Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny to ja już nie wiem co się dzieje, ze my wszystkie takie słabe. Ja po prostu chodzić nie mogę i od rana (za wyjątkiem smażenia naleśników - znowu) cały czas siedzę albo leżę. Pewnie ja Ewa to przeczyta to mnie opierniczy. U mnie pogoda piękna, gorąco, a mi tak słabo i spać się chce. Córcia miała mi dzisiaj nałożyć farbę na głowę, ale na razie nie mam siły.

Aniaania w ciagu dnia też brałaś hydro? Bo ja się boję, że nie będę w stanie po niej funkcjonować, a chciałabym w poniedziałek iść do pracy i żeby mnie nie uśpiło przy biurku. Najbardziej się boję, że dostanę tego ataku lęku w pracy. Ja już pisałam że wzięłam pół tabl 10 mg i skoro (tak przypuszczam) tak na mnie zadziałało to nie będę brała wiecej niż te pół tabletki tylko nie wiem czy na dzień.

Aniaania dzięki za odpowiedź. Moze dzisiaj już nie będę brała na noc i spróbuję wziąść jutro rano. Zobaczę jak będzie i czy w poniedziałek mnie za bardzo nie zamuli. Mam badzieję, że będzie dobrze. Bo jak nie to mnie w końcu wywalą z tej roboty. Też mi się wydaje że to bardzo mała dawka, a wczoraj jak wzięłam wieczorem to tak super się czułam. A potem glebłam spać (było już po 12). Nie wiem ale jakby film mi sie urwał. Futerko nie nastawiaj sie tak. Jak pójdziesz na to badanie to sie tam wszystkiego wypytaj a nie szukasz po internecie i powiedz o swoich obawach i zobaczysz co ci powidzą. Ja we wtorek idę na rezonans (ja mam bez kontrasu na razie) i też się boję. Ale później napiszę jak było. To są trochę chyba podobne badania.