Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim!!! O dziwo dziś spałam nadzwyczaj dobrze i dłuuugooo, chociaż nie biorę cały czas na noc mojego leku...być może wracam do *normy*? cieszę się, bo przecież zawsze po długim braniu prochów w organizmie jakieś działania uboczne są. Pogoda dziś zaczyna się psuć, pochmurno jest i może dlatego tak spałam Megi71...trzymam kciuki mocno i energię pozytywną przesyłam!!!

A co tu taka *grobowa* cisza? :) nikomu nic nie dolega czy co?...a może już tak źle z Wami, że już nawet na pisanie nie macie siły? (czasem tak miałam). Szłam dzisiaj ulicą i lewy policzek tak jakoś dziwnie mi drętwiał i już myśli nabiegały negatywne...ale odrzucałam je na siłę, żeby nie spanikować i udalo się ale zauważyłam że ostatnio mnie takie dreszcze w głowie przechodzą (po jednej stronie) lub w policzku. Cięzko jest nie myśleć o tym, więc napisałam, może mi ulży na duszy.

Hejka u mnie dzisiaj, od rana bylo w miare, pojechalam do tesco z mezem-wytrzymalam, potem zarejestrwowac corke do ortopedy, potem na cmentarz, no i do sklepu z kosmetykami-poszalalam:)) i bylo fajnie, jedynie troszke bylam nadpobudliwa jakas ruchowo,ale moze po tych lekach tak mam, i lekkie moze zaawroty mialam ale lekkie... ale..... jak wrocilam do domu ok 14 jak mnie scielo, normalnie nie mialam sily na nic, nawet podniesc reki nie umialam, odrazu walnelam se do lozka i chyba z godzine doszlam do siebie. potem jakos zlecialo. ogolnie po lekach czuje sie lepiej,ale dzisiaj taki dzien byl spiacy, deszcz padal...no i jeszcze przed okresem jestem;/;/;/ ide spac dziolszki moje, buziaki

Siemka kochane megi co z synem?? baskabaska mi dretwieje glowa po jednej stronie codziennie,i policzek skronie ... wczoraj wypilam sobie piwko i 2,5 lampki szampana i tak mnie scielo i dzis tak sie zle czuje serducho mi wali jak oszalale...ehhe teraz przynajmiej wiem ,dlaczego zle sie czuje na kaca;/ jak wam dzionek mija??

Czesc! pisze pierwszy raz chociaz czytam wasze wpisy od jakiegos czasu! mam pytanie czy ktos zwas bierze citabax i czy miał po nim skutki uboczne? bo ja biore ten lek tydzien i skutki są fatalne, rano wstaje jest mi niedobrze talepie sie noi mam ciąglenapady paniki a szczegulnie kiedy przyspiesza mi serce chociaz zaczynam sie do tego przyzwyczajac!!!

Futerko, najważniejsze, że masz wynik i to zapalenie o którym piszesz nie jest nic groźnego, bo na mój chłopski rozum każde zapalenie jest wyleczalne...nie czytaj nic tylko czekaj na wizytę u lekarza. Pozdrawiam Cie z całego serca i trzymam kciuki. Oj, co mysię mamy z tą nerwicą...ja dziś się wypuściłam z synem do REALA i przed wyjściem z domy leciałam nagle do kibla i bałam się już jechać, żeby w drodze się nie ze. . .ć haha jakoś dałam rade ale ledwo spowrotem dojechałam do domu, kolejką skm-ką oczywiście.

Ja sobie tak myśle że któraś z was chyba nie bierze leków i sobie radzi jakoś,bo nie wiem jak to jest.ja leków nie biorę bo po wszystkich nie byłam w stanie normalnie funkcjonować,byłam słaba cuda się ze mną działy a naprawde dużo leków przetestowałam.już sama nie wiem co o tym myśleć,bo skoro po miesiącu brania leków nic nie pomaga?a czy brał ktoś lek o nazwie LUXETA?