Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Rolnik co za szok:) ale czekałam aż w końcu wejdzie jakiś mężczyzna i to właśnie w ten sposób skomentuje. No trudno, wybaczcie mu dziewczyny to tylko mężczyzna miał prawo mieć na myśli tylko to gdy pisałam o przyjemnościach:)) ja chyba orientację zmienię:)) a tak poza tym to i z tego powodu muszę hormony zbadać, bo od rozwodu w ogóle mi się nie chce......:) a kiedyś chciało mi się cały czas;)) a co do tematu z forum to mi słabo i mam stan omdlewający :))

Mam pytanie: na ile bóle nerwicowe serca mogą przypominać dolegliwości choroby wieńcowej. W trakcie *ataku* mam takie objawy jak bóle i dziwny ucisk w lewej ręce, w klatce piersiowej (głownie lewa strona), żuchwie oraz plecach (między łopatkami). Do tego dochdzi szybsze, mocne i niemiarowe bicie serca, pocenie sie rąk, mega duszności oraz przeogrmny lęk że zaraz umre. Mialem robione takie badania jak: ekg, echo serca, holter(2 razy), ekg wysiłkowe (2 razy), badanie krwi, tarczyca, cukier, rtg klatki piersiowej, usg jamy brzusznej i wszystko jest ok. jedynie w rtg szyi stwierdzono lekkie spłaszcznie lordozy, ale lekarz powiedział, ze od tego to ewentualnie moze mnie szyja boleć

Rolnik , wyluzuj się, tylko Ty tak mówisz ,ze ja watek niby Jadwigi sprowadziłam na psy ( przepraszam psy) , bo co Jej metody Ci nie pomogły i teraz chcesz nerwice leczyć seksem?! ? ! Ale ja nie wiem czy to dobry pomysł ( abyś nie zamęczył żony swoim kosztem), nie wiem czy Jadwiga będzie zadowolona z takiej terapii , bo ja nic nie wyczytałam w Jej metodach w walce z nerwica uprawianie seksu. Czyżbyś podważał Jej autorytet ?! ?! ? Nie wiem też czy z armaty da się śrutem strzelać , cieniutko to widzę.

Futerko:-) Nie dajesz sobie żadnej szansy na dobre życie! Mówisz, że chcesz, żeby było rok temu i żałujesz, że nie można cofnąć czasu! To smutne, że chciałabyś jeszcze raz przez to wszystko przechodzić, bo przecież gdyby czas się cofnął, to wszystko, co się już zdarzyło, zdarzyłoby się jeszcze raz. Na prawdę tego chcesz?! Jak sobie nie dasz szansy, i nie zaczniesz myśleć o sobie, o swoim szczęściu i o swoich dzieciach i ich szczęściu tylko za wszelką cenę będziesz niszczyła sobie i swoim dzieciom życie tęskniąc za facetem, który Cię bił, nie szanował, źle traktował i w końcu zostawił dla innej kobiety, to całe życie spier...lisz sobie i swoim dzieciom, ale każdy ma swoje prawo wyboru! Jak nie będziesz szanować siebie, to nikt Ciebie nie będzie szanować... Tak już w życiu jest! Taka jesteś fajna dziewczyna i dla takiego marnego faceta rujnujesz przyszłość sobie i dzieciom. Szkoda :-(

Futerko25 sorry, ale Cię w ogóle nie rozumiem , no i co * te piękne chwile* przesłaniają Ci sadyzm twojego męża , nie rób tego , pamiętaj ,że masz dzieci , którym musisz zapewnić spokój i prawidłowy rozwój psychiczny a jak to Ty sobie wyobrażasz przy twoim mężu ?Przez takie postępowanie ,ze dążysz do patologii mogą Ci nawet i dzieci odebrać , taka jest niestety brutalna prawda . Co , chcesz tego ?