Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Czarnaska
Aguś,ze mną wszystko ok,byłam u babci,trochę przed tv się pobyczyłam i tak zleciała mi niedziela. martwię się o Czarną,od rana się nie odzywa:(( Dorotko-współczuję nalotu moherów. A tak swoją drogą,jak upiekłaś sernik to może masz jakiś dobry przepis na tort? Mój dziadek we czwartek kończy 80 lat i jako ze jestem jedyną wnuczką przypadł mi zaszczyt upieczenia tortu. chodzi mi o jakiś dobry przepis na krem bo biszkopty upiekę bez niczyjej pomocy:)
Czarnasko najprostrzy krem do którego możesz dodać różne składniki to krem czekoladowy.Ja do niego dodaję potartą białą czekoladę lub bakalie a jak nie mam tych składników do robię go z owocami lub ugotowaną galaretką w jednej szklance wody i pokrojoną w drobną kostkę . Na duży tort potrzeba; 2 kostki kasi 2 opakowania kremu czekoladowego typu nutella (najlepszy mają w biedronce-kremuś 2 płaskie duże łyżki kakao Mikserem rozetrzyj kasię a następnie dodawaj porcjami krem cały czas miksując.Pod koniec miksowania dodaj kakao i jeszcze chwilę miksuj aż masa będzie jednolita i gładka Tort możesz udekorować według własne fantazji.
CZARNASKO NAPEWNO BĘDZIE OK. W ********* Może wątek nie na temat ale nie widzę nic złego w pomocy drugiej osobie. Uwazam również ,że oderwanie się myślami choćby na chwiłlę od Naszej choroby wyjdzie tylko nam na zdrowie. Dziwię się ,że na tak miłym forum znalazła się osoba tak złośliwa i nieprzyjemna
Malgosiu1990,widzisz ile milosc potrafi!!!!!!!! Dorota W,aha to cos mi sie pokrecilo,chyba od tego bolu glowy,cale szczescie juz przeszlo. Czarnaska-lajtowy dzien mialas,co do tortu to pewnie ze pasuje. W-i co z tego ze nie na temat,kazdy temat jest dobry,jak cos sie nie podoba nie czytaj o nie wchodz tu,problem z glowy. Czarna co sie dzieje? Iwciu gdzie sie podziewasz? Wiki,Mattiago,Aguniu,B-45 c z wami????????
aga, iwona, czarnaska, dorotka w, michale i wszyscy, którzy mnie wspieracie jestem, jestem , nie mogłoby mnie nie być, po prostu jak mój stary siądzie do kompa, to niestety padaka, nie ma się jak przebis(chyba, że go zabić) cóż niedziela(oprócz ranka)minęła mi nieźle, zrobiłam obiad, cos tam poprasowałam, byłam z synkiem na dłuuuuugim spacerze(oczywiście wywalał się na śniegu jak wariat, bo to niby taka fajna zabawa) i jakos tak zleciało a, że tęskniłam mocno za wami, to jak tylko szamowny M. sobie podszedł, to od razu wskoczyłam na jego miejsce a co to za fochy W.? muszka na nosek siadła, temacik nie pasuje? tu każdy temat jest dobry
Gość Małgosia1990
Torcik też jest świetnym tematem nie można ciągle tylko o chorobie od czasu do czasu można wymienić się przepisami:) Zwłaszcza jak ktoś nie umie gotować tak jak ja:P Więc dobrze poradzić się kogoś doświadczonego w końcu jesteśmy rodzinką nerwusków:P:P U mnie jutro ksiądz po kolędzie chodzi masakra:/ Dobranoc kochani:*:*
Gość Czarnaska
Nie wiem o co chodzi tej /temu *W* ,zazdrości mi Was,tortu czy 80-letniego dziadka? Czarna Ty diablico,jak ja się o Ciebie martwiłam...żebyś mi więcej takich numerów nie wykręcała, muszę dbać o swoją jedyną sąsiadkę-no i wiesz,Ty Czarna,ja Czarnaska-coś w tym musi być:)) a jak tam ogólnie Kobietki dzien minął?
czarnaska słońce moje, widszisz to wszystko przez facetów, jakbym tak starego przydusiła, to kto wie, może szybciej bym dopadła do tego przeklętego kompa streasznie się ciesze, że tu znowu jestem , tylko mysl, ze jutro znowu do roboty-mnie przeraża, jak pomyślę co muszę zrobić, to wątroba mi się przewraca, ale cóz...zreszta jak przeżyjemy poniedziałek, to rszta tygodnia juz jakos leci a wy dziewczyny? też jutro pracujecie?
Dziewczyny znalazłam złośliwą W na innym forum .Wychodzi na to ,że to kobieta ************************************************************************************************** CZarna ja pracuję w domku .Mam nadzieje ,że jutrzejszy dzień w pracy szybko i miło Ci upłynie.Do następnego weekendu tylko 5 dni i znów będziesz mogła wypocząć .Trzymaj się kochana