Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Futerko, bardzo Ci współczuje, że tak się nakręcasz, ale wszystkie tu dziewczyny, faceci i ja napisaliśmy do Ciebie tak dużo, a Ty ciągle to samo opowiadasz i nie przyjmujesz do wiadomości, że nic Ci nie jest prócz nerwicy i nie chcesz się leczyć i czekasz na śmiertelną chorobę, że już nie będę nic pisała, bo Ty i tak nie słuchasz. Nic do Ciebie nie dociera prócz Twoich własnych makabrycznych fantazji... Przykro mi... Ewa

Witam! Ewa z Bydgoszczy, ja też dużo czytałam o magnezie i o chlorku magnezu głównie i to się zgadza co piszesz, jestem za łykaniem większych dawek magnezu, od jakiegoś czasu piję właśnie chlorek magnezu, który przysłała mi z Fr koleżanka, bo u nas takiego nie ma, a jak jest to dużo droższy. Jest to proszek do rozrabiania z wodą ale do tego łykam też wit B6 gdyż jest lepiej przyswajalny. Jednak w dużych dawkach nie za bardzo mogę, bo on działa na rozwolnienie stolca, muszę sobie go dozować wg mojego uznania. Jak znajdziesz jakieś linki to wklejaj tu, bo napewno sobie poczytamy. A mnie się wczoraj śniło, o czym zapomniałam Wam napisać, małe dzieciątko śpiące noszone przeze mnie na rękach i tak się przelewało mi na , też trochę się zdenerwowałam, bo wiem że jak się sni małe dziecko to jakieś kłopoty (jeszcze mi tego trzeba..) Futerko, niektóre sny się sprawdzają i to są sny prorocze, a niektóre są, że sprawdzają się na odwrót na odwrót (pewnie u ciebie teraz tak będzie), a jeszcze inne sny są symboliczne np. ten mój o dziecku jest takim.

Witam Was;) Dopiero wróciliśmy do domu uf do 4.30 nad ranem imprezowaliśmy hi hi.Jestem nie wyspana . Megi co do butów to ja trzy pary zamówiłam na allegro:))))))))))) A co do snów,to podobno śni się to co robimy przez cały dzień,o czym myślimy,czego się boimy.I nie powinno się ich za bardzo interpretować i brac tak dosłownie do siebie,a na pewno nie sprawdzać w senniku,bo w każdym co innego pisze,a po co sie nakręca nie potrzebnie. Futerko pewnie,że idź na randkę;)))))))))))

Witajcie :-) w sny, to ja nie wierzę. Ja już tak mam, że zawsze coś mi się śni i są to jakieś idiotyzmy, jakaś woda, skoki na spadochronie, uciekanie, albo zabawa z dziećmi i nigdy nic się z tych snów nie sprawdziło, ani tak, ani na odwrót... moja pani psycholog powiedziała mi kiedyś, że sny to jest to wszystko, co człowiek, przez całe swoje życie przeżył, co widział, nawet jako widz, wtedy kiedy nas to nie dotyczy, co zobaczył np. w kinie czy TV, co przeczytał i to wszystko jest pomieszane i nic nie znaczy!!! Futerko, obiecałam się nie wtrącać, ale napisałaś, że facetowi z którym chcesz iść na randkę, to nawet Twoje dzieci nie przeszkadzają!!! Jak nie chcesz znów wpaść w kłopoty, to facet z którym masz zamiar iść na randkę musi uwielbiać Twoje dzieci, a nie *nawet mu nie przeszkadzają*, bo Twoje dzieci są w pakiecie razem z Tobą i jak lubi Ciebie musi lubić także Twoje dzieci, a jak ma do Twoich dzieci stosunek obojętny lub ledwo je toleruje, to raczej daj sobie spokój z takim facetem, bo takie randki nie przyniosą Tobie i Twoim dzieciom nic poza nieszczęściem. Ale zrobisz co zechcesz... Ewa

Witajcie! EWA Z BYDGOSZCZY wklejaj tu te linki, to sobie chętnie poczytam. Jak myślicie, jak duże dawki magnezu trzeba brać aby było skuteczne ale bezpieczne. To co reklamują *podwójna dawka magnezu* to może być jeszcze za mało? Napiszcie co o tym wiecie. BASKABASKA, twój sen może znaczy, że Cię syn zrobi babcią?ha ha FUTERKO, randka? Na jedną jak pójdziesz to się nic nie stanie. A może się zakochasz? Jeżeli z wzajemnością to super. Kiedy ty go poznałaś, skoro z domu prawie nie wychodzisz ha ha. AGNIESIA, to też już moja trzecia para ale w tym miesiącu. Wczesniej kupiłam czółenka na koturence, takie wygodne do pracy i botki do kostki, teraz te kozaczki. Chłop mi się w czoło puka, a ja mu mówię, że on nie jedną parę butów przepije i przepali w miesiącu, to ja sobie mogę buty kupić i się zamknął. Prawda w oczy kole ha ha

A ja dziś byłam cały dzień w sklepie handlowym, kupiłam książkę o mnie:)) i szykuję budżed do kupna max 3 butów na jesień zimę bo są wszystkie CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale czekam aż uzbieram, chcialabym pojsc do pracy by mnie bylo stac na wszystko. futerko randkuj, ja tez chce ale sie boję, a może nie boje a chce a nie jestem gotowa. Futerko super sprawa!! Ewa, Ewa szanuję twoje doświadczenie i bardzo wzoruje się na twoich radach!! naprawdę, ale nie karć tak futerka:(. ta choroba na tym polega i tak sobie z nią radzimy, wiesz ze gdy poczuję lęk mi źle to właśnie tutaj zaglądam i tutaj się uspokajam.

AGA1791, ja mam pytanko do Ciebie. Chodzi o paznokcie, bo mi się ta warstwa żelu rozwarstwiła na paznokciach:( zwłaszcza na koncówkach (tak jakby podeszło powietrze). Jak myślisz powinnam ją zetrzeć i nałożyć nową? Tobie też się tak robi, czy coś zrobiłam nie tak?

Oglądam telewizję, siedzę przed komputerem, leżę na łóżko i ciaglę czuję jak mi bije serce...Ja już tego mam dość. Wypić nie wypije bo tabletki biorę.... Zrobię jakiś szybki ruch i też odrazu czuję jak mi bije serce...A Kardiolog mi mówił, żebym uprawiał sport, bo serce mam zdrowe...dziwne, że zdrowi ludzie nie mają tak jak Ja.....:(