Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

CZARNASKO -skarbeńku no to mozesz być z siebie dumna .Po ostatnich jazdach rzeczywiście dzisiejszy dzień to mistrzostwo w Twoim wykonaniu. Wypij małego drineczka o ile możesz -a napewno będzie Ci się lepiej po nim spało. Ja niestety zrezygnowałam całkowicie z używek ale nie twierdzę ,że mi ich od czsu do czasu nie brakuje.Nawet troszeczkę Ci zazdroszczę bo napewno poprawi Ci się jeszcze bardziej humorek
MALGOSIU laczego odrazu rezygnujesz,tak sie nie robi.Spij slodko kotus,sciskam mocno i buziaczek na dobranoc. IZO bedziemy czekac na wiadomasci. ITD ja nie pije kawy,alkoholu unikam jak ognia,tzn nie moge przy moich lekach za duzo ich biore.Po kawie bylam jedna galaretka,nawet po slabiutkiej rozpuszczalnej z mleczkiem. CZARNASKA juz kurcze sie o Ciebie martwilam,ale jestem dumna ze sobie poradzilas,jestes silna pamietaj. ART czemu na gg a nie na forum masz cos do ukrycia? GABI masz nas nie jestes sama i nie bedziesz. MICHAL chlopie co z toba? Ex tez znikl. OLA,AGUNIIA,MONIA,MATTIAGA? IWONKO czekam. DOROTO W co tam?
Aga - wlaśnie niedawno skończyłam rozmowę tefoniczną z mężulkiem.Cieszę się bo u niego wszystko ok. Wystarczy mi choć króciutka wiadomość ,że wszystko jest w porządku i od razu lżej mi na serduszku Taką mam dziwną naturę ,ze spokój w moim gniazdku powoduje u mnie uśmiech na twarzy
kochani wróciłam z WOSP, było rewelacyjnie, ja tu faktycznie maksymalnie odpoczywam, ale też tęsknię za wami buziaki czarnasko moja kochana, nie napisałaś jak było w pracy, albo przeoczyłam, czy może masz jeszcze urlop aga, iwonka, dorotko w, michale, matiiago ściskam was mocno i zyczę takiego samopoczucia jak moje
cześć serduszka moje u mnie dzisiaj troszke lepiej choć z rana było nie ciekawie poprawiła sie pogoda to i humorek lepszy przyszedł. Witam wszystkich nowych nerwusków DorotkoW wreszcie sie odezwałaś bo smutno było bez ciebie Aga ciesze sie że pytałaś o mnie i serdecznie cie pozdrawiam Matiaga jak tam twój maluszek w brzuszku daj mu wielkiego buziaka od wirtualnej cioci ( hihi) art smiało pisz tu na forum bo tu naprawde warto pisać są sami wspaniali ludzie Ex od kilku dni jak tu jestem to właśnie ty tryskałeś najwiekszym optymizmem nie dołuj sie dasz rade no i musisz nas dalej wspierać aniołku witam cie mam nadzieje że dużo nam pomożesz czarnaska witam serdecznie Iwonko fajnie cie słyszeć moja teściowa też mi spędza sen z powiek i nie umiem jej tego powiedzieć jestem jedyną synową a i tak mam wiecznie tyłek obrobiony przed całą rodziną ale już przestałam sie tym przejmować zawsze robiła wszystko żebym w razie rozwodu nic nie dostała bo jej synuś jest najważniejszy Makabra z tymi teściowymi Jeśli kogoś pominęłam ( a napewno) to przepraszam i serdecznie witam
Olu brałam seroxat, efektin teraz od 2 tygodni biore doxepin i jakieś jeszcze których już nie pamiętam, brałam też afobam który zamieniłam na zomiren to jedno i to samo ale uzależniłam się od zomirenu i brałam go regularnie przez 5 lat, wywołał oczywiście skutki uboczne i obecnie leci 13 dzień jak go nie biore, czuje się fatalnie ale dam rade i już nigdy go nie wezme, lekarz powiedział mi że nie będzie łatwo ale przestraszyłam się dalszych komplikacji.
a ja wrocilem wlasnie z biegania. W sumie dosyc krotko kolo 10 min, przebieglem *az * troche ponad kilometr ale na pocztaek wystarczy. Na poczatkuy bylo fajnie potem pojawily sie mysli oczywiscie wiadomo jakie, ze zemdleje ze to zbyt nagly wysilek, itd., juz wiem ze caly dzien nie mozna sie mulic w domu jak dzisiaj bo i to bieganie to tez jestr potem takie glupie, lepiej wyjsc na spacer wciagu dnia i wieczorem pobiegac., Jak wrocilem oczywiscie obowiazkowo cisnienie - 150/100 ale to akurat po wysilku wiec nie wpedzilo mnie jakos szczegolnie we frustracje, gorzej ze pojawily sie dusznosci tzn jakby powietrze mia;lo utrudniony przeplyw przez krtan, co w przypadku wiekszego wysilku na zimnym powietrzu chyba jest normalne ze potem takie sa objawy ale oczywisacie nerwus to po swojemu interpretuje. Ogolnie nie mam zamiaru przestac wdrazac mojego programu powrotu do normalnosci przez zdrowy tryb zycia. Postaram sie przez nastepnych pare dni porzadnie sie prowadzic, przyjezdza do mnie dziewczyna takze to jest szansa zeby troche sie wyprowadzic na prosta i dostac powera do konca sesji ktora sie zbliza wielkimi krokami, a de facto juz sie zaczela w sensie takim ze powinnienem sie uczyc :/:/ oczywiscie mam strasznego lenia. Pozdrawiam wszystkich i zycze Wam milych senkow ja bede na pewno jeszcze ale teraz ide sie kapac i umyc naczynia :):):)
Czarna,skarbie,pisałam,ze byłam w pracy i było super. bardzo dobrze się czułam. Iwonko,Olu-bardzo Wam wspólczuję,że macie takie wredne tesciowe. mam nadzieję,że nie mieszkacie z nimi pod jednym dachem:) Ja teściowej nie bede miała,bo mama mego chłopaka(z którym planujemy ślub) nie zyje od 8 lat. ANIOŁKU-----mam do Ciebie pytanie,jek długo brałas seroxat i czy nie miałaś problemów z odstawieniem. Ja biorę go 6 miesiąc i czytałam na jakimś forum ,że bardzo trudno go odstawic,nie wiem czy mam w to wierzyć bo z tego co lekarz mi mówił,to seroxat nie uzależnia.
ja właśnie bałam sie tego uzalerznienia i z afobanem uwarzałam brałam go na początku raz dziennie tak jak mi lekarz przepisał ale potem to tylko jak atak przychodził za to więcej biore hydroxyzyny teraz żadko bo karmie wiec tylko na noc go nieraz wezme bo mały przesypia całą noc a słyszałam ze po 4h nie ma po nim śladu w organizmie Przez ostatni tydzień musiałam tez wziąśc dwa razy w ciągu dnia i troszkę sie obawiam zeby małemu nie zaszkodził no ale nie widziałam innego zachowania małego wiec chyba jest ok Co wy o tym myślicie Czy może lepiej nie brać zadnych leków jak go karmie? Tylko co w momencie ataku mam robić Matiaga Aga gdzie jesteście kochane kobitki