Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Futerko, dziewczyny mają rację. Jak chcesz żyć i być zadowolona z życia trzymaj się z dale nie tylko od swojego byłego, ale też od wszystkich innych facetów!!! Ty nie potrzebujesz mężczyzny czy męża tylko opiekuna, a takich w ogóle nie ma. Dopóki nie pozbierasz się i nie podleczysz i nie zapomnisz o swoim byłym, to na 95% każdy facet jakiego poznasz, to przeleci Cię kilka razy i zostawi. Życie jest brutalne Futerko i już jesteś wystarczająco dużą dziewczynką, żeby to wiedzieć!! Będziesz miała szczęście jak nie zajdziesz w ciążę. Zacznij myśleć, robić plany i być konsekwentna we wszystkim, co sobie zaplanujesz! Dla dobra własnego i swoich dzieci! Pozdrawiam :-) Ewa

Futerko:-) Ty szalona dziewczyno! Zakonnicą?!, Podstawową rzeczą jaką powinnaś zrobić, to posprzątać w swoim życiu. Żyjesz w stresie i w bałaganie i właśnie ten emocjonalny bałagan musisz posprzątać. Dopiero wtedy zaczniesz się lepiej czuć i będzie czas na przyjemności i facetów. W obecnej sytuacji, marzenia o facetach i szukanie ich tylko skomplikuje Tobie i Twoim dzieciom i tak trudne życie. I pamiętaj Futerko, że wiara w cuda zawsze źle się kończy. Całuję Cię :-) Ewa

Rolnik rzadko tu pisze...ale jak coś napisze to ho ho!! uśmiać się można, popieram Ewę, że fajny z niego facet. A ja byłam dziś na badaniu krwi na TSH (muszę sprawdzać) i cholesterol sobie zrobiłam odpłatnie, bo kiedyś miałam dużo za dużo i brałam leki ale już dawno leków nie biorę tylko dietę trzymam i chcę sobie sprawdzić czy ta dietka coś daje, bo jeżeli nie to leki już do końca życia będę brać. Wyniki dopiero w poniedziałek. Dziś kolejny dzień kiedy dobrze się czuję, stresy są ale objawów utrudniających życie nie mam, nie umiem się natomiast tym cieszyć, bo wiem że w każdej chwili może być inaczej..

Jak tylko rolnik sie tu pojawił to od razu stron przybyło. Niestety zdrowa1 jesteś tu odosobniona w swoich wypowiedziach. Jak tylko rolnik sie tu pojawia od razu wszystkim weselej. Zdrowa1 wrzuć na luz, bo tylko Ty się wzburzyłaś jego wypowiedzią a jak widzisz reszcie to nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie potrzebujemy tego! Rolnik jesteś super gosc!!! Futerko nareszcie jesteś. Tesknimy!