Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

CZARNASKO WITAJ. OJ masz racje kochna.Nietety nie ma tak dobrze na świecie ,żeby komuś żyło się spokojnie i bezproblemowo.Jednym brakuje kasy ,drugim szczęścia w miłości a jeszcze innym zdrowia .Ale cóż mają powiedzieć osoby ,które zostały dotknięte tymi wszystkimi problemami naraz??? Cieszmy się tym co dostaliśmy od losu i oby nie było tylko gorzej a wszystko z czasem napwno się ułoży.
Gość krystyna 3
Witam moi kochani melduje sie na forum jestem już w domku szczęśliwa że znowu was będę mjała na co dzień. Przesyłam specjalne PODZIĘKOWANIA DLA: IWONKI AGI GOŚULI dzwoniły do mnie i tak bardzo mi pomogły i oczywiście DOROTCE W AGUNI I WOGULE WSZYSTKIM FORUMOWICZOM ktorzy nieustannie pytali o moje zdrowie wasza obecność w moim życiu pomogła mi to wszystko przetrwać nigdy wam tego nie zapomnę i zawsze będę wam słórzyc radą i pomocą mam nadzieje że nowi forumowicze których tak wielu dołączyło do forum terz mnie zaakceptują mam tyle postów do przeczytania żeby poznać nowych nerwósków ale napewno dam rade kochani odpocznę troche i napisze jak było w szpitalu. Jestem taka szczęśliwa że jestem znowu z wami. Sciskam wszystkich mocno.
witaj krysiu! dobrze że znowu jesteś i to *na zawsze* nie tylko na przepustce olcia- ja też coś zaczynam się gorzej czuć - kłuje mnie nad lewą piersią, puszczają powoli nerwy, wieje halny i u mnie to czuć, perspektywa kolejnego *milczącego* wieczora ( z mężem dalej źle) dobija mnie jeszcze bardziej
Krysia wróciła wreszcie znów z nami!Tylko za co podziękowania, jak dla nas to była przyjemność porozmawiać :) Czarnasko dobrze,że się odezwałaś..dużo tego na Ciebie spadło i świetnie rozumiem rozgoryczenie...W pewnym sensie to mamy podobnie bo moje problemy są inne ,ale też wszystko na raz...stąd pewnie u mnie takie zmiany nastroju,ale kochana próbujmy ile sił odzyskać optymizm bo gdzieś w nas on dalej jest. Olu,Gosiula,Pogódko nie jesteście same na forum,ale ja jestem dość zagoniona,a do tego jakaś trochę zniechęcona,że...wstyd przyznać...nie chce mi się pisać,ile do licha można się użalać...odezwę się pózniej jak mi przejdzie :) Ciekawe jak to będzie z tymi papierosami....hmmm Co z naszymi rodzynkami???? _eX,Michał,Robson co z Wami!
KRYSTYNO3-Najdroższe moje serduszko nawet nie Wiesz jak bardzo się cieszę ,że wróciłaś do domku. Mam nadzieję ,że czujesz się dobrze i jesteś szczęśliwa,że to wszystko już za Tobą. Życzę Ci wszystkiego co najlepsz ale przede wszystkim wiele spokojnych i radosnych chwil oraz jak najwięcej uśmiechu na twarzy. Myślami byłam z tobą trzymając mocno zaciśnięte kciuki za powodzenie w leczeniu . Zaglądaj na forum jak najczęściej bo trzeba nadrobić zaległe pogaduchy. Krysiu kochana proszę pozdrów swoją córkę Ewcię .Możesz być z niej dumna ,to naprawde bardzo miła i niespotykanie sympatyczna dziewczyna.Podziękuj jej za wszystko bardzo serdecznie w moim imieniu. Trzymaj się droga Krysiu i pamiętaj ,że w każdej sytuacji możesz liczyć na wsparcie z naszej strony. Przesyłam Ci 1000 buziaków i mocne uściski.PA!!
Skarby moje-niestety opuszczam Was na jakiś czas.Bardz żałuję ,że muszę odejść od kompa bo niesamowita atmosfera zpanowała nad naszym forum od samego rana. Niestety siła wyższa--dentysta wzywa. To już trzecia ale ostatnia wizyta Jadę bez zadnego stresu bo wybielanie przecież nic nie boli.W drodze powrotnej zrobię jakieś zakupy i natychmiast do Was wrócę-- Wy moje dobre duszyczki.
Sis właśnie słyszałam o ty halnym może na nas wsztstkie on działa mam nadzieje że przejdzie bo została mi ostatnia tabletka hydroxyziny i jak ją wezme to będzie szał bez tabletek to tragedia a tak wiem że jeszcze jedna jest i sie kręci troszke mi przeszło ale już prawie ją wzięłam a tak cycuś może dalej działać nie musze butli dawać hura( zobaczymy co bedzie dalej) Krysiu choć sie nie znamy bardzo serdecznie cie witam tu z powrotem i bardzo sie ciesze że już lepiej Pozdrawiam i śle buziaki Iwonko kochana pisz do nas bo smutno bez ciebie Zuzia jedyne wyjście to żeczywiście psychiatra on pomoże a napewno nie zaszkodzi trzymaj sie Czarnaska Czarna Agusia Aga Matiaga co sie z wami dzieje odezwijcie sie kobietki plis!!!!
Witajcie dziś po raz kolejny. Najbardziej jednak muszę powitać Ciebie kochana Krysiu,jak dobrze że jesteś znowu z nami,za to że się o Ciebie martwiliśmy nie musisz dziękować bo to płynie z naszych serc.Jesteśmy tutaj jednością,tak wiele przecież nas łączy.Wszyscy za Tobą tęskniliśmy,dobrze że jesteś.Całuję mocno i ściskam,odpocznij sobie a potem do nas wracaj i pisz jak było. Dorotko szybko wracaj od dentysty. Olu trzymam kciuki żebyś wytrwała bez tabletki,napewno dasz radę i dziecko możesz nadal karmić,dzielna jesteś dziewczyna.Pozdrawiam Cie gorąco. Gdzie nasza kochana Pogódka?Napisz do nas słońce. Mattiago co u Ciebie,nie piszesz dzisiaj. Aguś a Ty gdzie? Pozdrowionka wszystkim.Czarnasko trzymaj się.
Dzięki Kochane moje za wszystkie dobre słowa-wczoraj mama skołowała mi ze szpitalnej apteki leki z darów-tę francuską serestę ,która postawiła mnie na nogi na początku choroby. będę brała 2 x dziennie i zamierzam od jutra czuć się lepiej :)) tak w ogóle to czuję się całkiem dobrze tylko ciągle ten żal mnie ogarnia ze nie mogę normalnie żyć... Czarna skarbie-przepraszam ,że Cię zmartwiłam,ciebie i pozostałe dziewczyny. Napisz Słonko co u Ciebie,jak po wyjezdzie.
Gość krystyna 3
IWONKO kochana mam nadzieje że pamiętasz o naszej umowie. AGA kochanie co z tą twoją głową sie dzieje ić do lekarza. AGUNIU ty moja kochana tak sie ciesze że jesteśmy w komplecie DOROTKO W kochanie brrr dętysta bardzo się boje Gosiula kochanie jedz na zdrowie. Olu ja terz cię witam serdecznie słonko SIS kochana ja terz mjałam te zawroty głowy a brałaś kiedyś FLUNARIZINUM bardzo pomaga na zawroty. A teraz co do pobytu w szpitalu. Nie jest tak żle tylko jak się patrzy na te wszystkie osoby które cierpią na tę cholerną nerwice a tych nerwic jest kilka rodzai to my dziewczynki jeszcze nie mamy takiej z jakimi spotkałam się na oddziale wierzcie mi jak się nasłóchałam opowieści na temat innych rodzai nerwic to ciarki przechodzą. i jak się człowiek napatrzy na to wszystko to się wierzyć nie chce że tak niektórzy cierpią choć nasza nerwica terz daje niżle popalić. ja napisze wam jakie leki dostałam jak ktoś z was je brał to niech mi napisze ardzo prosze . PERNAZINUM 025 SULPIRYT 100 SIMRATIO 20 DOKSEPIN 25 mg. POZDRAWIAM WAS SŁONECZKA WY MOJE Napewno jeszcze napisze Pozdrowienia i uściski przekazuje ewcia.
Kochana Krysiu jasne ,że pamiętam o umowie!Tak dobrze,że jestes z powrotem na forum.Jeśli chodzi o leki to zażywałam Pernazinum to lek przeciwlękowy,niezbyt silny i jak to określała lekarka ...na gonitwę myśli...żeby się uspokoić,zażywałam go głównie na noc żeby lepiej spać,ale wtedy po 2 tabletki.Sulpiryt też brałam przez miesiąc chodziło w nim głównie o zmniejszenie objawów somatycznych jak brak apetytu,biegunka na tle nerwowym,nudności.Tego ostatniego nie znam. Ola nastrój chyba fajny? to dobrze:) Sis na mnie ten halny chyba wpływa na huśtawkę nastroju Gosiula ja w przeciwieństwie do Ciebie mogłabym wcale nie jeść,ale twardo się zmuszam.Może jak zaczniemy rzucać palenie to apetyt się poprawi? choc przyznam małą coś mam wiarę,ale oczywiście spróbuję.Po południu u mnie pojawił się duzy dołek,nie chciałam pisać,głównie ze względu na Krysię żeby się nie martwiła..no cóż żeby się uspokoić wzięłam afobam i teraz jest w miarę,choć oczywiście mam 38st co u mnie jest typowym objawem nerwicowym.Wiecie co? marzy mi się teraz plaża,błękit nieba i cudowne słońce,to by mi dodało energii :) Oczywiscie pamiętam o wszystkich,ale same przyznacie ,że wyliczania jest coraz więcej :)
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani. Przepraszam że nie pisałam ale wczoraj nie miałam możliwości bo komputer mi troszkę psikusa zrobił i sie popsuł.Ale Wy za to się tak rozpisaliście że jeszcze nie zdążyłam wszystkiego ogarnąć:) U mnie wczoraj dzionek zleciał nawet nawet mój kochany misio był u mnie później wieczorkiem poszliśmy na spacer:) A dzisiaj tak średni z samopoczuciem bo troszkę mi serduszko przeszkadza:/ Ale mam też świetną wiadomość:D Przyznali mi indywidualny tok nauczania!!!!! =D=D=D=D czy to nie wspaniałe?? Jak się dzisiaj dowiedziałam to myślałam że się popłacze z radości:) A co u Was moje skarby??
Gość krystyna 3
IWONKO kochana ja się będe martwić jak nie będziesz pisała może się troszkę polóż pomyśl jak to piszesz o czymś przyjemnym i oczywiście o tych którzy cię tu bardzo potrzebują na forum nawet nie myśl o tym żeby cię tu nie byłó skarbie trzymaj się serduszko.