Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Http://www.zakatekzdrowia.com.pl/aflofarm-lactulosum-smak-truskawkowy-aflofarm-syrop-p-11491.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-11&utm_content=11491#nclid=183c64bb972f8842abaa178ec71c0ee1 znalazlam ten syropek co moja corka brala. chyba prala go 4 dni, potem nastapila poprawa, no i oczywiscie dieta odpowiednia i zaprzestalam podawania tego syropku. problem znikl.

Magdzik ja miałam taką samą wizyte u mojego psychologa,kurcze jak to przeczytalam to jakbym ja to pisała,niesamowite.Pozdrawiam nowe dziewczyny i chciałam powiedzieć że ja kiedyś chowałam wszystkie noże bo się bałam żeby komuś coś nie zrobić albo ktoś mi,i zwierzyłam się kiedyś mojej siostrzenicy że takie mam obawy a ona na to że też jej się tak dzieje a nie ma żadnych problemów na tle nerwicy i że bała się o tym komuś powiedzieć żeby jej nie wyśmiali.Ale to trauma z dzieciństwa u mnie chyba bo tata latał czasem z nożem i zawsze się bałam żeby nam nic nie zrobił.teraz już się tego nie boje.boję się panicznie wypadków np.samochodowych i snów.może to śmieszne ale jak mam jakiś głupi sen to pootem nie moge się opamiętać.dobra już nie zanudzam pozdrawiam was wszystkie i małej nocki życzę

Dziewczyny nadrobię was jutro bo bardzo słaba jestem, tężyczka tym razem mi do głowy uderza, dobrze że już się nauczyłam ją odróżniać trochę, zjadlabym z 3 banany i byłoby lepiej, ale nie mam:( wiecie, pisałam z tym kolegą i cholera, drętwa jestem okropnie!! a jak piszę z drugim, z którym już trochę się poszalało lata temu;) to totalny luz, śmiech, i zaczepianie, ja nie wiem , jak piszę z tym jednym to czuję się taka nudna i taka dupna bo nie wiem o co chodzi mu i co napisac by nie pomyślał co jest nie rtak ze mną, jestem jakaś inna:) wiem że przerwałam tematem:( przepraszam musiałam to napisać przed snem, idę dziewuszki kochane:* bo słaba jestem,

Agniesia, te czopki najlepsze podobno na kupkę, mojej siostrze kiedyś kawałek podaliśmy i pamiętam do dziś ,totrwało sekundę:) mój maluszek jak miał gazy i problemy z kupką ale to miał kila miesięcy, to robiłam mu masarz nozkami i na brzuszek a potem pośladeczki pomasowalam i leciało że ho ho! koldra byla po takiej akcji zawsze zmieniana:) przepraszam za wyrazenia wiem ze jestem wulgarna. ale kazdy rekord kupkowy mam udokumentowany i nie wiedzialam ze mozna byc tak z kupki swojego dziecka dumnym

Witam wszystkich i życzę miłego, dnia z dobrym samopoczuciem i bez lęków. U mnie jest piękna słoneczna pogoda i właśnie wybieram się na wycieczkę do lasu porobić ostatnie jesienne zdjęcia. Jak będę miała szczęście, to spotkam wiewiórki, zające, lisy i sarny. Słyszałam, że w lesie jest dużo kurek i gąsek, więc zabieram koszyk na grzyby i kawę w termosie i kanapki i trochę słodyczy. Mam nadzieje, że będzie fajnie... Buziaczki :-) Ewa

Ewa na samą myśl o twoim wypadzie robi mi się dobrze:) futerko super że sama chodzisz na solarium już., ja bym nie dała rady bez śniadania ale to przez tą tężyczkę, życzę wam miłego dnia również, straszliwości pisałyście wczoraj więc jednak nie dopiszę nic do wczoraj bo się nakręcę:) ja dziś z synem piżamujemy dalej i jest nam z tym dobrze.

Witam. Miki jakie leki bierzesz? Bardzo sie ciesze:)) ja tez wrocilam do zycia, jest rewelacyjnie,super tak jak kiedys:)) piekna pogoda to fakt:)) ja od rana sprzatam, gary umylam, wszystkie podlogi,pozamiatalam, pomylam, kurze, papuzką wyczyscilam klatki, takiego powera mam ze hej:)) ale treaz pije kawke i leze z mezem w lozku,a co;p

Witam. Miki jakie leki bierzesz? Bardzo sie ciesze:)) ja tez wrocilam do zycia, jest rewelacyjnie,super tak jak kiedys:)) piekna pogoda to fakt:)) ja od rana sprzatam, gary umylam, wszystkie podlogi,pozamiatalam, pomylam, kurze, papuzką wyczyscilam klatki, takiego powera mam ze hej:)) ale treaz pije kawke i leze z mezem w lozku,a co;p

Nie wiem czy ci to pomorze, pomyśl że ta nerwica chce dać ci pstryczka w nos z tym sercem! pomyśl że to złośliwa osoba która chce ci dokuczyć, a ty jej odpowiedz, no i co mnie straszysz przecież mam zdrowe serce i nic nie robię co by wykazywało tyle wysiłku. ja tak sobie mówiłam w sklepie gdy miałam te myśli okropne i zaczynałam się trząść, no i po co przychodzisz, przecież chce tylko kupić książkę, robiłam to już wcześniej wiec czemu akurat teraz przysżłaś, i sobie poszła na chwile

Nie wiem czy ci to pomorze, pomyśl że ta nerwica chce dać ci pstryczka w nos z tym sercem! pomyśl że to złośliwa osoba która chce ci dokuczyć, a ty jej odpowiedz, no i co mnie straszysz przecież mam zdrowe serce i nic nie robię co by wykazywało tyle wysiłku. ja tak sobie mówiłam w sklepie gdy miałam te myśli okropne i zaczynałam się trząść, no i po co przychodzisz, przecież chce tylko kupić książkę, robiłam to już wcześniej wiec czemu akurat teraz przysżłaś, i sobie poszła na chwile

OJ MAGDZIK MAGDZIK ty mi tu takie rzeczy piszesz o łazankach,smaka robisz he he he.wiesz futerko mnie kardiolog uczyła takich ćwiczeń oddechowych co uspakają serducho,i takie rozciąganie się najpierw lewej potem prawej strony.Wyczytałam w moim zeszycie który prowadziłam dawniej z psychologiem że bardzo ważny jest relaks,np masaż stóp.ja prawie co dzień po kąpieli poświęcam chwile sobie na takie rzeczy,robie sobie maseczke na twarz,na stopy,smaruje się takimi różnymi cudeńkami to fajny relaks i przyjemność dla ciała i duszy,potem w tych zapachach zasypiam w miare wyluzowana-POLECAM

Ewo zdjecia REWELACJA dziekuje raz jeszcze, musze Cie pochwalic tu na forum, sliczne ujęcia!!cudne!! ja dzisiaj robie razem z tesciowa domowe kebaby w ciescie he he. Nie lubie byc sama, tak fajnie jak wszyscy są, a jak sama jestem to taka pustka i lęk,ale mam nadzieje ze to opanuje, i tak juz duzo lepiej jest!! oczywiscie pojde na psychoterapie, mam nadzieje ze to razem pomoze i sie wylecze raz na zawsze:) lub przynajmniej tak bym dawala rade zyc w miare normalnie:)) pozdrawiam dziołszki i ide zaraz wcinac:)) potem jakis filmik!! gracja ja tez lubie rozne cudenka, smarowidla maseczki he he