Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszka28
Iwona ty nie miej dziewczyno zadnych wyrzutow,dla mnie oraz jak widze dla nas wszystkich to wielka radosc *widziec*ciebie w tak dobrym nastroju.ja naprawde bardzo sie ciesze i powiem ci jeszcze tylko(ale sie nie smiej:))ze dla mnie jestes wielka i dalas mi wiare w lepsze jutro.naprawde .dzieki tobie wierze ze mozemy z tego wyjsc ,ze jest nadzieja powrotu do tamtych radosnych chwil sorzed choroby.
IWONKO !!! jeszcze jutro--obiecujesz??? A tak całkiem poważnie,to wcale nie jest dobrze rzucić palenie tak z dnia na dzień jak ja to zrobiłam.Jest to duży szok dla organizmu i po jakimś czasie daje się we znaki.Głód nikotynowy u ludzi cierpiących na nerwicę jest silniejszy,więc może będzie lepiej jak zaczniesz odstawiać je stopniowo. Dobrym sposobem jest palenie tylko i wyłącznie w wyznaczonych godzinach np;co 2godz,a za kilka dni--co 3 godz itd; Zresztą ja nie mam prawa się wtrącać Iwonko do Twoich spraw i tak zrobisz jak zechcesz ale poprostu wiem ,ze to może ułatwić Ci rzucenie palenia.
Przyjął post,ok.Agnieszka 28 pisałą coś o pramolanie.Otóż mój psychiatra ostatnio tez mi go wprowadził,ale przez dwa tygodnie po pół tabletki 3 x dziennie.Mam kłopoty z dzieleniem tabletki,bo jest malutka iśliska.Szlak mnie trafia.Po dwóch tygodniach mam brać 3 x po całej.Do tego czasu zmarnuję całe opakowanie. Dziś przed podróżą znowu miałam *atak*.Oczywiście , jak zwykle *zawał*.Okropność.Takie mam silne bóle w klatce piersiowej,że cos okropnego.Poza tym puls najpierw 49,a pózniej 130.I tak w kółko.Teraz jest w porządku,tylko ciekawe,jaka będzie noc.Coś zapowiada się znowu na bezsenność. Pogódka,Ty też nie możesz spać?
Twój post pojawił mi się dopiero o 00.25.Nie wiem co się dzisiaj dzieje.Ja napisałam Ci co u mnie.Powiedz mi raczej co u Ciebie.Mnie jakos udało się zrobić pierwszy krok ,jeśli chodzi o męża.Chciałam się poddać,myslałam nawet o rozwodzie.Czytając czasem posty Weroniki i jej bloog,zastanawiałam się,czy przypadkiem ona nie ma racji decydując się na odejscie.Ale ,kiedy to dokładnie przemyslałam,doszłam do wniosku,że to nie jest dla mnie dobre rozwiazanie,bo cierpiałąbym jeszcze bardziej. Pisz co u Ciebie,bo u mnie sytuacja na razie opanowana.
Pożegnam Cię już dzisiaj Pogódko,bo złoszczę się,ze tak powoli ukazują się posty,a czekaja nie mam pewnosci ,czy jesteś jeszcze przy komputerze.A szkoda,bo tez miałam ochotę pogadać.Wcześniej jest tłok,że nie wiadomo z kim mówić.Przyznaję,że czasem w tym się gubię.Mowię to bez żadnych złośliwości.Z zatem dobranoc.Spokojnych snów.
wiesz Wikuniu, miałam nadziję,że się odezwiesz, naprawdę, długo zwlekałam z odpowiedzią , ale zrozumcie mnie ja nie jestem cyborg, też cierpie, tym bardzej, że ktoś ma mnie w d....i tak lekko o tym mówi, normalnie pomimo, że leków nie biorę , każdemu doradzam , i w ogóle wcale nie jestem silna jak po tygodniu jeszcze go kocham...ale nie mam honoru...sorki
WITAJCIE SKARBY Siedzę przed telewizorem już od 3-ej ,ponieważ czekałam na walkę Andrzeja Gołoty i właśnie przed chwilą się skończyła.Było super widowisko przez12 rund.Gołota wygrał jednogłośnie na punkty.Idę oglądać dalej teraz będzie główna walka z Royem Johnsem.Uwielbiam boks tego chyba Wam jeszcze nie mówiłam prawda?Lecę po już się zaczyna.Narazie ,Pa!
Dzien dobry dziewczyny! Noc minela w miare spokojnie po odstawienu afobamu,ale robie to stopniowo i rano narazie biore.Zobaczymy jak dzis bedzie chcialabym calkowicie zrezygnowac z wieczornej dawki.Narazie humor niezly,ale wskakuje zaraz do lozeczka z powrotem,sie wygrzewac.Cale szczescie goraczki narazie nie ma,oby tak dalej.Komputer bedzie zalaczony wiec bede wiedziec co sie dzieje. Wikusiu takie skaczace tetno jest niebezpieczne,ale chyba wiesz o tym. Pogodko,jestes z nami i wiem ze nie latwo czasem sie wygadac,ale warto,tymbardziej ze nikt Cie nie potepi,nie osadzi.Jestes w naszej rodzince i nie ma wyjatkow,jestem z Toba kochanie.Mam nadzieje ze pomalu jakos Ci sie wszystko ulozy. Doroto W serce moje,to nowosc z tym boksem:) Dziewczyny jak dzis sie czujecie??????????????
HEJ DZIEWCZYNY !!! Ja godznkę temu wstałam .Musiałam odespać nocne oglądanie boksu ale czuję się całkiem nieżle jak narazie oczywiście Aguś wygrzewaj się w cieplutkim łóżecku może w końcu pozbędziesz się tej grypy. Idę robić obiadek i upiec ciasto bo czasami ktoś mnie odwiedzi i nie będę miała czym poczęstować gości. Trzymajcie się kobitki.Życzę wszystkim miłej niedzieli .
cześć dziewczyny długo się nie odzywałam, ale od środy czuję się fatalnie, mimo tego, że biore leki, nocy niestety nie przesypiam i trzęsę się jak galareta, az głupio mi gdzieś wychodzić, gdzie są ludzie mąż jak był w miare ok, to teraz zaczyna znowu stroic fochy, a ja juz nie mam na to siły mimo, że pogoda u mnie ładna, to nic mnie jakoś nie cieszy, może później będzie lepiej, ale już zaczynam w to wątpić poza tym znowu wracają wspomnienia, a to mnie po prostu zabija trzymajcie się ciepło czarnasko napisz coś do sąsiadki, może wy mi jakos pomożecie
Gość violunia36
Witam moja rodzinke. Dawno mnie tu nie było zasuwacie ze nie umiałam dzis dojsc do tego gdzie ja pisałam. Widze z postów ze wcale nie zle z wami coraz mniej narzekan ze cos sie wam robi. To mnie bardzo ucieszyło. Dziewczyny chociaz nie posze to czesto zagladam do was .Ze nma wszystko dobrze ale to dlatego ze mam pełne rece roboty bo mam dwie firmy na budowie mojego nowego domku i musze wszystkiego dopilnowac. ,AGA, DOROTKO, WIKI POGÓDKO, AGNIESZKO,IWONKO i reszte wszystkich wasz pamietam i pozdrawiam pa pa.