Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

DOROTKO W jestem,jestem,co sie dzieje serce? LUSHIOUS,dawno cie nie bylo?Musisz zmienic nastewienie koniecznie. MANDULKA25,dlaczego maja cie wyzucic nie moga? ANNO jak sie czujesz? EX,na poczatku zawsze jest ciezko,ale z czasem tylko lepiej,nie daj sie. CZARNA gdzie sie podziewasz? CZARNASKA jak tort,mam chetke? MALGOSIU jak sie trzymasz bardzo sie stresujesz jutrem? MATIAGO a co u ciebie zamilklas,niiedobrze. IWONA wiadomo,na zebraniu.Mam pchote dorwac twojego meza za to i ........
Gość Czarnaska
Czesc skarby-mój Kochany pojechał do domku w zwiazku z czym nadrabiam zaległości na forum. Ale wy dzisiaj macie natchnienie do pisania- kilka stron musiałam przeczytać ,żeby zorientować się w sytuacji. Aguś-aż taka pracowita to nie jestem,fakt,nie próżnowałam dzisiaj ale na przyjemności i odpoczynek też znalazłam czas. Czarna,sąsiadeczko moja kochana-to chyba przez te Twoje spacery i bieganinę przeziębienie cię dopadło. pamiętaj-okład z męskiej,silnej klaty oraz dużo witaminy C na pewno postawi Cię na nogi. A jak Ty biedulko w pracy taka smarkająca wytrzymałaś?? Iwonko, dorotko-jak u Was dzionek mija??
no jak widać czarnaska zajęła sie tortem dziadka, a pewnie jeszcze bardziej swoja miłością, powiem nawet , ze zazdroszczę (i tortu i miłosci) aga jestem, ale wiesz, po pracy do miasta, zakupy, wróciłam jak wielbłąd, póxniej pies, jakiś obiad na jutro, a tak dla rozrywki obejrzałam sobie *dama byc * na tvn style, mój boże co za kobity dorotko ja nie mogłabym drzemac w ciagu dnia, choć czasem jestem tak padnięta, ze marze o łóżku, ale jeśli zdrzemne się w dzień, póxniej czuje się jak flak gabi bardzo lubie cukinię, choc moi chłopcy niestety , jak to się mówi*mają długie zęby* iwonka opowedz jak się czułas na zebraniu małgosiu co u ciebie matiiaga chyba zrobiłas sobioe drzemke po obiadku
Gość Czarnaska
Widzisz Czarna-my nawet posty w tym samym czasie piszemy,tylko ,że tym razem byłam szybsza o 14 sekund :))),, Mów Kochana jak zdrówko. a tort zrobiony,krem wg przepisu Dorotki wyszedł super,mam nadzieję ,że jak torcik postoi przez noc w lodówce to będzie pyszny. Aguś-podaj adres to wyślę Ci kawałek,nie wazne w jakim stanie dojdzie, szczere chęci się liczą:))
czarnaska kochanie jaki okład, z jakiej klaty? chyba, że bym sobie znalazła jakiegos chętnego, mój mąż zapracowany i wiecznie narzekający, przychodzi do domu i pada i pytam gdzie ta klata? nie mówiąc o całej reszcie:) w pracy było bardzo fajnie, oddychałam prawie cały czas przez usta (pewnie tak czują sie ryby jak się je wyjmie z wody), i w ogóle wszyscy interesanci pytali czemu ja taka zasmarkana teraz oczywiście jest gorzej, bo wieczór i serce niestety mi wali jak szalone, ale wzięłam dużo magnezu, więc pewnie będzie ok tort wyszedł?
czarnaska ja mysle sobie, że jakas wielka przyjaźn z tego wyjdzie, blisko mieszkamy, nicki podobne, piszemy o jednakowej porze:) bardzo się cieszę, że jestes, bo mimo tego, ze uwielbiam wszystkie dziewczyny na forum, to ty jakąs taka bratnia duszą sie dla mnie stałaś kurcze jak to fajnie umiec upiec ciasto, ja jesli chodzi o pieczenie jestem zupełnie lewa buziaków tysiąc czarnasko ty moja
Kochani,już to za mną! Nie było zle a to wszystko,że nie spodziewałam się że na zabraniu siedzący za mną faceci będą...mnie podrywać.Zawsze mnie to irytuje,ale tym razem wyszło mi na dobre bo nie miałam czasu mysleć o lęku i wszystko przebiegło ok.Potem napiszę może coś więcej lub jutro bo tyle mnie kosztowało sił/głównie to co się działo przed zebraniem,że jestem tak zmęczona że muszę odpocząć.Widzę nowe osoby,jak miło,ale potem dokładnie wszystko przeczytam.Dzięki za troskę,jesteście kochane! Aga....hmmm jakbyś go zabiła to musiałabym zawsze chodzić na zebrania więc słonko może go oszczędz :)
Czarnaska-dzieki za torcik,mniam!a jak humorek chyba dopisuje co ? Czarna-rozbawilas mnie,a wyznan nigdy dosc! Iwona-po dluzszym zastanowienu oszczedze go ale tylko ze wzgl.na Ciebie tak by nie mial szans i juz,koniec kropka.czekam na gg. Dorociu W zamilklas serce? A u reszty co slychac,niemowcie ze spicie?
CZARNASKO WITAJ !!!!!!! Cieszę się ,że krem się udał.Tort napewno będzie pyszny.Ja dzisiaj przez cały dzień mam w sobie tyle energii,że cały dom lśni tak go posprzątałam . Teraz mam zamiar siąść na rowerek i popedałować przez godzinkę.Staram się ćwiczyć codziennie.Robię to zazwyczaj oglądając wieczorne filmy lub seriale.ODEZWĘ SIĘ JESZCZE.NARAZIE PA!
DOROTKO W bardzo Cię przepraszam i ani słowa o g....... Chyba by mnie dziewczyny zlinczowały jakbyś przeze mnie uciekła. AGUŚ czuję się dobrze [odpukać] nie chcę o tym pisać bo co się pochwalę że mi lepiej to na drugi dzień klapa!Ale czytam wszystko co piszecie i bardzo się cieszę jak któraś z was ma dobry dzień. MADULKO 25.wiem co czujesz, nie chciałam cie dołować.Ja miałam pracę którą bardzo lubiłam ale ten najsilniejszy atak złapał mnie właśnie w pracy ( gdzie na zmianie jestem sama i muszę być w pełnej gotowości) i tak było trzy razy pod rząd. Za każdym razem dzwoniłam po koleżankę żeby mnie zastąpiła i po ę ża żeby mnie zabrał do domu.Wkońcu poszłam do lekarza i dostałam chorobowe, i tak jest do tej pory. Ale o prace się nie martwie bo akurat w razie co to mam gdzie pracować. Czasami czuję się tak dobrze,że mogłabym w tej chwili iść do pracy a czasami załamka i lęk!
Gość Małgosia1990
Wiecie moje ciocie kochane nie stresuję się już =D Mama porozmawiała ze swoim znajomym który jest taksówkarzem i przyjedzie po mnie rano i później po mnie przyjedzie więc dam redę.I jeszcze jutro mam wizytę u psychiatry.Trochę boję się tych wizyt bo boję się że zaczną wyciągać ze mnie rzeczy,wydarzenia które mimo tego że zdarzyły się dawno to nadal mnie bolą i boję się że się popłaczę a bardzo tego nie chcę:/ Ale dam radę. hihi...widzę że pojawiła się nowa osoba chyba będę miała braciszka eX nim będzie:)) Nie martw się będzie wszystko dobrze pisz tutaj my Cię zawsze wysłuchamy i pomożemy:) Jesteśmy taką wirtualną rodzinką:) 3maj się i głowa do góry;) Dobranoc kochani=* Jutro jak tylko wrócę od psychologa to od razu napiszę jak mi poszło:) Słodkich snów=*=*=*
W sumie dzisiaj mój ból głowy jest dziwny, jak bym coś tam miała... Np. boli gdy podniosę głos na psa, gwałtownie nią poruszę itp... Jak gdyby coś mi tam wadzi... Nie opuszcza mnie myśl, że mogę mieć guza :( Podobne odczucia miałam w okolicy mostka, ale może to tak promieniuje bardzo od tego *guza*... sama nie wiem :(
a ma ktos takie punktowe klucie glowy?plakanie,wymyslanie raka itd mi juz przeszlo,teraz wyszukuje innych chorob,ja to nie mam sily do tej nerwicy ani do siebie,odkad mam nerwice to koncentruje sie wylacznie na sobie,stalam sie niesamowita egoistka,co prowadzi do tego ze jeszcze gorzej mi z tym wszystkim,pozdrawiam:)
Jestem dziewczynki. Zagoniłam męża do roboty. Wiercił dziury i wreszcie powiesił mi nową suszarkę w łazience (kupiłam ją trzy miesiące temu:). Potem skoczyliśmy do sklepu. Teraz muszę połozyć synka spać i chyba sama się walnę bo te bóle w klatce mnie wymęczyły. Jak dam radę to jeszcze się odezwę dzisiaj, a jak nie to jutro rano. Buziaki.