ale nauczył mnie jedego że trzeba wierzyć że da się rade że nie możemy się poddawać tej paskudzie bo albo ona albo my ale mi się pisze kurcze pewnie dlatego że dzisiaj ok a jak mnie dopadnie znowu ten lęk brrrr lepiej nie OLU pozdrawiam cię wszysrkich forumowiczów dzisiaj siedze cały czas przy komputerze ewcia do 20 w pracy to mam wolny komputer poczytam jeszcze troche zaległych postów Pozdrawiam i uściski dla wszystkich
Krysiu! wreszcie bo juz się martwiłam ,a tu proszę...same sukcesy:)) Małgosiu! oszaleję z tą ciocią ...ale co zrobić:)) przecież już drugi dzień się na razie nie truję:)) Dobrze,że jestem szczupła bo teraz na zmianę jem i ćwicze ...hmmm zobaczym ileż to ja wytrwam
iwonko jakby cie porwało na tym rowerze, to co my byśmy bez ciebie zrobiły aga po prostu nie mogłam tu usiedzieć, jak nie wiedziałam , co się dzieje z czarnaską, a ania tylko dodała mi odwagi - kochana z niej babka krysiu witaj - brawo z tym dowodem pozdrawiam wszystkich radośnie, bo czarnaska wraca!!!
Hejka dziewczyny! Krysiu3-fajnie ze jestes,a co u Ewci?I jak samopoczucie,wyczowam ze chyba lepiej co? Czarna-dobrze zrobilas,juz nie moge sie doczekac kiedy wroci Czarnaska.Ty tez niezle sie trzymasz kochana,dobrze! Malgosiu-ciocia Aga nie pali i nie zamieza wiec chyba jestesmy dwie,co? Serce moje gdzie sie podziewasz???? Iwonko czekam?
krysiu ja za to czesto mam lek przed pójściem do pracy, niedziela jest dla mnie dniem tragicznym, czesto było tak, że po prostu nie szłam, ostatnio znowu sie to powtórzyło wiem, że przy nerwicyraz jest z górki a raz pod górke, ale nie damy sie prawda?
Ależ pisz sobie co chcesz:)) jeśli chodzi o pogodę to u mnie zaczęło padać...Ale teraz!! idę do kuchni i przygotuję sobie wielkiiiiiiiiiiiii talerz jedzenia....trudno..cos za coś...ale potem potańczę i poćwiczę to się wyrówna:) Krysiu świetnie wiem jaki to jest sukces i tym bardziej się cieszę. Czarna,no jasne ,że się nie damy....ojjj jaka ja jestem głodna,...uciekam
Gość krystyna 3
Aga słóneczko u ewci ok zbiera się do napisania posta tylko nie wie o czym ma wam napisać mówiła że trochę jej nie wypada jak nie ma nerwicy lękowej ja dzisiaj ok IWONKO ale ci zazdroszczę tego niepalenia a piwa hm terz bym się napiła ale takiego z sokiem malinowym tylko przy lekach nie wie chyba nie wolno kurde nic nie wolno.
Czarna ja juz zjadlam moge przeslac Ci troche jak chcesz? Krysiu3 pewnie ze Ewcia niech napisze,juz za nia tesknie,wkrecila sie do rodzinki i juz co nie dziewczyny! Dorotko i Iwono szybciutko o kuchni a pozniej z powrotem hahahaha. Sis72 i co wybierasz sie do tego psychologa co ja?