Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Magdzik ja dziś też taka słaba byłam ale już mi troche lepiej.wiedziałam że mnie troche złamie bo mam problemy finansowe(mam nadzieje że przejściowe)i się martwie ale ja tak reaguje bo nie mam się za bardzo komu wygadać,i jak już się przeleje u mnie czara goryczy to tak zesłabne i chce mi się płakać.ale nawet dziś nie beczałam,tłumaczyłam sobie że nie tylko ja jestem w takiej sytuacji i pomogło.dobrze że chociaż wy mnie wysłuchacie.ide palić w piecu.

Agniesia, o zakrzepicę to ja też się u siebie boję, bo mam na nodze żylaki i często mnie boli w tym miejscu. Moja koleżanka miała kiedyś i to podobno bardzo boli, że chodzić nie możesz i trzeba brać leki rozrzedzające krew. Ja po operacji tarczycy jak byłam w szpitalu to prawie miałam, bo jak pokazałam lekarzowi nogę, że w miejscu gdzie mam żylaki mnie boli jeden taki punkt i sine w tym miejscu jestg to zaraz lekarz zlecił mi takie zastrzyki w brzuch p/zakrzepowe i przeszło mi t i teraz też się trzęsę jak galareta jak mnie w tym miejscu boli.

Moja mama ma okropne zylaki, cale zycie miala, i tak ja bolalo okropnie, takie uciskowe opaski na noge dawala i musiala pracowac, i tez na dodatek miala niedoczynnosc tarczycy i nerwice. z nerwicy wyszla, z tarczycy sie wyleczyla tzn bierze leki ale jest okej, i zylaki chce zoperowac. hemoroidow juz sie pozbyla. tu w polsce nie chciala isc na ten zabieg, tam w usa maja ponoc lepsze podejscie i sprzet,dlatego napewno zoperuja i nie bedzie cierpiala, a ma straszne zylaki, az widac tona zewnatrz tak kollo kolana jakos.

Naprawde agniesia napewno niemasz zakrzepicy. moze masz jakies skurcz enerwowe w nocy a nawet niewiesz, takie nerwicowe i dlatego ta lydka cie tak boli, to ci napewno przejdzie! a moze wybierz sie do jakiegos lekarza jak sie niepokoisz? futerko napewno musimy sie spotkac, moge przyjechac, zobacz jak blisko siebie mieszkamy:)