Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Skype ja nie posiadam fakt było by fajniej :P ja niedałabym rady iść do pracy albo sobie tak wmawiam ;/ niewiem sama czasem mam już dosyć wszystkiego ja nie rozumiem jak takie cos może pojawic się z dnia na dzien a idealne życie zmienia się w koszmar najbardziej sie boję tego że jestem młoda mam 24 lata a moje życie toważyskie sie kończy bo sie boje wychodzić ;/ jeszcze moja siostra 1 września ślub bierze wesele na 150 osób a ja już jak myślę chora sie robie boję sie dużej ilości ludzi;/

Ja dopiero z pracy wróciłem... Noo też mam takie dziwne myśli z powodu młodego wieku-a mam 22 lata. Ej, nie masz co się bać, najlepiej na *chama* wyjść do ludzi, przezwyciężać to... Ja na ten przykład nie wyobrażam sobie, że mogę nie wyjść do ludzi, nie wyobrażam sobie, że mogę siedzieć w domu.... Ale pocieszę Cię, nerwica przezwyciężana powoli mija... mi pozostały duszności, lęk przed nocą i zawroty głowy-z takich większych

Jasne gracja, rozumiem Cię, ja tak samo mam z robieniem kolacji o późnej porze... ale nie ma co się załamywać, ja niedługo mam holtera żeby wykluczyć chorobę serca, robię to dlatego aby mieć 100% pewność. Myślę, że z mała pomocą lekarzy wyjdę z tego choróbska czego wam i sobie też życzę:) A jak dzisiejszy piękny dzionek spędzacie/spędziliście?

Teraz mnie wykańcza gorąc za którym tęskniłam,i jak tu człowiekowi dogodzić???tak źle tak nie dobrze hi hi.rano mnie mamuśka tak wkurzyła że sie na nią musiałam wydrzeć strasznie,bo dość że mnie nie rozumie to jeszcze dogaduje że jestem złą matką bo nie latam do szkoły z synem co dzień i nie dostałam wyróżnienia.ale juz jest spoko,chyba potrzeba było żeby ją ktoś sprowadził na ziemię.teraz też sie do kitu czuję ale staram się nie załamywać.jest lato ludziska łażą tu i tam a ja tylko patrze i przeżywam to strasznie ze ja nie mogę isć i jechać gdzie chcę.marzyłam że sobie w tym roku kupię skuter i nie będę już tak uwiązana w domu ale kasy nie ma i du..i trza siedzieć w domu.bo jak by mnie ktoś gdzieś zawiózł to spoko tylko droga mnie przeraża,no chyba że sie lepiej czuję to jadę roerem.skomplikowane to wszystko ale tak cholernie skomplikowana jest ta nerwica.pozdrawiam serdecznie wszystkich.idę na polko he he

Jejku to trudne do opisania ale ja zawsze tłumaczyłam że jestem taka odrealniona jakbym nie była w swoim ciele tylko w obcym.jakby ten świat to był jeden wielki sen,nierealność.były momenty że nie wiedziałam czy coś jest czy to tylko mi się wydawało.na szczęście na razie az takich objawów nie mam.aha i ograniczone widzenie miałam jakby mi ktoś z boku głowy przylkeił jakieś coś i widziałam tylko wprost przed siebie.no nie wiem jak jeszcze to opisać.pozdrawiam

Witam wszystkich cinek 90 ja mam do ciebie pytanie jak chodzisz na silownie z nerwica/nie jest ci slabo jak cwiczysz.bo ja jak cwicze w domu to jest mi strasznie slabo boje sie ze zemdleje.a chciala byc troche schudna bo przytylam pare kilo i to mi sie nie podoba.a tak pozatym u nas strasznie goraco nie lubie takiej pogody boje sie ze zaslabnr w ten upal to jest jakas masakra zycze milego dnia

Hmm czy mam problemy na siłowni... niee raczej bez większych, czasami mam spore duszności ale to norma... czy mam uczucie jak słabne? Bardzo rzadko. Może dlatego, że ja to po prostu lubię : ) To moja taka mała odskocznia od tego wszystkiego.... U mnie najbardziej co jest dokuczliwe to uczucia zimna/gorąca, zimny pot no i te duszności... aha, no i lęk Pozdrawiam

Gość kasiaaaa

Helooooo pozdrawiam Was wszystkich:) U mnie super,ale te upalyyyyy okropne to jest, nie idzie wyjsc z domu tak duszno i slabo sie robi i wlasnie przypomina mi sie ze czuje sie chwilami tak jak przy nerwicy..z ktorej sie juz wyleczylam. trzymajcie sie:P