Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marlenna

Arkekra , wysyłam ci moje dane na e-maila. Dziewczyny tych objawów jest sporo ale to od nas zalezy czy im pozwolimy sie uaktywnic. Przeszłam to eszystko i nie chce od nowa tu pisac bo to ciezkie dla mnie byłoale uwiezcie mi ,ze mozna normalnie zyc z ta nerwica . Futerko , kochana gratulacje , widze ,ze pomału idzesz do przodu i nie zbaczaj z tej pozytywne zmiany . Trzymam kciuki za ciebie, życze zdrówka twoim dzieciom ;)*

Gość Milena89

Wrocilam od lekarki- wydrukowalam jej strone o tej boreliozie a ona zrobila wielkie oczy i zapytala czy moge jej te kartki zostawic:D dala mi skierowanie na badanie tarczycy i na borelioze... a dzis meczy mnie strasznie migrena... slabo widze na oko i boli glowa...taki moj urok ;-) a Wy jak tam ??

Ewcia1 :-) Ja od zawsze leczę się u neurologa. Moim zdaniem neurolog jest mniej drastyczny niż psychiatra i jego leczenie jest jakby łagodniejsze i mi to odpowiada. Poza tym byłam u psychiatry kilka razy w życiu i do dzisiaj jestem przekonana, że ten psychiatra, u którego ja byłam, to bardziej potrzebował pomocy niż ja... :-) Buziaczki i dobrej nocy :-) Do jutra :-) Ewa

Witajcie kobietki:)Ewa dzieki za odpowiedz mysle ze i ja sie do niego wybiore bo ci lekarze rodzinni nie wiedza co przepisywac na nerwice ,wyobrazcie sobie ze on mnie sie pyta co tu przepisac i wtedy poprosilam o ten lexotan .dzis czuje sie nie najgorzej i widze ze jestem dzis 1 na forum.wstawac spioszki szkoda dnia:)pozdrawiam was goraco

Gość marlenna

witajcie ;)* Basiu , własnie jak to jest ,że wszyscy chorzy a tak ładnie wygladają?! hm ale to dobrze ładne babki i tak trzymać , tego nam nerwica nie odbierze hihi. Miłego dzionka zyczę! Magdzik wracaj do nas , nie fochaj sie ,szkoda zdrowia;)

Gość Milena89

Ja w Anglii mialam zapalenie ukladu moczowego 4 miesiace..i mowili,ze wszystko ok,a leukocytow mialam od groma heh... dopiero jak polecialam do Polski to w 10 dni wyleczyla mnie znajoma lekarka ;-) a mnie chyba przewialo bo mam jakby zatkane prawe ucho, katar i ogolnie prawa strona cos kuleje ... to pewnie przez ten straszny angielski wiatr....jak tu wieje teraz ;( w Polsce chyba tez juz zimno??

Gość Milena89

No to jak w badaniu moczu bylo za duzo leukocytow-to jest stan zapalny, ale nie martw sie-na pewno nie nerek! tylko pecherza predzej;) przy zapaleniu nerek jest bialko i erytrocyty w moczu... pij duzo kwasnych rzeczy , cytrynke,pomarancze... na drogi moczowe w rossmanach sa swietne herbatki!! mi ogormnie pomogly, gdy sie tak meczylam zdrowka duuuzo ;*

Gość orka12345

Witajcie dziewczyny . jestem tu po raz pierwszy . Mam pytanie czy wy tez podczas sexu boicie sie ze cos sie wam stanie itp. ze zatrzyma wam sie serce itd? i teraz nie wali mi tak serducho podczas stosunku jak kiedys a tez mam nerwice czy to normalne ?????