Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Pogódko i bardzo dobrze ,że walczysz.Ma nadzięję ,że choć w maleńkim stopniu pomożemy Ci tą walkę wygrać. Dziewczyny dziś faktycznie mogą występować bóle głowy z powodu nie korzystnych warunków atmosferycznych--wysłuchałam w telewizji No cóż -pozostaje nam się zgłosić do GOŻDZIKOWEJ po etopirynkę.Cz ktoś ma do niej namiary??
Witajcie kochane.Ja dzisiaj odrobinę lepiej rano byłam na zastrzyku,potem musialam się położyć,straszny kaszel mam,coś mi w płucach rzęzi.Ale dobrze że gorączka trochę spadła. Pogódko kochana dobrze że piszesz na forum,będzie Ci łatwiej jak popiszesz trochę.Masz tu ogromne wsparcie,dasz radę. Ewciu wspaniała wiadomość o mamie,dobrze że bedzie znów z nami,tęskniliśmy za nią,mam nadzieję że jednak trochę lepiej się czuje.Krysiu czekam na Ciebie,całuski. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny,potem jeszcze napisze,gotuję sobie rosołek bo żołądek nie pracuje przy chorobie,mam nadzieje że będę dała radę coś zjeść.Trzymajcie się.
Witaj kochana Aguniu! piszę, bo chcę chociaż wiesz, że wstyd mi było o tym wszystkim pisac, myślałąm, że zle mnie ocenicie, ja sama się krytykuję, ale narazie jest mi jeszcze ciężko i za dużo boję się usłyszec. Aga! wszyscy są cały czas, co ty chcesz pisac przez sekundowe naliczanie???heh
Hej Skarby,przepraszam,ze się nie odzywałam ale miałam ciężkie dni...najpierw problemy z chłopakiem-na szczeście wszystko się wyjaśniło. a wczoraj jechałam do pracy na noc i zawróciłam w połowie drogi,bałam się ,ze nie wytrzymam w pracy sama 8 godzin.Żeby nie mama i mój chłopak to nie wiem co bym zrobiła,na dodatek ciągle boje sie ,że mnie z pracy wyrzucą ale niby co ja mam powiedzieć naczelnikowi-ze boję się zostać sama w nocy w pracy? strasznie mi ciężko-nie dosyć ,że przy tej chorobie ciagle się czegoś boję to jeszcze martwię się o pracę i ,ze mój chłopak w koncu nie wytrzyma i sobie pójdzie w siną dal. Takie zasrane życie - za jakie grzechy my cierpimy-nie dosyć ,że wielu z nas straciło bliskie osoby,maja chore dzieci,problemy finansowe itd, to jeszcze z tą pieprzoną chorobą musimy się męczyć. strasznie niesprawiedliwe jest to wszystko...